Rekrutteringsfirma

Vikarstilling: advokatsekretær - vikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Fredericia

Har du lyst til at være et vigtigt bindeled, der bidrager til et stærkt advokatteams fortsatte succes, og er du rigtig god til kalenderstyring og brevskrivning og kan proaktivt tage hånd om mails, frister og sagsportaler? Og har du lyst til at være en del af en af region Syddanmarks mest moderne og kompetente advokatvirksomheder med 40 medarbejdere? Så er det måske dig, der skal være den næste advokatsekretær hos Trolle Advokatfirma i Fredericia!

Om stillingen


Med tiltrædelse snarest muligt vil du blive en vigtig brik i forhold til at få mangeartede opgaver, advokatens kalender og en spændende hverdag til at gå op. Opgaverne vil blandt andet omfatte brevskrivning, processkrifter, kalenderstyring og mailhåndtering, og det er vigtigt, at du har fokus på at være på forkant og kan arbejde selvstændigt. Enkelte inkassosager kan forekomme.
Du vil sidde i et stort og velfungerende team af advokatsekretærer i et moderne og uformelt miljø under gode forhold. Der er høj anciennitet i afdelingen og en rigtig god omgangstone.
Stillingen er som udgangspunkt berammet til et vikariat med en varighed på 2-6 måneder, men kan eventuelt ende ud i en fastansættelse, hvis matchet er rigtigt. Der er tale om en fuldtidsstilling. Lønnen fastsættes efter erfaring og kvalifikationer.

Faglige og personlige kompetencer


Vi forestiller os, at du enten kommer med erfaring som advokatsekretær eller med lignende sekretærbaggrund, f.eks. fra boligadministration. Du har lysten og engagementet til at arbejde med bl.a. straffesager. Sagerne kan være af en karakter, der gør, at du skal være robust, og det er meget vigtigt, at du er naturligt selvstændig og proaktiv.
Du får ansvar for sagsbehandling, styring af frister og kalendere og håndtering af en bred kontaktflade internt og eksternt. Du skal derfor kunne kommunikere med professionalisme, og du skal kunne prioritere sager og kalendere.

Er det dig?


Søg stillingen hurtigst muligt ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Trolle Advokatfirma. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte rekrutteringskonsulent Carina Smedegaard på 4880 8741.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Advokatsekretær", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Advokatsekretær
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Advokatsekretær i Fredericia

    Er du en struktureret og engageret person med flair for administrative opgaver og en interesse for juraens verden? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor præcision og professionalisme er i højs..
    • Advokatsekretær
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som advokatsekretær i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte advokatsekretær i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal advokatsekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte advokatsekretær i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som advokatsekretær
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1