Erfaren og samarbejdsdrevet afdelingsleder til Jobcenter Fredericia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Kan du være med til at fremme fælles kurs, koordinering og commitment på tværs af fagafdelinger?

Jobcenter Fredericia søger en afdelingsleder, som sammen med resten af organisationen kan drive og videreudvikle beskæftigelsesindsatsen for flere borgergrupper. Vi har en ambition og målsætning om at få endnu flere i beskæftigelse og sikre, at virksomhederne får kvalificeret arbejdskraft. Det er vi indtil videre lykkes godt med og der er potentiale for, at vi kan blive endnu bedre. Efter en af vores dygtige ledere har valgt nye udfordringer, er stillingen som afdelingsleder for Job og Fremskudt indsats ledig til besættelse senest 1. november 2022.

Opgaven den nye afdelingsleder står over for, vil blive at sikre en stabil drift og styring af integrationsindsatsen, som skal understøtte at bla. flere ukrainske flygtninge kommer i beskæftigelse. Der er endvidere en forventning om, at den nye afdelingsleder sikrer et bredt forankret samarbejde om den bydækkende helhedsplan, som forventes igangsat januar 2023. Indsatsen dækker over flere borgergrupper og dermed også flere teams og afdelinger, som skal spille sammen både internt i fagafdelingen Beskæftigelse og Borgerservice og på tværs af øvrige fagafdelinger. Herudover skal borger-og virksomhedsservice styrkes yderligere i al kontakten internt. Der er derfor brug for en nærværende personaleleder, som sammen med medarbejderne i afdelingen kan videreudvikle fagligheden og samarbejdet samt sikre fortsat høj medarbejdertrivsel.

I afdelingen Job og Fremskudt indsats varetages borgere i integrationsprogram og fra 1. januar 2023 har afdelingen også ansvaret for den bydækkende helhedsplan.

Herudover varetager afdelingen indsatsen for ledige og ansatte fleksjobbere, indsatsen i rehabiliteringsteamet og frontbetjeningen i jobcenteret på Danmarksstræde.

Vi tror på, at fokus på opgaven sætter rammen og holdet, at brugen af eksisterende viden og evidens er gode forudsætninger for at lykkes med vores kerneopgave og at forskellige perspektiver giver muligheder for at udvikle beskæftigelsesfagligheden hos medarbejderne og dermed bedre velfærdsløsninger.

Vi har som udgangspunkt positive forventninger til mennesker og deres muligheder for at bidrage på et rummeligt arbejdsmarkedet. Vi tror derfor også, at udvikling af medarbejdernes faglighed er afgørende for, at vi som helhed lykkes med at skabe værdi for borgere og virksomheder.

Den ideelle leder for os
Vores nye afdelingsleder kommer med solid ledelseserfaring fra en politisk styret organisation og har god erfaring med en eller flere indsatser på beskæftigelsesområdet.

Du skal være en udpræget holdspiller og aktivt bidrage til at skabe og understøtte den fælles kurs, koordinering og commitment. Derfor bringer du andres perspektiver og kompetencer i spil, når du overvejer strategi, opgaveløsning, metoder mv. Du skal kunne udvikle medarbejdere både fagligt og personligt og formår at skabe følgeskab i både drift og udvikling. Du er analytisk og har et skarpt blik på balancen mellem faglighed og økonomi i udviklingen af området og udvikling af gode arbejdsfællesskaber.

Vi forventer, at du

  • er udadvendt og opsøgende i samarbejdsrelationer
  • er beslutningsstærk og handlekraftig med afsæt i sund fornuft og gode refleksioner
  • er stærk i personaleledelse og har modet til at udfordre praksis
  • proaktivt går ind i problematikker, udfordringer og konflikter
  • tror på at faglighed og økonomi skal balancere
  • kan sætte retning og selv følge den
  • kan skabe koordinering og commitment i samarbejdet
  • er enig i, at vi ikke kan løse alting selv, men har brug for et samspil internt og med vores mange interessenter
  • grundlæggende er et rart og optimistisk menneske med stor åbenhed og fleksibilitet.

Derfor skal du vælge os
Beskæftigelse og Borgerservice består samlet af 6 afdelinger med hver sin afdelingsleder og faglig koordinator. Vi er godt 180 medarbejdere, heriblandt 6 ledere og en fagchef.

Du vil blive leder for 27 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, som fordeler sig på flere teams.

Vi tilbyder et spændende lederjob inden for vigtige fagområder med stort politisk og ledelsesmæssigt fokus i kommunen. Du vil blive en del af en engageret ledergruppe, der rummer mange forskellige ressourcer og kompetencer - og gerne deler dem med hinanden.

Du får et lederjob med en høj grad af selvstændigt ansvar. Du vil få en grundig introduktion til jobbet og organisationen samt tæt sparring med din lederkollegaer og nærmeste chef.

Vil du vide mere
Du opfordres til at kontakte fagchef Sanela Ljeskovica, 2095 9148 for yderligere information om stillingen.

Du kan finde oversigt over organiseringen samt ledelses-og medarbejdergrundlag i Fredericia kommune: Ledelse og afdelinger | fredericia.dk

Du kan finde Fredericia kommunes planer og politikker: https://www.fredericia.dk/politik/planer-politikker-strategier

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ved ansættelse i Fredericia kommune vil der blive indhentet referencer og evt. bedt om en straffeattest.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1. november 2022.

Ansættelsessamtaler
Der afholdes to samtaler. Første samtale afholdes den 20. september 2022. Anden samtale afholdes den 29. september 2022.

Kandidaterne vil mellem første og anden samtale gennemføre en profiltest med det formål at få et billede af kandidaternes præferencer. Der vil desuden indgå en case i forbindelse med anden samtalerunde.

Ansøgningsfrist 12. september 2022.

Send ansøgning online – benyt browseren Chrome
Fredericia kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante erfaringsbilag online. Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk

#vigørdetforFredericia#vigørdetsammen#vigørdetordentligt

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fredericia
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejen

    Vil du være med til at forme fremtidens Solar Light?Brænder du for belysning og for at koordinere, lede og fordele opgaver både internt og eksternt, og ønsker du at indtage en central rolle i h..
    • Afdelingsleder
    • Vejen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sønderborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Maximum Sønderborg Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 5
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7