Afdelingsleder (Senior Manager) til ambitiøst lederteam i [xxxxx]s arbejde med energiøerne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Afdelingsleder (Senior Manager) til ambitiøst lederteam i Energinets arbejde med energiøerne


Vær med til at udvikle energi-infrastrukturen til de danske energiøer! De kommende energiøer er en international nyskabelse, der sikrer fart og skala på udbygningen af havvind. Som Senior Manager for den nyetablerede afdeling Udvikling Energiøer er du med til at udvikle fundamentet for energiøernes energiinfrastruktur.

Du bliver en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor udstyr til en god hjemmearbejdsplads og kan veksle mellem at arbejde på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Internationalt samarbejde med mange interne og eksterne kontaktflader


Energiøerne er vitale for en klimaneutral energiforsyning i Europa og Danmark. Her skal Energinet udvikle, bygge og drive elkabler mellem det danske elsystem, energiøerne og andre lande samt sikre integration af de store mængder havvind i energisystemet.

Dette kræver udvikling af en række komplekse og langsigtede og opgaver, der går på tværs af de enkelte energiø-projekter Vi har derfor etableret en ny afdeling, der varetager de tværgående udviklingsopgaver og søger nu en afdelingsleder til at

  • varetage personaleledelsesopgaven af en håndfuld dedikerede og dygtige medarbejdere, hvor udviklingen af den enkelte medarbejder vægtes højt - og hvor vi i ledelsesteamet eksperimenterer med nye værktøjer og metoder for fremtidens arbejdsplads
  • løfte projektejerrollen af projektet ”Tværgående Udvikling” inden for Energinets samlede Energiøprogram - og sikre den interne opbakning hertil
  • varetage en række repræsentative og strategiske roller, både i forhold til samarbejdet med myndigheder samt danske og internationale relationer i øvrigt.

Du springer på i en fase, hvor vi stadig er ved at bygge vores opgavefokus og arbejdsgange op, så du får rig mulighed for at være med til at påvirke og skabe rammerne. Du lykkes godt i jobbet, når du indenfor det første år har etableret projektet ”Tværgående Udvikling” med tydeligt fokus på leverancer og milepæle – samtidig med at du har skabt et fast sammentømret hold både på afdelings- og projektniveau samt opbygget gode relationer internt som eksternt.

Erfaren og fremsynet leder med projekterfaring


Du er en erfaren og fremsynet leder, der kan sikre fremdrift og langsigtet perspektiv, samtidig med at du varetager personaleledelse med fokus på at give tydeligt mandat og udvikle den enkelte. Du har ideelt erfaring fra store projekter og kan begå dig i en politisk dagsorden, både eksternt mod myndigheder og internt på mere organisatorisk plan.

Din faglige uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har meget gerne erfaring fra energibranchen eller anden kritisk infrastruktur.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 22. november 2022. Vi forventer at holde samtaler 29. november 2022 og 7. december 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør for Energiøer Hanne Storm Edlefsen på telefon 23 33 85 50.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Særlige forhold


Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Energiøer arbejder med udvikling af det danske energiøprogram. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fredericia
  • Tirsdag den 22. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 2
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4