Afdelingsleder til [xxxxx] i Uddannelses- og Arbejdsmarkedsafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Vi søger en afdelingsleder for borgerservice med en stærk og faglig lederprofil, som kan lede et team af kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, hvor det primære formål er at sikre, borgerne i Vesthimmerlands Kommune en imødekommende og kompetent borgerservice.

Afdelingen

Som afdelingsleder for borgerservice bliver du leder for i alt 29 medarbejdere. borgerserviceafdelingen håndterer en bred vifte af både front og myndighedsopgaver, bl.a. Folkeregister (herunder valg og sygesikring), Pas- og Kørekort, MitID, personlige tillæg til folke- og førtidspensionister, den centrale telefonomstilling samt betjening af Den Digitale Hotline.

Du vil også blive leder for Intern Service, som består af rådhusbetjentene på de 4 administrationsbygninger, løser alle forefaldende opgaver som naturligt kan henføres til intern/teknisk service. Herudover køres en intern rute mellem bygningerne 2 dage om ugen.

Ansvaret for kantinedriften på de 4 administrationsbygninger ligger ligeledes i afdelingen. Den daglige drift varetages dog af en kantineleder, som har det daglige ansvar. Der produceres mad til frokostordning for personalet og mødeforplejning på Rådhuset. Der sker daglig levering til de øvrige 3 administrationsbygninger.

Yderligere deltager Vesthimmerlands Kommune i CUBB (Center for Udvikling af Borgerinddragende Beskæftigelsesindsatser). CUBB er et forskningsprojekt, der gennemføres i samarbejde med Aalborg Universitet samt Holstebro, Herning, Mariagerfjord og Silkeborg kommuner.
Målet er at sætte fokus på borgerinddragelse og styrke indsatsen over for de mest udsatte borgere samt udvikle nye modeller for, hvordan borgerens perspektiv kan inkluderes i de forskellige indsatser.

Stillingen
Som afdelingsleder for borgerservice refererer du til Uddannelses- og Arbejdsmarkedschefen, som du vil have faste koordineringsmøder med. Som leder af borgerservice vil du sidde i et spændende og udfordrende virkefelt under stor opmærksomhed fra hele organisationen. Du er i samarbejde med dine medarbejdere borgernes første møde med Vesthimmerlands Kommune og dermed kommunens ansigt udadtil. Med de mange indgange til ”det offentlige” er det en vigtig opgave i borgerservice at tænke i helheder for at sikre, at den kommunale service opleves sammenhængende for borgerne, og samtidig gør borgerne i stand til fremadrettet at kunne betjene sig selv i de forskellige digitale løsninger.

Din profil
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du skal som afdelingsleder have en bred faglig indsigt inden for området. For at blive en succes i rollen som afdelingsleder kræver det, at du kan:

  1. Navigere i en storpolitisk styret organisation
  2. Rumme et bredt opgavefelt i borgerservice
  3. Formå at arbejde strategisk
  4. Skabe ro og overblik i komplekse og tilspidsede situationer
  5. Synliggøre afdelingens resultater og værdiskabelse

Vi forventer, at du har

  • Erfaring fra en større politisk ledet organisation
  • Ledelseserfaring og evnen til at håndtere ledelsesopgaver ansvarligt og selvstændigt
  • Relevant ledelsesuddannelse
  • Evnen og interessen for at sætte dig ind i nye fagområder

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads, hvor du er med til at præge udviklingen
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor der er travlt og masser af udfordringer
  • Et spændende ledelsesmiljø med stor grad af decentralt ansvar og kompetence
  • Et ledelsesgrundlag, hvor der er højt til loftet

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vi forventer at afholde første samtale onsdag den 7. februar 2024 og anden samtale mandag den 26. februar 2024. Mellem de to samtaler skal du forvente at få udarbejdet en personprofil.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Uddannelses- og Arbejdsmarkedschef Lone Lollesgaard på Tlf. 21 48 01 98 og/eller læse job- og kravsprofilen, som du finder her: https://admin.vesthimmerland.dk/Media/638406540608104732/Job-%20og%20kravprofil_borgerservice%20.pdf?noprocess=true

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aars
  • Mandag den 05. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aars over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4