Passioneret og detaljeorienteret sagsbehandler til studieadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vi søger en dygtig sagsbehandler til studieadministrationen på læreruddannelsen i Vordingborg. Vi arbejder med at gøre studielivet, for Absalons studerende, så gnidningsfrit og inspirerende som muligt. Du kommer til at have en central rolle i forhold til de studerende. Du bliver en vigtig medspiller i udviklingen af vores ydelser.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition, at vores studerende skal møde engagerede og vidende medarbejdere. I studieadministrationen ser vi det som vores vigtigste opgave, at servicere vores mange studerende. Det er med til, at de kan fokusere på deres uddannelse. Sideløbende arbejder vi kontinuerligt på at udvikle vores ydelser til gavn for både de studerende og uddannelserne.

Din profil
Med udgangspunkt i de studerendes behov forsøger vi at tilpasse vores processer, så de bliver så let forståelige og enkle som muligt. Det gør vi samtidig med, at vi overholder den lovgivning, der gælder for vores område. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i nedenstående profil:

Du motiveres af det gode samarbejde. Din mangeårige erfaring som studieadministrativ sagsbehandler giver dig de nødvendige værktøjer og det påkrævede overblik. Det falder dig naturligt at indgå i relationer med såvel studerende som undervisere. Samtidig er din måde at samarbejde på til stor inspiration for dine kollegaer.

Udvikling er en del af vores hverdag. Du forstår, hvad det betyder, at vi, skal tiltrække studerende i konkurrence med andre uddannelsesinstitutioner. Derfor ved du også, at det er vigtigt, at følge med den udvikling, der er i samfundet. De gode resultater kommer, når vi udvikler og indarbejder effektive administrative processer.

Du er i stand til at planlægge og følge op. Det betyder, at du som en selvfølge evner at arbejde selvstændigt, og altid går målrettet og løsningsorienteret til opgaverne. Du fungerer bedst med struktur og effektive tidsbesparende løsninger, hvilket også afspejler sig i din daglige opgaveløsning.

Derudover forventer vi os, at du har:
  • solidt kendskab til SIS/STADS/EASY, Officepakken, WISEflow og LMS Its learning, samt elektroniske dokument- og sagsbehandlingsværktøjer.
  • erfaring med studieadministrativ sagsbehandling, og har kendskab til uddannelsessektoren og lovgivning.
  • relevant uddannelse og gerne erfaring fra en lignende stilling.
  • evnen til at formulere dig på engelsk i skrift og tale


Dine arbejdsopgaver
Som administrativ sagsbehandler i studieadministration på Absalon vil dine arbejdsopgaver typisk bære præg af:

Daglige driftsopgaver. Din hverdag vil være præget af daglige driftsopgaver på kontoret, blandt andet registrering af studenterbevægelser i det studieadministrative system SIS/ESAS. Derudover skal du være med til at planlægge og afvikle prøver i systemet WISEflow.

Erfaren sagsbehandler. Du arbejder hjemmevant, når du sagsbehandler studentersager i tæt samarbejde med studievejledere og uddannelsernes faglige koordinatorer. Det er ikke et problem for dig, hvis nogle opgaver foregår på engelsk.

Kommunikation er en del af hverdagen. En del af din hverdag bliver præget af at kommunikere og servicere studerende, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Den livlige trafik omkring dig, både ved dit skrivebord i løbet af en arbejdsdag kan du nemt håndtere. Du lader dig ikke slå ud af de mange afbrydelser.

Dine kollegaer
Du bliver tilknyttet studieadministrationen i Vordingborg. Vi er et velfungerende team på seks medarbejdere, der primært servicerer de studerende og de uddannelser, der udbydes på campus. Du vil også opleve, at opgaver løses på tværs af uddannelser og campus. Opgaverne løser vi i samarbejde med studieadministrative medarbejdere på vores øvrige lokationer. Derudover har vi et tæt samarbejde med studievejledere og medarbejdere i de øvrige fællesfunktioner.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. november 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Dorte Rommelhoff på tlf. 7248 1988 eller teamleder Gitte Saltoft Christiansen på tlf. 7248 2996.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side, senest den 24. september 2019.
  • Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 39.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 24. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1