Vicekontorchef med ansvar for økonomi samt data og digitalisering på socialområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Brænder du for økonomi, data og digitalisering? Har du talent for ledelse? Så er en nyoprettet stilling som vicekontorchef i Specialsektorens administration måske noget for dig.

Specialsektoren – en virksomhed under Region Nordjylland - søger en vicekontorchef med ansvar for arbejdet med økonomi samt data og digitalisering.

Om os:
I Specialsektoren har vi en vision om at være kommunernes foretrukne samarbejdspartner og leverandør af specialiserede ydelser. Vi har en mission om at medvirke til, at hvert enkelt menneske, der benytter vores tilbud, får de bedst mulige vilkår for at mestre sin egen tilværelse. For at lykkes med dette, er det vigtigt, at borgerne får den mest kvalificerede indsats og støtte inden for de rammer og vilkår, som gør sig gældende, samt at vi til stadighed understøtter og udvikler virksomheden og dens tilbud. Specialsektoren er særligt kendetegnet ved at være forankret i en politisk styret organisation men fungerer på markedslignende vilkår, idet området er fuldt indtægtsfinansieret ved salg af ydelser til kommunerne.

Specialsektoren i Region Nordjylland består af fire områder, en række tilbud inden for det specialiserede socialområde og specialundervisningsområdet samt en administration. Der er i virksomheden en årlig omsætning på ca. 800 mio. kr. og 1.350 fuldtidsstillinger. I administrationen er ca. 30 medarbejdere fordelt på seks teams, hvoraf Økonomiteamet og Data- og digitaliseringsteamet hver består af fire medarbejdere. Du kan læse mere om Specialsektoren og administrationen .

Om stillingen:
Hvor kommer du ind i billedet? Specialsektorens administration har i en nyoprettet stilling brug for en vicekontorchef med ansvar for virksomhedens arbejde med økonomi samt data og digitalisering.

Du bliver ansat med reference til administrationschefen. Dertil vil du indgå i et ledelsesteam for administrationen, som ligeledes inkluder vicekontorchefen med ansvar for faglig kvalitet og udvikling. I ledelsesteamet er der fokus på den tværgående koordinering og prioritering af administrationens opgaver samt de overordnede opgaver i virksomheden.

Vedrørende økonomiområdet:

Du vil skulle varetage den faglig og personalemæssige ledelse af Økonomiteamet i Specialsektorens administration samt sikre tilrettelæggelse og varetagelse af styring af processer, opgaver samt koordinering i teamet. Dit ledelsesmæssige fokus vil være på udvikling af Økonomiteamet, opgaveporteføljen samt samarbejdsformer i teamet, hvor der er fokus på kvalificering af fælles tilgange, videndeling, samarbejde og teamets faglig robusthed.

Dertil vil dit fokus være på teamets samspil med regionens centrale budget- og regnskabsfunktioner, med decentrale økonomifunktioner i Specialsektorens fire områder samt med øvrige teams i administrationen. Du vil skulle prioritere opgaver og sætte rammer og retning for arbejdet i teamet, herunder følge tæt op på arbejdet og yde ledelsessparring i forhold til medarbejderne. Dertil vil du skulle varetage projektledelse og -styring af økonomiske udviklingsopgaver. Endeligt vil du skulle indgå i det konkrete økonomiske arbejde i teamet, som eksempelvis består i at være ansvarlig for de rette økonomifaglige løsninger, varetagelse af afrapportering i løbet af året samt udvikle retningslinjer og økonomiske løsningsmodeller.

Som vicekontorchef har du en afgørende rolle i virksomheden, idet du vil være ansvarlig for proaktivt at sikre fokus på og udvikling af rammerne for den overordnede varetagelse af økonomiopgaver samt sikre håndtering og løsning af specifikke økonomiske problemstillinger. I den forbindelse vil du være strategisk og økonomifaglig sparringspartner for virksomhedsledelsen og virksomhedens fire områdechefer i forhold til de endelige beslutninger. Du er ansvarlig for, at der via inddragelse og et bredt samarbejde på tværs i virksomheden udarbejdes overordnede strategier og beslutningsoplæg i forhold til. den måde, arbejdet med økonomi varetages.

Du kan læse nærmere om økonomiteamets opgaver .

Vedrørende data og digitalisering:

Du vil skulle varetage den personalemæssige ledelse af Data- og digitaliseringsteamet i Specialsektorens administration samt arbejde med at fastlægge strategi, rammer og retning for teamets arbejde. Teamet er i sin organisering og arbejdsform selvstyrende. Tilrettelæggelse af processer og sikring af varetagelse af opgaver koordineres i teamet og af teamets koordinator.

Dit ledelsesmæssige fokus vil være at understøtte og videreudvikling den selvstyrende arbejdsform i teamet.

Dertil vil dit fokus være på teamets samspil med omgivelserne; regionens centrale IT-afdeling samt BI-enhed, IT-leverandører, Specialsektorens fire områder samt med øvrige teams i administrationen.

Du vil skulle arbejde med den overordnede prioritering af opgaver, rammesætning og retning for arbejdet i teamet, herunder følge op på teamets mål og projekter.

Du er ansvarlig for, at der via inddragelse og et bredt samarbejde på tværs i virksomheden udarbejdes overordnede strategier og beslutningsoplæg i forhold til data og datainformeret ledelse samt IT-understøttelse af virksomhedens faglige arbejdsgange.

Du kan læse nærmere om Data- og digitaliseringsteamets opgaver .

Vi kan tilbyde dig:
  • En stilling med udfordrende og udviklingsorienterede arbejdsopgaver i en virksomhed med ambitioner
  • Fleksibilitet og indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse
  • Sparring og tæt samarbejde med engagerede medarbejdere
  • Tæt samarbejde med ledelsen i administrationen og i andre dele af regionen
  • Et anerkendende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone

Vi lægger vægt på, at du:
  • Har en relevant økonomisk uddannelse på kandidatniveau samt solid relevant erhvervserfaring
  • Er optaget af og har erfaring for anvendelse af data og digitalisering
  • Har talent for ledelse, samarbejde og medarbejderudvikling
  • Har indgående erfaring med projektledelse
  • Kan lede og motivere i forandrings- og implementeringsprocesser
  • Kan udvise personligt lederskab, hvor der tages ansvar og tænkes proaktivt og hvor der lægges vægt på vedholdenhed og ydmyghed i forhold til opgaveløsningen
  • Kan gå forrest i at lede processer og gennemføre løsninger
  • Prioriterer inddragelse, tydelig kommunikation, synlighed og er dialogskabende i relationer
  • Kan koordinere, skabe struktur, sammenhæng og overblik i opgaver og processer
  • Kan tilpasse din ledelsesstil og rolle i forhold til forskellige teams og medarbejderes behov
  • Forstår at omsætte Region Nordjyllands ITOP-værdier og i praksis
  • Har god forståelse for såvel politiske som organisatoriske og strategiske forhold
  • Har stærke analytiske evner og kompetent i arbejdet med tal og dataanalyse
  • Er dygtig til at formulere dig i skrift og tale om økonomiske problemstillinger og kan adressere i rette sprogbrug som passer til modtager


Yderligere om ansøgning og ansættelse:

Du får arbejdssted i Regionshuset i Aalborg Øst. Det er nødvendigt, at du har kørekort, da du vil skulle deltage i møder i Specialsektorens områder og tilbud. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er torsdag den 9. september 2021. Vi afholder ansættelsessamtaler den 16. september 2021. Ansættelse er med virkning pr. 1. november 2021.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrationschef Martin Bjørn Jensen, tlf.: 22980950, mail: [email protected].

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 09. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 2
7. august 2024 2