Head of Passenger Handling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Motiveres du af at lede, udvikle og yde sublim service, og vil du stå i spidsen for at sikre en problemfri og ikke mindst sikker rejse for passagerer igennem Billund Lufthavn? Så glæder vi os til, at din ansøgning lander hos os.


Let adgang til og fra verden
I en gammel hangar med et enkelt kontroltårn åbnede Billund Lufthavn i 1964. I dag har lufthavnen en passagerterminal på 40.000 m² og direkte flyvninger til mere end 120 destinationer; og med et stærkt rutenetværk og rollen som Danmarks luftfragtcentrum skaber lufthavnen let adgang til og fra verden.

Uanset hvor du rejser hen, er det Passenger Handling, der er med til at skabe problemfri passage hele vejen til, du stiger ombord på flyet. Hvis du er den nye Head of Passenger Handling vil du få følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:
  • Strategisk og taktisk ledelse af Passenger Handling herunder forretningsmæssig udvikling
  • Sikre balance mellem kvalitet, effektivitet og økonomi i ydelser til eksterne såvel som interne kunder
  • Motiverende ledelse og udvikling af 5 Duty Managers og i alt 125 medarbejdere, samt involvering og uddelegering af ansvar
  • Sikre, at man aldrig går på kompromis med flyvesikkerhed og arbejdssikkerhed herunder opbygge indgående kendskab til procedurer
  • Budgetansvar for afdelingen herunder afklaring af økonomisk grundlag for kontrakter med kunder og leverandører

Du vil blive en vigtig del af ledergruppen i Ground Handling, som håndterer flyene og passagerne på vegne af flyselskaberne. Du refererer til Director Ground Handling Billund Airport, René Høgh Jensen.

Anerkendende og strategisk leder med sans for optimering
Vi er på udkig efter en synlig handlingsorienteret Head of Passenger Handling, der formår at finde balancen mellem drift, strategi og udvikling. Du går proaktivt til værks, mens din fleksible tilgang sikrer, at du altid udviser ro og overblik, når vilkårene i organisationen ændrer sig. Med din sans for forretning, optimering og effektivisering kan man med dig i spidsen stole på, at der altid leveres indenfor de aftalte rammer – og med økonomien for øje.

Motivation, sparring og anerkendelse er nøgleord i din ledelsesstil. Du tror på, at det er menneskerne i organisationen, der gør forskellen – og at man yder langt bedre, når man føler sig mødt og forstået i sit arbejde. Derfor gør du en dyd ud af at involvere og uddelegere ansvar, der løfter den enkelte medarbejder. Hvis man spørger dig, skal det være sjovt at gå på arbejde, og udover åbenhed og venlighed tager du derfor også din humor med dig på arbejdspladsen.

Du kommer gerne med en akademisk ledelsesuddannelse kombineret med solid ledelseserfaring af både medarbejdere og ledere. Hvis du kan kombinere det med en baggrund indenfor logistik, transport, luftfart eller et andet servicefag, er det en fordel. Da der arbejdes ud fra et højt sikkerhedsniveau, er det afgørende, at du har interesse for det område.

Du er ferm, når det kommer til IT, og du behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

Sikker håndtering af fly – til tiden
Billund Lufthavn har en klar vision om at skabe gode oplevelser for de cirka tre millioner passagerer, der hvert år flyver til eller fra lufthavnen og at være blandt de førende lufthavne, når det gælder miljøvenlige løsninger. Derfor navigeres der efter værdier om at være: ordentlig og troværdig, kompetent og professionel samt omsorgsfuld og nærværende.

Som den nye Head of Passenger Handling bliver du en del af det integrerede forretningsområde under Billund Lufthavn; Ground Handling Billund Airport. Her arbejder man dedikeret mod at være flyselskabernes foretrukne handling-selskab ved at håndtere fly sikkert og til tiden – hver gang. Afdelingen har et kontinuerligt fokus på gode og sikre arbejdsforhold, åben og ærlig dialog og den enkelte medarbejders trivsel og udvikling.

Interesseret?
Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

For at komme i betragtning til dette job skal du søge stillingen via knappen 'Søg jobbet'. Her kan du uploade dit CV samt beskrive din motivation for at ansøge. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Billund

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kolding

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Afdelingsleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sydjylland

    Er finans- og regnskabsdisciplinerne dine metier? Er du lederen, som evner at sætte retningen for finansorganisationen på tværs af lande? Formår du at balancere mellem fokus på stabil daglig drift .
    • Afdelingsleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejle

    En leder, der tager ansvar og vil være med til at sætte retningen Vil du løfte kompetenceniveauet i et stærkt team og skabe en effektiv struktur, der sikrer tryghe..
    • Afdelingsleder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Billund over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 4