Kontorchef med ansvar for klagebehandling af vurderingssager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Brænder du for at sikre borgernes retssikkerhed på skatteområdet? Trives du i en central position i en offentlig organisation og formår du at indgå i et dynamisk samspil med andre? Kan du lede vores dygtige og specialiserede medarbejdere med stor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn, så vi når vores mål? Så er du den kontorchef, vi søger til vores 15. kontor i Aalborg.

Kontoret er et vurderingskontor, som behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser vedrørende ejendomsvurdering, pt. hovedsageligt sager vedrørende erhvervsejendommes grundværdi. Kontoret har ansvaret for at sikre, at klagemyndighederne har det rigtige grundlag at træffe afgørelse på.

Som kontorchef for kontoret kommer du til at stå i spidsen for den juridiske sagsbehandling, som udføres af 14 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Dine nye medarbejderne har forskellige faglige baggrunde og erfaringsniveau, men har dét til fælles, at de alle er topmotiverede i forhold til at sikre effektiv og kompetent sagsbehandling af klagerne på ejendomsvurderingsområdet. I løbet af det næste år forventes det, at enheden vokser til 20 medarbejdere – og her får du en central rolle.

”Det er en både meget vigtig og meget spændende samfundsopgave at være med til at sikre, at ejendomsejere i Danmark får den rigtige vurdering af deres ejendom. Det er en opgave, som kræver høj faglighed, og at man har sans for detaljen samtidigt med, at man kan bevare overblikket”, fortæller afdelingschef Pernille Møller Tronborg.

Opgaven løses i samarbejde med afdelingens øvrige kontorer, som placeret på styrelsens adresser i hele landet, men 15. kontor har især et tæt og stærkt arbejdsfællesskab med 16. kontor, som også er et vurderingskontor og ligger på Skatteankestyrelsens adresse i Aalborg.

Dine vigtigste opgaver bliver:

  • at sikre fremdrift af juridisk sagsbehandling
  • at tænke i helheder og agere proaktivt, når din ledelsesopgave kræver det
  • personaleledelse, der fokuserer på resultatskabelse, motivation, udvikling og arbejdsglæde
  • procesoptimering og forandringsledelse.

Leder med gennemslagskraft
Vi forestiller os, at du fx har en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau som cand.jur., cand.merc.jur., en anden tilsvarende højere videregående uddannelse, eller har opnået tilsvarende juridiske kompetencer gennem din hidtidige karriere. Vi klæder dig godt på til at løse dine opgaver, gennem et godt onboardingforløb og et tæt samarbejde med lokationens to øvrige kontorchefer.

Hos os får du lov til at lede i kraft af din adfærd, som afspejler:

  • tydelighed og gennemslagskraft
  • holdånd og evne til at skabe et fællesskab i driftsenhed
  • at det er dig der sætter retningen og fokuserer på helheden
  • stor fleksibilitet og høj arbejdskapacitet
  • stærke kommunikations- og samarbejdsevner, som du formår på dynamisk vis at bruge til at sikre sammenhænge på tværs.

Du har interesse for og gerne indsigt i skatteområdet, herunder forvaltningsret og skatteforvaltningsret.

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over Skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 16. maj 2022. Spørgsmål besvares gerne af afdelingschef Pernille Møller Tronborg på telefon 3376 0886. 

Vi forventer at afholde første runde samtaler den 25. maj 2022 i Aalborg. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til udfyldelse af en personprofilanalyse samt en logisk test inden anden runde samtale, som afholdes den 8. juni 2022 på vores lokation i København. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest samt referencer.

Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Dronningen.

Vi forventer tiltrædelse pr. 1. august 2022 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål, men der vil eventuelt være mulighed for varig ansættelse. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Vestre Havnepromenade 5-9, 9000 Aalborg.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Mandag den 16. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 34
15. september 2024 34
14. september 2024 35
13. september 2024 33
12. september 2024 32
11. september 2024 34
10. september 2024 31
9. september 2024 31
8. september 2024 31
7. september 2024 31
6. september 2024 32
5. september 2024 32
4. september 2024 33
3. september 2024 33
2. september 2024 33
1. september 2024 36
31. august 2024 36
30. august 2024 35
29. august 2024 36
28. august 2024 36
27. august 2024 36
26. august 2024 35
25. august 2024 33
24. august 2024 33
23. august 2024 31
22. august 2024 29
21. august 2024 31
20. august 2024 32
19. august 2024 32
18. august 2024 35
17. august 2024 36

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!