Sekretariatsleder til Business Region North Denmark (BRN)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Kan du heller ikke få nok af samarbejde og fællesskab? Og vil du være med til at gå i forreste geled, når vi sammen skal varetage Nordjyllands fælles interesser? Så læs med – for så er du muligvis BRN's kommende sekretariatsleder.

Om BRN
BRN, den nordjyske business region, er en ambitiøs og handlekraftig, politisk samarbejdsplatform mellem de nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Vi har et mål om at skabe fælles vækst og udvikling på tværs af kommunegrænserne, og gøre Nordjyllands stemme gældende i langt flere sammenhænge udenfor kommunegrænserne.

Med BRN har vi skabt et unikt og konstruktivt politisk samarbejdsklima. Vi tør være ambitiøse på Nordjyllands vegne. Sammen med et utal af lokale, regionale og nationale partnere er BRN med til at varetage vores fælles interesser, sikre erhvervslivets rammevilkår og binde en rød tråd imellem fælles udfordringer og muligheder på en række områder.

I Nordjylland er der udfordringer, men så sandelig også mange muligheder. Mangel på kvalificeret arbejdskraft, udvikling af vital infrastruktur, nye grønne væksteventyr, rammevilkår for centrale nordjyske erhverv som eks. det maritime område, strategiske samarbejder og meget mere. Alle er dagsordener, som fylder på BRN's bord. Fælles for dem er, at vi bedst håndterer dem i fællesskab.

Som en dynamisk og handlingsorienteret, politisk platform er det BRN's bestyrelse (de nordjyske borgmestre og regionsrådsformand), der sætter retningen for de fælles dagsordener og indsatser.

I 2022 arbejder BRN primært med udgangspunkt i følgende fem indsatsområder:
  • Klima og grøn omstilling
  • Erhvervsudvikling og jobskabelse
  • Kvalificeret arbejdskraft
  • Infrastruktur
  • Internationalt samarbejde

BRN er en levende organisation i konstant udvikling. I forbindelse med tiltrædelsen af en ny BRN-bestyrelse fra 2022, vil vi i løbet af året derfor videreudvikle BRN's strategi, så vores fællesskab hele tiden står mål med de udfordringer og potentialer, vi sammen kigger ind i.
Dine opgaver
Som BRN's kommende sekretariatsleder skal du være med til at få ting til at ske i et visionært politisk landskab. Du får en central tovholderrolle i BRN's relationer til medlemskommunerne og Regionen, samt samarbejde med ligesindede organisationer og virksomheder. Relationer og samarbejde er nemlig helt afgørende for at vi lykkes.
Du vil blandt andet blive ansvarlig for:
  • Videreudvikling af den gode samarbejdsånd, som er kendetegnende for borgmestre og regionsrådsformanden i Nordjylland
  • Sekretariatsbetjening af BRN's bestyrelse, direktion og sekretariatsledelse – heriblandt udarbejdelse af sagsfremstillinger og materiale til møderne og jævnlig kontakt til borgmestre og regionsrådsformand samt andre nøglepersoner hos kommunerne og Regionen
  • Kontinuerlig, agil og effektiv interessevaretagelse af fælles nordjyske dagsordener, særligt med henblik på at styrke rammevilkårene for erhvervsudvikling på nordjyske styrkepositioner
  • Skabe og opretholde konstruktive relationer til BRN's samarbejdspartnere og interessenter, samt centrale beslutningstagere
  • At opfange og være på forkant med lokale dagsordener, prioriteringer og ønsker til det fælles samarbejde i BRN
  • Opfølgning på bestyrelsens signaler, herunder udvikle konkrete handlingsspor, involvere relevante samarbejdspartnere og sikre fremdrift og eksekvering
  • Daglig faglig og personalemæssig ledelse af sekretariatet, hvilket indebærer igangsættelse og forankring af aktiviteter på baggrund af beslutninger fra bestyrelse og direktion
  • Forankring og ledelse af Nordjyllands DK2020-sekretariat, der til og med juni 2023 har til opgave at understøtte de nordjyske kommuner i arbejdet med deres DK2020-handlingsplaner
  • Videreudvikling og implementering af ny, fremadrettet overordnet strategi for BRN
  • BRN's budget og regnskaber.


Din profil
Vi lægger vægt på, at:
  • Du har politisk tæft og kan navigere i en politisk ledet organisation
  • Du afspejler BRN's høje ambitionsniveau for hele Nordjylland og formår at omsætte politiske ønsker til resultater og handling
  • Du har erfaring med politisk interessevaretagelse og public affairs og formår at skabe politisk lydhørhed
  • Du har de diplomatiske evner i orden og kan balancere forskellige politiske interesser og hensyn
  • Du er ansvarssøgende og griber bolden, der både sikrer fremdrift og koordinering
  • Du har gode kommunikative evner – både i tale og på skrift
  • Du evner og nyder både at være uddelegerende samt at tage del i den praktiske del af opgaveløsningen
  • Du har lyst til at få et solidt kendskab til og indsigt i det nordjyske kommunale/regionale landskab
  • Du er tillidsvækkende og formår herigennem at skabe og udvikle værdifulde netværk og tætte relationer
  • Du er tryg ved aktivt at bruge og skabe dialog med dit netværk og dine relationer i dagligdagen
  • Du er tillidsfuld og inddrager sekretariatet samt kommunale- og regionale embedsfolk og disses kompetencer tæt i opgaveløsning og eksekvering
  • Du er i stand til at understøtte det brede tværkommunale/regionale ejerskab til BRN og fællesskabet
  • Du formår at skabe en rød tråd og forbinde folk mellem de strategiske, taktiske og operationelle niveauer.


Vi tilbyder
Som sekretariatsleder kan du forvente en spændende og udfordrende rolle placeret centralt mellem adskillige aktører og imellem politik og samfund. Du får rig mulighed for at præge de fælles nordjyske dagsordener, sætte Nordjylland på landkortet, bidrage til at løse komplekse problemstillinger og indfri store potentialer.

Undervejs på din rejse er du en del af et velfungerende team i sekretariatet, som udover dig består af en konsulent og en kommunikationsansvarlig, og som kendetegnes ved hyppig sparring og tillid til fagligheden og opgaveløsning. Der er højt til loftet og kort til grin – og ligesom BRN, dyrker vi fællesskabet.

Derudover vil du have ledelsesansvar for Nordjyllands DK2020-sekretariatet, der foruden dig, består af en fuldtidsansat projektleder og 3 fagspecialister, som hver især er udlånt til sekretariatet 15 timer om ugen.

Sekretariatet er placeret sammen med Aalborg Kommunes erhvervsafdeling, BusinessAalborg. Du refererer til bestyrelsen og direktionen i BRN. I det daglige refererer du til kommunaldirektøren i Aalborg Kommune.

Vilkår og ansættelsesproces
Ansøgningsfrist d. 27. februar

Der forventes afholdelse af 1. samtale 4. marts og 2. samtale 16. marts.

Der anvendes et eksternt rekrutteringsbureau. I løbet af samtaleforløbet vil du kunne forvente udarbejdelse af personligheds- og profiltest samt opgaver.

Forventet tiltrædelse pr. 1. maj 2022.

Der er tale om en fast stilling, hvor ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår.
Lønnen aftales ud fra din faglige baggrund og kvalifikationer med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte:

Birgit S. Hansen, formand BRN
Via sekretær: Tlf.: 9845 5005

Christian Roslev, kommunaldirektør Aalborg Kommune
Via sekretær: Tlf.: 9931 1503

Torben Abildgaard, managing partner Curia
Tlf.: 4061 7022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Søndag den 27. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 35
17. september 2024 34
16. september 2024 34
15. september 2024 34
14. september 2024 35
13. september 2024 33
12. september 2024 32
11. september 2024 34
10. september 2024 31
9. september 2024 31
8. september 2024 31
7. september 2024 31
6. september 2024 32
5. september 2024 32
4. september 2024 33
3. september 2024 33
2. september 2024 33
1. september 2024 36
31. august 2024 36
30. august 2024 35
29. august 2024 36
28. august 2024 36
27. august 2024 36
26. august 2024 35
25. august 2024 33
24. august 2024 33
23. august 2024 31
22. august 2024 29
21. august 2024 31
20. august 2024 32
19. august 2024 32

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!