Head of eDoc Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brænder du for at skabe en stærk teknisk platform, der giver dine udviklere de bedst mulige betingelser for at udvikle et markedsførende produkt til vores e-Doc kunder i kommuner og regioner? Har du solid erfaring med at lede full stack udviklere i en agil leveranceorganisation, og kan du udvikle og eksekvere på en software arkitektur strategi, der er alignet med, og matcher produktstrategien?

Så er det dig vi leder efter som ansvarlig udviklingschef til vores softwareudviklere for eDoc forretningen i Fujitsu.

eDoc er vores produkt. Det er en moderne og markedsledende ESDH-løsning, som med sags/dokument-styring i et kompleks og lovreguleret fagområde, hjælper kommuner og regioner med effektivt at servicere borgere og erhverv, og bidrager samtidigt i høj grad til digitaliseringen af vores offentlige sektor. Vi er hele tiden nysgerrige på, hvordan vi kan implementere nye features og teknologi til at understøtte vores kunders forretning bedst muligt, og i dag servicerer vores platform over 1.5 million borgere.

Din hverdag i teamet

Vi arbejder agilt, og er i kontinuerlig proces for at forbedre og udvikle vores organisation og metoder. For os er det agile ikke blot et element i udviklingsteamet, men netop et fokusområde på tværs af organisationen, hvor vi alle stræber efter af højne vores evne til at agere smidigt og effektivt, samt sikre højere kvalitet ud mod vores kunder – og det forventes, at du med resten af ledelsesteamet agere bannerfører herfor.

Vi leder efter dig, som har lyst til at videreudvikle vores leverance- og udviklingsprocesser. Vi forventer, at du sikrer et højt fagligt niveau og agerer "fagligt fyrtårn" i relation til dine medarbejdere og kolleger. Du får ansvaret for at sikre en stabil og hurtig platform, samt forbedre og optimere vores udviklingsprocesser af eDoc løsningen.

Din rolle vil involvere direkte ledelse af vores udviklere i Aarhus, samt relations-ledelse mod de udviklere der sidder ved vores GDC i Polen. Herudover vil du

  • Sikre adaptering af nye relevante teknologier, både til gavn for softwareudviklerne, såvel som vores eDoc/ ESDH Platform.
  • Sikre den rette kapacitet og det rette kompetencemix i udviklingsafdelingen, samt det rette blend mellem onshore og near-shore/offshore.
  • Indgå i den strategiske forretningsledelse sammen med 4 andre ledere, og i fællesskab arbejde for at skabe et markedsledende produkt til vores kunder baseret på en bæredygtig og fremtidssikret teknologiplatform.
  • Sikre udviklingsafdelingens fortsatte rejse mod at blive en agil leveranceorganisation med fokus på høj effektivitet og kvalitet i eDoc produktet

Dine erfaringer

Vi ønsker os de bedste og imødekommer alle ansøgere, der ser sig som en kandidat til stillingen. Din baggrund, erfaringer og oplevelser kan komme i forskellige variationer, men vi forestiller os, at du har:

  • Minimum 5+ års erfaring fra lignende stilling som it-chef, udviklingschef, teknologichef eller lign.
  • Gerne en Cand. IT, Datalog eller lign.
  • Minimum 5+ års erfaring med medarbejderledelse (software udviklere) med fokus på at sikre høj trivsel og motivation
  • Erfaring med at drive og implementere struktur og metoder, samt udvikle en agil leveranceorganisation
  • Indgående erfaring med SCRUM og DevOps metodikker og principper
  • Erfaring med blandt andet Azure & Azure DevOps, .net, SQL, React mv.

Derudover er det en fordel, men ikke en nødvendighed, at du har arbejdet med IT-løsninger til det offentlige Danmark.

Ligeledes er det en fordel, hvis du tidligere i din karriere har en baggrund fra en rolle som evt. senior udvikler og/eller software arkitekt, samt har en baggrund fra en leverance organisation med ansvar for en avanceret/kompleks kundeløsning. Hvis du samtidig sikrer fokus på at levere en stærk kundeoplevelse via udviklingsprocessen, er du godt på vej.

Din passion for at ville udvikle dig selv samt være en del af et team skaber succes i denne rolle. Så selvom du ikke føler du er 100 % spot on ud fra ovenstående, ønsker vi stadig at du ansøger, hvis du, som os, ser muligheden for et match.

Stillingen kan besættes fra Ballerup eller Aarhus, men teamet sidder i Aarhus og det forventes derfor, at du kan være i Aarhus min. to dage om ugen. Vi tilbyder en hybrid-arbejdsplads, der har fokus på at skabe gode fællesskaber og giver dig en god mulighed for at balancere work-/private life.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of eDoc, Nikoline Pedersen (M: 41 78 30 81 // E: [email protected])

Skab din fremtid og opnå succes sammen med os!

Fujitsu Danmark består af ca. 230 medarbejdere og vores kontorer i Ballerup og Aarhus er åbne, når du ønsker at komme ind og arbejde i et professionelt arbejdsmiljø, der er præget af godt samarbejde.

Nogle af vores roller kræver rejsedage og fleksibilitet for at kunne imødekomme kunder. Denne fleksibilitet betyder også, at vi fastholder et fokus på at sikre kulturelle bånd med respekt for både professionelle og personlige forpligtelser.

Vi har en åben og gavmild virksomhedskultur med gode og internationale uddannelsesmuligheder og karriereveje, så du har mulighed for at bygge videre på dine kompetencer og være i fortsat udvikling.

Bliv en del af Fujitsu Danmark

Hvis du har lyst til at arbejde sammen med mennesker med forskellige ideer i en inkluderende virksomhed, som byder dig velkommen og støtter dig, så kom og vær med til at skabe fremtidens Fujitsu. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension, et fleksibelt arbejdsmiljø, sundhedsforsikring, kantine og fitness.

At Fujitsu, we embrace diversity and encourage all qualified applicants to apply regardless of age, gender, disabilities, religion and ethnic origin. #Shapeyourworld

About Fujitsu

Fujitsu is the leading Japanese information and communication technology (ICT) company, offering a full range of technology products, solutions and services. In Denmark, we are 230 employees of 18 different nationalities. Internationally, approximately 140,000 Fujitsu employees support customers in more than 100 countries. We use our experience and the power of ICT to shape the future of society with our customers. For more information, please see www.dk.Fujitsu.com.

Fujitsu has been recognised as a Disability Confident Leader

#LI-DNI


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. september 2024 879
5. september 2024 857
4. september 2024 860
3. september 2024 829
2. september 2024 826
1. september 2024 835
31. august 2024 859
30. august 2024 865
29. august 2024 846
28. august 2024 836
27. august 2024 813
26. august 2024 808
25. august 2024 810
24. august 2024 815
23. august 2024 822
22. august 2024 797
21. august 2024 807
20. august 2024 790
19. august 2024 810
18. august 2024 867
17. august 2024 871
16. august 2024 870
15. august 2024 906
14. august 2024 924
13. august 2024 909
12. august 2024 927
11. august 2024 980
10. august 2024 982
9. august 2024 985
8. august 2024 970
7. august 2024 971