Afdelingsleder til Digitalisering og Data, By og Land, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

By og Land i Aalborg Kommune søger en afdelingsleder til stabsfunktionen Digitalisering og Data. Digitalisering og Data har i By og Land ansvaret for processer og resultater inden for digitalisering, GIS-udvikling og -drift, samt myndighedsansvaret for offentlige grunddata. En del af arbejdet med databeskyttelsesforordningen varetages også af afdelingen. Derudover er drift og support af forvaltningens fagsystemer forankret i afdelingen. Digitalisering og Data består af ca. 25 kompetente medarbejdere, fordelt på tre teams med hver sin tilknyttede teamleder.

Digitalisering og Data er en stabsfunktion, der arbejder sammen med forvaltningsgrenene i By og Land om de digitale løsninger og håndtering af data, så det understøtter varetagelsen af forvaltningens kerneopgaver. Dette samarbejde med forvaltningsgrenene skal videreføres, og strategierne på GIS-, digitaliserings- og data-området skal sikres videre udvikling og udmøntes i konkret handling.

Vores ambition er, at resultaterne af indsatsen på GIS-, digitaliserings- og dataområdet skal bringe forvaltningen i toppen i dansk kommunal sammenhæng til gavn og glæde for kommunens borgere og erhvervsliv. Samtidig vil vi have attraktive jobs til vores medarbejdere – både fagligt og personligt.

Som leder af Digitalisering og Data har du et direkte fagligt ansvar på det taktiske og operationelle niveau. Du skal have særlige evner og erfaring på det taktiske niveau. De 25 medarbejdere har masser af kompetencer på det operationelle niveau. Du får ansvaret for den faglige udvikling, planlægning, tværgående samarbejde og den personalemæssige ledelse af Digitalisering og Data.

Du skal gerne matche mange krav og ønsker.

Ledelse:
  • Evner at fastholde sikker drift samtidig med at du tænker i udvikling
  • Fokus på god personaleledelse og tilrettelæggelse af effektive arbejdsprocesser
  • Kendetegnet ved åbenhed, synlighed og dialog
  • Beslutningsstyrke, gennemslagskraft og lyst og evne til at tage ansvar
  • God til at lave forpligtende aftaler og følge op
  • Gerne ledelseserfaring og/eller relevant lederuddannelse
  • Evner at leve op til Aalborg Kommunens ledelsespolitik


Personlig profil:
  • God til at bevare overblikket og håndtere krydspres i forhold til beslutninger og prioriteringer
  • Nysgerrig på viden og god til at kommunikere og formidle budskaber, både overfor medarbejdere og lederkollegaer
  • Du er synlig og til stede over for dine medarbejdere
  • Du er engageret og motiverende
  • Troværdig og tillidsvækkende med et naturligt godt humør


Fagligt:
  • Relevant uddannelse – gerne længerevarende og nogle års erfaring
  • Kendskab til digitalisering, GIS og offentlige grunddata
  • Erfaring inden for området og dokumenterede resultater
  • Kendskab til den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi og den fælles kommunale digitaliseringsstrategi
  • Gerne indsigt i offentlig økonomi


Hvis du lever op til ovennævnte krav eller har ambitioner om at gøre det i nær fremtid, så har vi et udfordrende lederjob til dig i en spændende afdeling.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende fagligt, udviklingsorienteret og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til at du kan sætte dit aftryk på afdelingen. Vi har en medarbejderstab, der har høj faglighed og stort engagement. Organiseringen af afdelingen er baseret på faglige teams efter principperne i Leadership Pipeline og er kendetegnet ved en flad struktur og en udbredt grad af medledelse.

Du indgår i lederteamet i stabsfunktionerne, og skal samarbejde med resten af lederkredsen i By og Land. Du bliver desuden By og Lands repræsentant i forskellige tværgående grupper i Aalborg Kommune – bl.a. IT-gruppen og IT-sikkerhedsgruppen.

Helhedsorientering, borger- og erhvervsfokus og fleksibilitet er centrale begreber i By og Land Du skal have lyst og interesse i at arbejde med fokus på disse retninger.

Du får et spændende lederjob med gode udfordringer og personlige udviklingsmuligheder. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den faglige organisation. Lønniveauet er på ca. kr. 600.000 kr. ekskl. pension. Der gøres opmærksom, at der laves en personlighedstest forud for samtalen.

Spørgsmål kan rettes til økonomichef Per Bech, tlf. 2520 2105.
Vi skal have din ansøgning senest 5. juni 2022.
Vi forventer at afholde jobsamtaler 14. juni 2022.
Tiltrædelse 1. august 2022 eller efter aftale.

Ansøgning

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Søndag den 05. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 39
3. oktober 2024 38
2. oktober 2024 38
1. oktober 2024 37
30. september 2024 41
29. september 2024 39
28. september 2024 38
27. september 2024 40
26. september 2024 40
25. september 2024 38
24. september 2024 32
23. september 2024 33
22. september 2024 33
21. september 2024 34
20. september 2024 36
19. september 2024 35
18. september 2024 35
17. september 2024 34
16. september 2024 34
15. september 2024 34
14. september 2024 35
13. september 2024 33
12. september 2024 32
11. september 2024 34
10. september 2024 31
9. september 2024 31
8. september 2024 31
7. september 2024 31
6. september 2024 32
5. september 2024 32
4. september 2024 33

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!