To teamkoordinatorer til [xxxxx]s kulturhuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

To teamkoordinatorer til Brøndby Kommunes kulturhuse

Er du skarp til både at skabe stabilitet og udvikling i en travl hverdag? Motiveres du af at glæde mennesker gennem god service, mad og kultur? Og er du en udpræget holdspiller? Så læs videre!

Brøndby Kulturhuse og Biblioteker står midt i en rivende forandring, der både handler om at udvikle rammerne for og indholdet af de to kulturhuse og tre biblioteker, som organisationen består af. Brøndby er en kommune, hvor kulturen bliver prioriteret politisk, hvilket gør det sjovt at gå på arbejde og giver gode muligheder for at udvikle levende og inspirerende kulturtilbud, der taler til og sammen med Brøndbyborgerne.

I 2023 har vi etableret to hyggelige caféer i kulturhusene, der skal skabe rammen om et varmt og inspirerende kulturelt værtsskab bl.a. baseret på en socioøkonomisk model. Sammen med ledelsen og dedikerede kollegaer bliver din opgave blandt andet at fortsætte udviklingen af de nye caféer og catering tilbud, til husenes mange brugere og aktiviteter. Du bliver en del af Team Kulturservice, som rummer cafeerne og teknisk service, der understøtter organisationens forskellige kulturorganer, men som også skal drive kulturhusene og deres cafeer.

Som teamkoordinator får du, i samarbejde med din koordinatorkollega på det andet kulturhus, ansvaret for menuplanlægning herunder indkøb og egenkontrol, og du bliver ansvarlig for køkkenets driftsbudget i samarbejde med lederen for Team Kulturservice. Hverdagen kræver, at du kan organisere og strukturere arbejdet og holde fokus på et godt arbejdsmiljø. Vi sætter pris på kvalitet og æstetik, og har du forstand på og erfaring med mad lavet fra bunden og af årstidens råvarer, ligesom du også kan reducere madspild, kan vi nå langt. Samtidig skal du varetage koordineringen af vores tekniske servicepersonale og deres daglige opgaver, der rummer alt lige fra pæreskift til op- og nedtagning af stole m.m ved koncerter og arrangementer. En del af din daglige funktion er også at varetage vagtplanlægning, tage imod sygemeldinger, rekvirere afløsere, koordinere og planlægge arbejdsdagen for både cafe- og servicepersonalet.

Ud over den daglige koordinering og tilrettelæggelse af arbejdet, har du også ansvaret for planlægning af teamets ferie samt eksekvering heraf. Du tager del i den daglige madproduktion, når det giver mening og især, når maden får en essentiel rolle til de mange aften- og weekend-events, der kan være alt fra specialcatering til artister, der skal spille i spillestedet RAV eller på Kilden, til bespisning af gæster ved konferencer, fester, koncerter, mm. Du får en central rolle sammen med bar- og cateringkoordinatoren, til disse events, hvor dine idéer til anretning af sunde festmåltider, drikkevarer og borddækning hilses velkommen.

Din opgaver bliver bl.a. at

  • være ansvarlig for service, køkken og cafédrift, samt catering til events i husene
  • koordinere med det socioøkonomiske team om køkkendrift, lagerstyring og menuplanlægning
  • i samarbejde med servicekollegerne koordinere deres arbejde for hverdagen og ved arrangementer
  • være den motiverende koordinator, der sikrer arbejdsplanlægning m.m. går op i en højere enhed.
  • være med i rekrutteringen af dit kommende team, samt facilitere oplæringen
  • være ansvarlig for service, udarbejdelse af håndværksmæssige opgaver, madkvalitet, servicetempo og organisering
  • have det økonomiske ansvar i samarbejde med lederen af Kulturservice

Vi søger en profil der

  • har minimum 3 års køkkenerfaring og gerne med en koordinerende funktion
  • kendskab til samarbejde omkring serviceopgaver
  • er struktureret, fleksibel og resultatorienteret
  • kan arbejde effektivt og kvalitetsbevidst i en tempofyldt hverdag
  • ser potentialet og værdien i en socioøkonomisk organisering
  • har lysten til kreativ menu-udvikling der appellere til alle aldre
  • kan motivere og involvere kollegerne i opgaver og arbejde
  • har lyst til at indgå i et samarbejde med mange forskellige stærke fagligheder i kulturorganisationen og i kommunen generelt
  • ligesom os, elsker kultur og brænder for at gøre en forskel for borgerne hver dag

Stillingen er fuldtid.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist fredag den 6. oktober 2023. Samtaler i uge 41. Ansættelsesstart hurtigst muligt og senest 1. december2023.

Har du spørgsmål til stillingen eller vil du vide mere, kan du kontakte leder af Kulturservice Junas Dubgaard-Kock på tlf.: 24986404 / [email protected]

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby
  • Fredag den 06. oktober 2023

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4