Inklusionsvejleder og forløbskoordinator til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Mestrer du arbejdet med børn og unge i udsatte positioner og er du optaget af at skabe trygge læringsfællesskaber med deltagelsesmuligheder for alle elever uanset deres baggrund, så skal du læse dette opslag.

Stillingen er en fastansættelse på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. august 2022
Mellervangskolen er en folkeskole i Aalborgs østligste bydel. Skolen har ca. 435 elever og 110 ansatte. Vi er en tosporet skole fra 0. - 9. klasse og vi har to specialklasserækker, en for elever med indlæringsvanskeligheder indenfor Sprog og Kommunikation samt kontaktklasser for elever indenfor ASF. Derudover bliver vi kommunens tredje DELTA-tilbud efter sommerferien i skolens ældste afdeling.
På Mellervangskolen vil vi udvikle innovative elever med mod på at begå sig i verden. Det gør vi under sloganet: Skæv, skøn og skabende. Vi har defineret vores fælles kerneopgave. Kerneopgaven på Mellervangskolen er at skabe et levende miljø for læring, kreativitet og trivsel, hvor børnene får redskaber til at arbejde innovativt og får mod på at begå sig i verden
Skolen er afdelingsopdelt, og der arbejdes med høj grad af selvledelse og ansvar i et forpligtende samarbejde i teamet.
Vi søger en inklusionsvejleder, der kan vejlede lærere og pædagoger, så vi skaber inkluderende fællesskaber. Du skal lave indsatser for klasser, grupper af børn og også nogle gange for enkelte børn – både i form af observationer, vejledning og hands-on, hvor du selv hjælper børnene.
Dit primære arbejde består i at indgå i de professionelle læringsfællesskaber, der etableres omkring et barn og en børnegruppe, og gennem dine faglige kompetencer sikre, at alle børn er i positiv personlig, social og faglig udvikling gennem direkte pædagogiske tiltag, fælles udvikling af praksis samt sparring og vejledning af kollegaer.
Du skal koordinere dialog- og netværksmøder, udfærdige handleplaner og i det hele taget være tovholder på inklusionsprocesser som forløbskoordinator
Du er lærer- eller pædagoguddannet som grunduddannelse, du har erfaring med vejledning og kendskab til arbejdet med børn og fællesskaber i udsatte positioner, du har specialpædagogisk viden og erfaring, du trives i vejlederrollen og er dygtig til at vejlede på pædagogik, didaktik og læring.
Du har et udpræget ressourceorienteret børnesyn og en positiv tilgang til alle børn, forældre og kolleger.
Din funktion er altså meget bred – nogle dage vil du have en del administrative opgaver, andre dage vil du vejlede personalet, være mødeleder eller arbejde med en gruppe børn.

Du får konkrete opgaver, hvor som du står i spidsen for:
  • Afvikling, gennemførelse og evaluering af skolens trivselsmåling.
  • Arbejdet med antimobbestrategi og handleplaner
  • Tovholder på skolens SFI (Skolens indsatsteam) og Samrum
  • Den gode overgang på skolen
  • Alle skolens SSP-indsatser
  • Tovholder på implementering af skolens inklusionsgrundlag
  • Skolens undervisningsmiljø vurdering i tæt samarbejde med elevrådet

Vi kan tilbyde:
Et komplekst, udfordrende og meget berigende arbejde, hvor du ofte praktiserer i alle mellemrummene og konstant justerer dine indsatser i forhold til relationer og kontekster. Opgaven handler om at få andre til at lykkes og på samme tid arbejde med både børn og voksne.
  • Et tæt samarbejde med ledelsen, skolesocialrådgiver, skolens vejlederkorps og PPR

  • En mangfoldig elevgruppe
  • En innovativ skole
  • En afvekslende og spændende arbejdsplads

  • En engageret medarbejdergruppe
  • En unik arbejdsplads med motiverede og samarbejdsorienterede kolleger, og et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor din indsats bliver værdsat, og hvor vi værner om hinanden
  • Godt samarbejde i et fleksibelt undervisningsmiljø
  • Gode fysiske rammer


Vi ser gerne mulige ansøgere rette henvendelse for en uforpligtende samtale/møde. Kontakt venligst leder for PLC Lars Vilhelmsen på 3199 4302 eller skoleleder Kristine Klitgaard Mikkelsen på 31994303 for aftale.

I din ansøgning skal du forholde dig aktivt til skolens inklusionsgrundlag og du skal også beskrive hvordan du via din vejledning vil bidrage til at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever uanset elevernes vanskeligheder og baggrund. https://Mellervangskolen.aula.dk/inklusionsgrundlag

Løn og ansættelsesvilkår - efter gældende overenskomst.
Ansøgningsfristen er den 9. maj 2022
Der afholdes ansættelsessamtaler den 16. maj 2022
Forud for endelig ansættelse indhentes der børne- og straffeattest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Mandag den 09. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. juli 2024 48
28. juli 2024 46
27. juli 2024 46
26. juli 2024 46
25. juli 2024 49
24. juli 2024 49
23. juli 2024 50
22. juli 2024 52
21. juli 2024 50
20. juli 2024 49
19. juli 2024 47
18. juli 2024 48
17. juli 2024 47
16. juli 2024 47
15. juli 2024 48
14. juli 2024 44
13. juli 2024 47
12. juli 2024 46
11. juli 2024 47
10. juli 2024 43
9. juli 2024 39
8. juli 2024 40
7. juli 2024 39
6. juli 2024 38
5. juli 2024 38
4. juli 2024 38
3. juli 2024 36
2. juli 2024 31
1. juli 2024 32
30. juni 2024 33
29. juni 2024 34

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!