Ambitiøs Advokatsekretær til Ansættelsesret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Description


Ambitiøs Advokatsekretær til Ansættelsesret (København)

Har du erfaring indenfor ansættelsesret? Er du god til at bevare overblikket og kan du holde dit humør højt i en hektisk hverdag? Har du en ambition om at arbejde internationalt og samtidig være en del af en dansk virksomhed med en lang historie? Så kan du blive en del af DLA Piper Denmarks ansættelsesretsteam.

Vi søger en erfaren advokatsekretær til vores ansættelsesretsteam. Du vil have ansvar for opgaver der er både afvekslende og af international karakter.

Du vil blive et vigtigt medlem af vores team der består af fem jurister i København og Aarhus. Vi er ambitiøse og leverer sagsløsninger på allerhøjeste niveau - men vi ser vores succes som teamopgave, hvor vi arbejder på tværs og løfter i flok. Du bliver motiveret af at have mange forskellige samarbejdspartnere og opgaver.

Du ønsker ikke at stå stille i din karriere og du vil gerne forbedre dig hver dag. Til at understøtte dette tilbyder vi løbende forskellige interne kurser for advokatsekretærer og sagsbehandlere og har en uformel og åben feedback kultur.

Fleksibilitet er vigtig for dig og os. Vi tilbyder de bedste rammebetingelser i vores spritnye kontor ved Østerport station. Fleksible arbejdstimer og delvis hjemmearbejde er en selvfølge hos os.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter bl.a.

  • Sagshåndtering, herunder sagsoprettelser
  • Korrespondance og korrekturlæsning på både dansk og engelsk
  • Redigering af præsentationer
  • Dansk og international fakturering og sagscontrolling
  • Administration af retssager
  • Håndtering af LinkedIn profiler og løbende opdatering af netværk
  • Bistand med organisering af klientarrangementer og andre marketingtiltag

Din profil
Som vores nye advokatsekretær er det en forudsætning, at du kommer med et højt fagligt niveau, en god forretningsforståelse og en god interesse for vores fagområde. Du bringer dine gode samarbejdsevner og engagement i spil, når du har et tæt samarbejde med afdelingens partner og jurister.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring som advokatsekretær eller anden relevant baggrund
  • Har erfaring med at arbejde med faktureringssystemer som fx Serengeti
  • Sikker bruger af Office-pakken, særlig stor erfaring med Excel og PowerPoint
  • Har kendskab til Navision og Unik Advosys
  • Behersker engelsk på relativt højt niveau
  • Har erfaring med retssagsbehandling, inkl. brug af minretssag.dk og opsyn med frister
  • Kan bidrage socialt til en god og professionel omgangstone
  • Fungerer godt med selvstændigt arbejde og som en del af et team

En karriere i bevægelse

Vi stræber altid efter at opnå de bedste resultater, hvor det er kundernes behov og resultaterne, der kommer i første række. Du vil få tildelt et stort ansvar, blive mødt med anerkendelse og modspil og få mulighed for sparring med kollegaer nationalt såvel som internationalt. Desuden får du mulighed for at fremme dine personlige og faglige kompetencer, ligesom du løbende vil blive tilbudt interne og eksterne uddannelsesmuligheder.

Vi har en ambition om at blive verdens førende advokatvirksomhed, og du vil blive mødt af en virksomhed, der er i konstant udvikling.

Vores firmaværdier afspejles i alt, hvad vi gør:

  • Be Supportive
  • Be Collaborative
  • Be Bold
  • Be Exceptional

Hos DLA Piper har den enkelte medarbejder indflydelse. Vi ved, at diversitet ikke alene gør os stærkere, men også mere innovative og kreative, og dermed i stand til at hjælpe vores kunder bedre. Vores arbejdsmiljø og kultur er inkluderende, og der er plads til alle uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Har vi en fremtid sammen?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Nina Wedsted på +45 33 34 00 50 eller via [email protected] eller Senior HR-rådgiver, Anna Miller på +45 23 42 67 64 eller via [email protected].

Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet de rette kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig!

DLA Piper, der er Nordens største advokatvirksomhed, er med sine mere end 4.500 jurister i mere end 40 lande, blandt verdens største. I Danmark er vi repræsenteret med knap 350 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Aarhus. Vi er en full-service advokatvirksomhed, der yder juridisk rådgivning af højeste kvalitet til erhvervslivet og den offentlige sektor.

Læs mere på www.dlapiper.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Advokatsekretær", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Advokatsekretær
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som advokatsekretær i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte advokatsekretær i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal advokatsekretær i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte advokatsekretær i København over tid

Dato Alle jobs som advokatsekretær
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 2

Værd at vide når du søger job som advokatsekretær i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer