Leder til Jammerbugt Kommunes bostøtte, SKP og fire væresteder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabybro

Brænder du for ledelse? Trives du med at have mange forskelligartede opgaver på én gang – og kan du holde styr på dem? Kan du lede gennem kerneopgaven og skabe mening og sammenhæng i arbejdsopgaverne? Så er du måske den leder vi søger…

I Sundhed- og Handicapafdelingen er vores kerneopgave at arbejde for, at borgeren kan indfri sit potentiale og mestre sit eget liv. Det gør vi gennem samarbejde og helhedsorientering og ved at arbejde habiliterende og rehabiliterende.

For dig som leder betyder det, at du har fokus på det tværgående samarbejde og på den enkelte medarbejders bidrag ind i den fælles opgaveløsning. Du forstår, at ingen kan lykkes alene og, at vores mål altid er at skabe udvikling og læring og sikre den bedst mulige opgaveløsning for borgeren, inden for de rammer vi har. Det kræver, at vi kan arbejde helheds- og løsningsorienteret og, at vi ikke er bange for at gøre tingene på Jammerbugtsk, så vi sammen finder de gode og kreative løsninger.

For at sikre at vi til en hver tid yder vores bedste, er området i en konstant udvikling, og fokus i den kommende tid vil være at sørge for, at vi har de rette tilbud, som lever op til borgernes ønsker og behov, med et indhold som får borgerne til aktivt at vælge tilbuddene til. Det er en forudsætning for at kunne understøtte borgernes udvikling, at borgerne ønsker at benytte sig af vores tilbud og samtidig, at vi har et godt og konstruktivt samarbejde med vores samarbejdspartnere, så vi alle arbejder ud fra en fælles forståelse og en fælles plan. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde udviklingsorienteret og inddragende således, at du får skabt ejerskab både hos borgere, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hvem er du?
Du har stor lyst til at arbejde på tværs, og for dig er ledelse omdrejningspunktet. Det er vigtigt for dig at skabe gode resultater, og du ved, at det ikke er noget, du kan gøre alene. Så derfor er du nysgerrig på andres synspunkter og viden, og du er inddragende i din ledelsesstil.

Hvem er vi?
Vi er en udviklingsorienteret afdeling, og vi er ikke bange for at tænke anderledes og gøre det på Jammerbugtsk. Det betyder, at vi ikke er bange for at gøre tingene anderledes, være risikovillige og nyskabende. For dig betyder det, at vi er åbne for, at du tænker kreativt i din opgaveløsning, og tager initiativ til nye måder at tænke på. Vi tror på helhedsorienterede indsatser og på, at vi løser opgaverne bedst i fællesskab.

Du vil indgå i et velfungerende lederteam med andre ledere fra udfører området, hvor der fokus på samarbejde og gode drøftelser. Vores ledere er engagerede og dygtige, og sammen får I en aktiv rolle i arbejdet på tværs i sundhed, handicap, psykiatri og myndighed.

Vi forventer, at du
  • har ledelsesmæssig erfaring
  • har erfaring indenfor bostøtte-, SKP- og eller værestedsområdet
  • har erfaring med det socialpsykiatriske område
  • har erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation
  • Eer udviklingsorienteret
  • kan samarbejde på tværs af faglighed og funktioner
  • kan lede situationsbestemt.


Vi tilbyder
  • en afvekslende hverdag i en ambitiøs og dynamisk forvaltning
  • en høj grad af indflydelse på områdets fremtidige udvikling og på opbygningen og udviklingen af opgavefællesskabet i lederteamet
  • et alsidigt og afvekslende job med selvstændig kompetence og ansvar
  • dygtige og engagerede kolleger og medarbejdere.


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid.

Aflønning vil ske i henhold til reglerne om Ny Løn under hensyn til gældende overenskomst.

Det primære arbejdssted vil være i Brovst, men der må forventes skiftende arbejdssteder, da Jammerbugt Kommunes væresteder er placeret i henholdsvis Aabybro, Pandrup, Brovst og Fjerritslev.

Yderligere informationer
Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Mia Nikolajsen, telefon 41 91 22 41 / mail: [email protected] eller Sundheds- og Handicapchef Anette Bilde Thoft, telefon 72 57 72 31 / mail: [email protected]

Ansøgningsfrist
19. august 2021

Ansættelsessamtaler
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 25. august 2021.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabybro.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aabybro
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aabybro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aabybro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aabybro over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1