Rekrutteringsfirma

Kontorleder med kommercielt udsyn søges til Geopartner Landinspektører

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Har du erfaring fra en videnstung rådgivningsvirksomhed, et forsyningsselskab eller lignende, og har du lyst og evner til at bidrage til vækst i en virksomhed med et stort kommercielt potentiale? Trives du i en videnstung virksomhed, hvor udvikling af medarbejdere, videndeling og det kollegiale samspil prioriteres højt? Er du en holdspiller, der hviler i din faglighed og dine værdier?




Så er det dig, vi søger til stillingen som ny Kontorleder til København og Nykøbing Falster hos Geopartner Landinspektører.



Om Geopartner Landinspektører


Hos Geopartner tilstræbes en lokal forankring, og de i alt 255 medarbejdere er fordelt på fem geografiske områder med 24 kontorer. Sammen skaber medarbejderne et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin. Der arbejdes på tværs af faggrupper både lokalt og på tværs af landet for at kunne tilbyde helhedsløsninger til kunderne.

Hos Geopartner leveres høj kvalitet i rådgivningen til kunder og samarbejdspartnere, og det er derfor vigtigt, at såvel nye som erfarne ledere og medarbejdere udvikles og uddannes, så den høje standard i arbejdet bevares.

Fokus for Geopartners strategi er vækst, og der opleves et stort potentiale for vækst og positiv udvikling af kontorerne på Sjælland, dvs. Frederiksberg og København/Nykøbing Falster. Det gælder både organisk vækst og kommercielt.

Om jobbet


Som Kontorleder i Geopartner får du en spændende og udfordrende hverdag med ledelses- og driftsansvar for kontorerne i København (Søborg) og Nykøbing Falster. Geopartners ”Område Sjælland” består af disse to kontorer samt et kontor på Frederiksberg. Samlet tæller Område Sjælland 46 medarbejdere, en områdechef og 2 kontorledere, og heraf er du som den ene kontorleder ansvarlig for 25 medarbejdere i København og 3 i Nykøbing Falster.

Du vil indgå i det fælles kontorledernetværk på tværs af landet, og på daglig basis vil du komme til at arbejde tæt sammen med din områdeleder og din kontorleder-kollega på Frederiksberg-kontoret. Dels omkring udvikling af kontorerne og medarbejderne, dels omkring kontorernes bidrag til Geopartners styrkede markedsposition. Nærværende ledelse og faglig udvikling prioriteres højt i rollen, og dine ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Understøtte og loyalt arbejde for Geopartners strategiske mål, politikker og indsatser.
  • Ansvar for at fordelingen af opgaverne sker hensigtsmæssigt, således at den daglige drift udføres bedst på de to kontorer, herunder medvirke til at ressourcer i området udnyttes optimalt.
  • Medvirke til at sikre at opgaver løses iht. Geopartners kvalitetsmål – dvs. processer overholdes, og tjeklister og aftalegrundlag er til stede.
  • Bidrage til et tværgående samarbejde i Geopartner via deltagelse i driftsgruppen for området, så de fælles mål opnås.
  • Agere rollemodel i overensstemmelse med Geopartners kultur og værdier.
  • Personaleansvar for medarbejdere på kontorerne, herunder at afholde 1-1 og lønsamtaler samt at sikre trivsel, motivation og målopfyldelse.
  • Ansvar for arbejdsmiljøledelse.
  • Salgs- og markedsansvar for de to kontorer.


Du vil få et team af dygtige kolleger i ryggen, der hjælper og støtter op med faglig sparring til medarbejderne. Du får et job, hvor der er rig mulighed for at sætte dit eget ledelsesmæssige præg, og hvor du kan udvikle dig både ledelsesmæssigt og kommercielt.

Om dig


For at få succes i jobbet som Kontorleder er det essentielt, at du kan bidrage fagligt, har en kommerciel tilgang samt et stærkt fokus på projekt- og personaleledelse. Din empatiske tilgang til mennesker og din personlighed går godt i spænd med en uformel og humørfyldt omgangstone. Du skaber din succes sammen med og gennem medarbejderne.

Vi forventer, at:


  • Du har evt. siddet i en lignende stilling med ledelsesansvar, eller du har måske haft lidt teamledelse eller lignende og er klar til at tage en egentlig ledelsesrolle som det næste step i din karriere.
  • Måske har du en baggrund som landinspektør, men det kunne også være en baggrund eksempelvis som jurist, ingeniør, geograf eller lignende.
  • Du har en naturlig gennemslagskraft og trives med at tage ansvar for forandring og udvikling.
  • Du trives i et videnstungt miljø og kan som leder også bidrage med din baggrund til virksomhedens faglighed sammen med dine kolleger. Du er proaktiv og selvsikker, og du hviler i dine værdier og formår at gå forrest.
  • Du er udadvendt med naturlig interesse og engagement i relationen med kollegaer og medarbejdere - og du bidrager til udviklingen af et godt arbejdsmiljø og en stærk kultur.
  • Du prioriterer synlighed og tydelighed og formår at skabe motivation og arbejdsglæde på din vej.
  • Du har en god forretningsforståelse, et kommercielt udsyn samt et skarpt øje for godt købmandskab.
  • Du kommunikerer ubesværet med alle lag i en organisation, og det er endvidere en fordel hvis du har indsigt i projektledelse.

Som den ideelle kandidat har du ledelseserfaring og/eller flair for ledelse med fokus på forretningen, og det er en fordel, hvis du har kendskab til branchen, erfaring med at sælge rådgivningsydelser og erfaring fra store private kundesegmenter.

Du tilbydes


Geopartners omgangstone og kultur er uformel, og der lægges især vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Medarbejderne tilbydes fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

Hele Geopartner mødes 2-3 gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Stort set alle medarbejdere er medlem af Geopartners aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter - lokalt samt på tværs af kontorer og områder.

I Geopartner sørges ikke kun for, at instrumenter, biler og IT-udstyr er af den bedste kvalitet, for her er tid til videndeling og uddannelse også prioriteret, således at der sikres et højt fagligt niveau, og at hver enkelt medarbejder har mulighed for at udvikle sig.

Interesseret?


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Landau fra Landau Headhunting på mobil: + 45 2190 2188.

Landau Headhunting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende. Vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Geopartner Landinspektører på www.geopartner.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Lørdag den 25. november 2023

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. oktober 2024 772
6. oktober 2024 765
5. oktober 2024 760
4. oktober 2024 749
3. oktober 2024 725
2. oktober 2024 713
1. oktober 2024 699
30. september 2024 716
29. september 2024 702
28. september 2024 708
27. september 2024 773
26. september 2024 774
25. september 2024 756
24. september 2024 735
23. september 2024 738
22. september 2024 758
21. september 2024 761
20. september 2024 760
19. september 2024 772
18. september 2024 773
17. september 2024 781
16. september 2024 771
15. september 2024 819
14. september 2024 836
13. september 2024 838
12. september 2024 841
11. september 2024 841
10. september 2024 837
9. september 2024 850
8. september 2024 870
7. september 2024 870