Sektionschefer i Supply Chain Divisionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vil du arbejde i en del af Forsvaret, som har afgørende betydning for danske soldaters virke i ind- og udland? Kan du omsætte data og analyser til forretningskritisk viden?
Som sektionschef i Supply Chain Divisionens (SCD) Analyse og Målstyringsafdeling giver du beslutningstagerne de bedste forudsætninger for at træffe databaserede beslutninger, der understøtter optimering af Forsvarets Supply Chain.

Vi søger lige nu tre sektionschefer til hvert deres område, Indkøb og Udvikling, Afstemning (Ballerup) samt Drift og Logistik (Brabrand).

Om os

Analyse og Målstyringsafdelingen hører under Center for Drift i SCD i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), vi er placeret i Ballerup og Brabrand. FMI er ansvarlig for hele Forsvarets Supply Chain lige fra planlægning af anskaffelse af nyt materiel gennem markedsundersøgelse, udbud, kontraktindgåelse og opfølgning på indkøb. Vi arbejder med Afstemning (Forsvarets S&OP). Her udarbejdes behovs- og forbrugsanalyser, samt der præsenteres resultater for interessenter i processen. Vi arbejder med målstyring og optimeringer på tværs af forsyningskæden og sikrer automatisering af egne værktøjer. Det er vores ansvar at forstå og formidle organisationens behov til de rette beslutningstagere på alle niveauer.<br/
FMI er en af Danmarks største indkøbsorganisationer. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at de danske soldater har det udstyr, de har brug for, når de har brug for det. Der er stor diversitet i det materiel, vi beskæftiger os med. I FMI køber vi alt fra hundefoder til kampvogne. Det betyder også, at der er stor forskel på, hvordan indkøb forberedes og foretages. FMI arbejder løbende for at skabe kommercielt fordelagtige indkøb, og arbejder aktuelt på at implementere de opgaver, der følger med det nye Forsvarsforlig.

Vores kerneopgave er, at klæde beslutningstagere på til at træffe de rigtige beslutninger. Vi udarbejder spend- og leverandøranalyser, behovs- og forbrugsanalyser, samt analyser af lagerbeholdning, varebevægelser, indkøb, leveringspræcision, restordre og andre relevante KPI’er og procesindikatorer. Vi udvikler rapporter til opfølgning indenfor forskellige aspekter af indkøb, lager og forbrug, vi hjælper bredt i organisationen med relevante data, ligesom vi deltager i forretningsudviklende projekter af forskellig art. Derudover understøtter vi category management og indgår i tværgående teams, som er vigtige fokusområder i FMI.

Vi er en velfungerende arbejdsplads med en uformel omgangstone, engagerede kolleger og gode muligheder for kompetenceudvikling. Danmarks engagement i internationale operationer og den store politiske bevågenhed omkring Forsvaret gør, at vi har en travl og spændende hverdag.

Om stillingen

Du vil blive en del af en velfungerende afdeling og vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige chefer og medarbejdere for at bidrage til en koordineret og velstruktureret opgaveløsning, der skaber værdi for vores forretning.

For at lykkes i stillingen forventer vi at du har:

• En relevant akademisk uddannelse som f.eks. cand.merc (SCM/AEF), HD (L/SCM) eller Ingeniør.
• Ledelseserfaring herunder lederuddannelse.
• Solidt kendskab til SCM.
• Erfaren bruger af SAP og Excel.
• Erfaring med analyser og formidling heraf, således viden og fakta gøres forståeligt i forbindelse med rådgivning af interne kunder om SCM relaterede forhold.
• Erfaring med at udvikle standardrapporter i BO værktøjet WebIntelligence.
• Evnen til at bidrage innovativt til forretningsforbedrende tiltag indenfor SCM.

Om dig

Som person er du energisk og initiativrig, formår at tænke forretningens behov ind i din opgaveløsning. Du arbejder struktureret og kan se mønstre, som gør dig i stand til at danne et overblik over store mængder data. Du skal trives i et foranderligt miljø og være god til at overholde deadlines. Det er en fordel hvis du har indgående kendskab til organiseringen i Forsvaret og FMI SCD i særdeleshed.

Du har en relevant akademisk uddannelse som f.eks. cand.merc. (SCM/AEF), HD (L/SCM) eller ingeniør, suppleret med ledelseserfaring og praktisk erfaring. Du skal have særdeles gode kommunikative egenskaber på dansk og engelsk.

Du har flair for Excel og formidling af data samt kendskab til og forståelse for økonomiske nøgletal. Du har erfaring med ERP systemer og Business Intelligence, gerne indenfor SAP, hvori dine tidligere opgaver med Supply Chain Management udgjorde en væsentlig del af opgaverne. Endvidere har du indgående kendskab til optimeringsprocesser indenfor forsyningsfunktionen. Det er et krav, at du har kendskab til SAP BI/BO, herunder WebIntelligence og Analysis for Office. Det vil desuden være en fordel med en solid økonomisk og forretningsmæssig forståelse samt erfaring med indkøb, afstemning (S&OP) eller logistik, gerne fra den offentlige sektor.<br/

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Afhængigt af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Ansøgning & kontakt:<br/Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Trine Koelman på telefon 2248 7508.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Agrin Safari på telefon 7281 9133.

Ansøgningsfrist er 9. september 2021. Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.
Du bedes søge stillingen via linket. Vedhæft ansøgning, CV og uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter i PDF.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om SUPPLY CHAIN DIVISION (SCD)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’.
FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære.
Ca. 950 af FMI’s 1.900 medarbejdere er ansat i Supply Chain Division (SCD). Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Aarhus. SCD er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandet andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og lokalindkøb. SCD er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på kundeorientering og konkurrencedygtighed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Frederikshavn
  • Torsdag den 09. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Har du et helhedsperspektiv på ledelse, en stærk pædagogisk ledelsesprofil, og forstår du at inddrage alle interessenter i og omkring et dagtilbud? Vil du stå i spidsen for at udvikle den bedste pr..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Har du lyst til at være medskabende til fortsat at sætte trivsel, læring, faglighed og anerkendelse på dagsordenen, så har du nu muligheden for at blive en del af en fantastisk skole med højt til l..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4