Sekretariatsleder søges til opbygning af nyt, tværgående sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vil du i fællesskab med 24 dygtige, tværfaglige medarbejdere på børneområdet udvikle et nyetableret fællessekretariat? Så er du måske vores nye sekretariatsleder i Sekretariat for børns trivsel og læring.

Om sekretariatet
Sekretariatet har til huse i Præstø og løser opgaver om bl.a.

  • Faglig og strategisk udvikling
  • Økonomi
  • Politisk betjening
  • Administration og HR- opgaver
  • Analyse
  • Kommunikation og IT
  • Klagesager
  • Projektstyring

Sekretariatet er etableret i slutningen af 2019 og er kommet rigtig godt i gang. Du får derfor en central rolle i at videreudvikle et ambitiøst og dynamisk sekretariat med en solid sparringskultur, hvor medarbejderne er en god blanding af faguddannede, HK’ere og AC’ere.

Om jobbet
Du bliver daglig leder af sekretariatet og strategisk højre hånd og sparringspartner for cheferne for skole- og dagtilbud samt sundhed, børn og familie. Du vil skulle lede og udvikle medarbejderne og kvalitetssikre ydelserne i sekretariatet og kunne gå forrest i forhold til politisk betjening, procesledelse og tværfagligt samarbejde.

Fordi sekretariatet stadig er nyt, har du gode muligheder for at præge arbejdet og arbejdsmiljøet gennem dine erfaringer, din person og dine visioner for, hvordan offentlig administration praktiseres på højt niveau.

Derudover er opgaverne at:
  • Videreudvikle et levende fagligt miljø, der kan levere kvalitetsprodukter til den øvrige ledelse og især kommunalbestyrelsen
  • Sikre nærværende ledelse og tværgående facilitering af forskellige faggrupper
  • Være en inspirerende rollemodel og sparringspartner for vidensmedarbejdere – også i den praktiske opgaveløsning
  • Holde sikker drift på de mange tværgående funktioner på områderne og have et systematisk overblik over de prioriterede indsatsområder
  • Have god sans for omsætning af politiske ønsker til praksis
  • Sidde for bordenden i både små og store projekter og få dem implementeret i samspil med andre ledere
  • Udvikle medarbejdernes kompetencer og spille dem gode i opgaveløsningen
  • Indgå i samarbejder med områdernes øvrige ledere og se muligheder på tværs

Om dig
Du er en engageret personaleleder med en åben og inddragende ledelsesstil, og du har erfaring med organisationsudvikling. Du er god til at skaffe dig overblik og sikre, at medarbejderne ved, hvad der forventes. Og du uddelegerer ansvar og opgaver inden for klare rammer.

Du har samtidig en klar kvalitetsforståelse i arbejdet med understøttende konsulentleverancer. Du har evne og lyst til at sætte mål og retning, og du har viljen til at være drivkraften i udviklingen af sekretariatet. Og du er et fyrtårn for et stærkt og inkluderende arbejdsmiljø.

Vi lægger desuden vægt på, at du er en udadvendt person med gode samarbejdsevner, og at du har skarpe skriftlige- og mundtlige formidlingsevner.

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse og gerne erfaring med kommunal forvaltning.

Om området
Sekretariatet er en ny organisering af skoleområdet, dagtilbudsområdet, sundhed, børn- og familieområdet. Fagområdet er komplekst, men med mange interne synergier, som tilsammen kan skabe en stærk styring af det samlede børneområde. I disse år er særligt det tværgående samarbejde om forebyggelse, opsporing og tidlig indsats på den politiske agenda, ligesom den vigtige opgave i at skabe lige vilkår for børn og unge gennem stærke skole- og dagtilbud.

Arbejdet er rammesat af en ambitiøs kommunalbestyrelse og hviler på en børne- og ungepolitik, der sigter mod, at alle børn skal nå deres fulde potentiale.

Vordingborg Kommune er kendt som en arbejdsplads med højt til loftet og korte kommandoveje, og børneområdet er ingen undtagelse. Samarbejdet er præget af en åben dialog, hvor skæve vinkler og nye initiativer værdsættes.

Ansøgning og ansættelse
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen”. Stillingerne skal tiltrædes snarest muligt, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Præstø Rådhus, Østerbro 2.

Ansøgning med CV bedes sendt via nedenstående link senest den 11. januar 2021. Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

Første samtale forventes afholdt den 19. januar. Hvis du går videre til 2. samtalerunde forventes denne afholdt den 26.januar.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte chef for Skoler, Dagtilbud og PPR, Charlotte Nielsen på tlf. 29 13 15 64, chef for Sundhed, Børn og Familie, Dorrit Guttman på tlf. 51 53 93 99 eller direktør Jan Christensen på tlf. 61 96 56 54.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vordingborg
  • Mandag den 11. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1