Passioneret og detaljeorienteret sagsbehandler til Studieadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vi mangler en driftsorienteret medarbejder, der brænder for effektiv administration af prøver og studieforløb og som er interesseret i at give vores studerende en god og kompetent service. En væsentlig del af din arbejdsdag er at have en god dialog med kolleger og samarbejdsparter og at yde den bedste og mest korrekte behandling af vores studerende.

Studieadministration er en del af fællesfunktionerne, der understøtter uddannelserne, så de studerende kan koncentrere sig om deres uddannelsesforløb. Studieadministrationen hører under Uddannelsesservice, som udover os består af: Optagelsen, EVU-administrationen, Praktikenheden og Studievejledningen. Vi er i alt ca. 80 medarbejdere.

Din profil
Sammen med dine kolleger bidrager du med at løse forskellige typer af administrative opgaver, hvorfor du vægter teamarbejde højt. Du kan genkende dig selv i denne profil:

Erfaring med fokus på at administrere. For at kunne lykkes i stillingerne er det vigtigt, at du er erfaren med arbejdsopgaver, der kræver omhyggelighed i sagsbehandlingen og, at du er god til at arbejde struktureret.

Du kan lide at fordybe dig. Du trives med at fordybe dig i opgaverne og i det lovstof, der er gældende inden for uddannelsesområdet og de procedurer som følger heraf.

Du er en haj til digitale systemer. Du færdes hjemmevant i systemer. Har du kendskab til studieadministrative systemer som SIS eller EASY-A vil det være en fordel, ligesom kendskab til andre uddannelsessystemer. Vi bruger tillige Office-pakken og særligt Excel, hvorfor du skal være dus med dette program.

Kommunikation. Du er god til at kommunikere klart og tydeligt. Det gælder både skriftligt og mundtligt.

Derudover forventer vi os, at du:
  • En relevant administrativ uddannelse, som f.eks. kontoruddannelse og gerne med speciale inden for det offentlige.
  • Har du erfaring fra uddannelsesverdenen er det en fordel.


Dine arbejdsopgaver
Eksamensplanlægning og afvikling. Du skal i samarbejde med dine kolleger planlægge og registrere prøver for bl.a. pædagog- og læreruddannelsen i vores studieadministrative systemer. Vi planlægger prøver på tværs af vores mange lokationer. En stor del af dine opgaver vil være at afvikle prøver i det digitale eksamenssystem WISEflow.

Vejlede og formidle. Du skal vejlede og hjælpe studerende og undervisere omkring prøvernes afholdelse og brugen af systemerne. Vi gør meget for at sikre forståelse for det arbejde, vi udfører i studieadministrationen og derfor er udarbejdelse af procedurer og vejledninger samt formidling af disse også en del af jobbet.

Stillingen forestiller vi os fysisk placeret på Campus Vordingborg, hvor vi har både lærer- og pædagoguddannelsen. Vi er et team på 8 kolleger med forskellige arbejdsopgaver, hvor der er mulighed for direkte sparring omkring opgaverne i jobbet. Du må forvente, at der i forbindelse med jobbet vil være aktiviteter, som du skal deltage i på andre af vores lokationer. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kørekort og bil.

Dine kolleger
Dine kollegaer i Uddannelsesservice er fordelt ud på alle vores campusser, og vi samarbejder på tværs af alle Absalons lokationer, så du skal være i stand til at samarbejde på distancen, da vi er placeret over hele Sjælland.Kollegerne har en høj faglighed, er ansvarsbevidste og medskabende til et professionelt og motiverende arbejdsmiljø.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter Organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten eller anden relevante overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg. Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. august 2020.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Dorte Rommelhoff - tlf. 7248 1988
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem senest onsdag, den 24. juni 2020.
  • Vi forventer at holde samtaler den 29. juni 2020.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon Professionshøjskolen
Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vordingborg
  • Onsdag den 24. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1