Afdelingsleder til Sønderbroskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Brænder du for at drive god skole? Og kan du se dig selv som en del af et lederteam, der sætter medarbejdere, børnenes trivsel og læring samt samarbejdet med forældrene i fokus?

Så er du måske lige dén, vi leder efter.

Vi søger en ny afdelingsleder pr. 1. februar 2022. Det er vigtigt for os, at du er en leder, der har ambitionen om at være blandt de bedste inden for dit fag, og at du ser dig selv som en stærk medspiller i vores ledelsesteam. Ledelsesopgaven vil være som udskolingsleder for vores 7.-9. årgang herunder idrætsklasserne.

På Sønderbroskolen har vi i øjeblikket særligt fokus på at udvikle professionelle læringsfællesskaber (PLF). Målet er at skabe en kultur, hvor samarbejdet er kendetegnet ved et fælles ansvar for elevernes læring, trivsel og udvikling. Målet er også, at vi kontinuerligt arbejder med at udvikle egen praksis, og vi har fokus på at skabe rum og plads til dette. Vi har i løbet af de seneste år oplevet en markant tilgang af elever og har som følge heraf fået flere medarbejdere. Derfor er vi optaget af, hvordan vi i ledelsen, med udgangspunkt i Learning Pipeline og Professionel Læringsledelse, kan komme tæt på den enkelte medarbejder og vores team, fordi det er en afgørende faktor for at lykkes med PLF.

Kort om os.
Sønderbroskolen er en af Aalborg Kommunes idrætsprofilskoler. Vi har en velfungerende skole med en central beliggenhed midt i Aalborg, og vores ambition er, at vi som distriktsskole skal være et naturligt valg for forældre i skoledistriktet. I øjeblikket er vi omkring 500 elever og godt 85 ansatte på skolen.

I 2013 blev skolen idrætsprofilskole. Udgangspunktet for den idrætslige profil er Aldersrelateret Træningskoncept, der er udviklet af Team Danmark – i daglig tale omtalt som ATK.
Vores DUS blev idrætscertificeret i 2014, og derudover har vi også idrætsklasser på 7. -9. årgang. Idrætsklasserne er et tilbud til særligt dygtige idrætsudøvere, hvor kombinationen mellem skolegang og idræt "går op i en højere enhed".
Vi har gennem en årrække opbygget et mindset og en kultur på skolen omkring idræt og bevægelse, og i dag betragter vi vores motto Bevægelse i Centrum som en del af vores DNA.

I vores dagligdag prioriterer vi faglighed og trivsel højt. Miljøet på skolen er kendetegnet ved mangfoldighed og rummelighed, hvor der er tydelige voksne, som møder børnene på en anerkendende og ligeværdig måde. Vi tror på, at alle gør det bedste, de kan, ud fra de forudsætninger de har.
Forældrene er vores vigtigste samarbejdspartnere, og vores kommunikation er baseret på en åben, tillidsfuld og direkte kommunikation. Udgangspunktet for al kommunikation på skolen er vores motto, som lyder: "Det man ikke ved, kan man ikke gøre noget ved".

Ledelsesopgaven
Du bliver en del af et ledelsesteam bestående af skoleleder, 3 afdelingsledere samt en teknisk-serviceleder. Som udgangspunkt vil den primære ledelsesopgave være at være daglig leder for elever, forældre og personalet i udskolingsafdelingen.
Derudover bliver du en vigtig sparringspartner for skolelederen i forhold til skolens pædagogiske og organisatoriske udvikling. Du bliver også en vigtig sparringspartner for de øvrige ledere af medarbejdere i forhold til at arbejde med "ledelse tæt på". Vi ønsker et stærkt ledelsesteam, hvor vores individuelle spidskompetencer sættes i spil, og derfor vil dine øvrige opgaver blive defineret ud fra dine særlige interesser og kompetencer i samarbejde med teamet.
Hvis du har kompetencer omkring administrative opgaver, vil disse også kunne sættes i spil.

Din profil
  • Du brænder for at blive nærmeste leder af vores medarbejdere i udskolingen
  • Du har en pædagogisk baggrund som lærer.
  • Du vil indgå i et tæt, aktivt og ligeværdigt teamsamarbejde med skolens øvrige ledere i det daglige arbejde og i udviklingen af Sønderbroskolen
  • Du er en synlig, nærværende og anerkendende leder, der er tæt på og kommunikerer tydeligt med elever, forældre og medarbejdere
  • Du kan bidrage til udviklingen af en stærk samarbejdskultur i professionelle læringsfællesskaber
  • Du forstår at motivere personalet til at yde deres bedste og evner at spotte den enkeltes kompetencer og sætte disse i spil
  • Du har lyst til at afprøve nye tiltag og understøtter team og medarbejdere i dette
  • Du har øje for muligheder frem for begrænsninger
  • Du kan holde mange bolde i luften, bevare overblikket og følge aftaler til dørs i en travl hverdag
  • Du vil tage aktivt del i at understøtte vores idrætsprofil
  • Du kan fortsætte den pædagogiske udvikling af udskolingsafdelingen, således den også fremover er et spændende og attraktivt skoletilbud
  • Du har et ressourceorienteret menneskesyn, og du vil være en del af et stærkt ledelsesteam, hvor vi arbejder målrettet samtidig med, at vi sammen skaber plads til hinanden og et godt miljø.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og interesse for arbejdet med tosprogsområdet og løsning af administrative opgaver.
Derudover søger vi en person, der har gennemført en relevant lederuddannelse, eller som er indstillet på at gøre dette.

Vi tilbyder en stilling, hvor:
  • du får nogle professionelle og omsorgsfulde kollegaer
  • der er gode muligheder for at afprøve ideer og udviklingstiltag
  • vi bliver rigtig glade, når tingene lykkes for dig
  • vi arbejder for at skabe de bedste arbejdsvilkår under den givne ramme
  • vi har fokus på at have en kultur præget af åbenhed og dialog
  • du dagligt kommer til at arbejde med medarbejdere og børn, som værdsætter dig, fordi du er en dygtig leder
  • du dagligt får mulighed for at gøre en forskel

Du kan læse mere om vores skole på www.soenderbroskolen.dk .

For at høre nærmere om stillingen og aftale besøg på skolen er du velkommen til at kontakte skoleleder Steffen Hessellund på tlf. 31994754. Du kan også høre mere om Sønderbroskolen hos skolebestyrelsesformand Haukur S. Þorsteinsson på tlf. 21287370.
Hvis du ønsker at høre mere om at arbejde i Aalborg Kommune, kan du kontakte viceskolechef Lars Tybjerg Mølgaard på tlf. 93520042.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 6/12 og mandag d. 13/12
Ansøgningsfrist er onsdag d. 24. november 2021

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Skoleforvaltningen. Vi er en organisation i konstant udvikling, for det skal vi være for at følge med og i fællesskab gøre det allerbedste for børn og unge. Vores vision hedder Noget at have det i, og igennem den er det vores fornemmeste opgave at danne og udvikle dem, der er en del af vores skoler og skoletilbud. For uanset hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, det er dem, det hele handler om – børn og unge i vores kommune.
Frugten af vores fælles arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, og det kræver meget af både voksne, børn og unge. Vi har store ambitioner og vi arbejder sammen for, at vores fælles vision når helt ud i alle kroge af forvaltningen og helt ind i kerneopgaven. Ingen må være i tvivl om, at i folkeskolen i Aalborg Kommune har vi noget at have det i.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a8baf8ed)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Onsdag den 24. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 39
3. oktober 2024 38
2. oktober 2024 38
1. oktober 2024 37
30. september 2024 41
29. september 2024 39
28. september 2024 38
27. september 2024 40
26. september 2024 40
25. september 2024 38
24. september 2024 32
23. september 2024 33
22. september 2024 33
21. september 2024 34
20. september 2024 36
19. september 2024 35
18. september 2024 35
17. september 2024 34
16. september 2024 34
15. september 2024 34
14. september 2024 35
13. september 2024 33
12. september 2024 32
11. september 2024 34
10. september 2024 31
9. september 2024 31
8. september 2024 31
7. september 2024 31
6. september 2024 32
5. september 2024 32
4. september 2024 33

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!