Kursussekretær til Videnscenter for Neurorehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Kursussekretær til Videnscenter for Neurorehabilitering

Vi søger en kursussekretær/administrativ medarbejder til Videnscenter for Neurorehabilitering, Neurocentret, Rigshospitalet – 30 timer.

Har du erfaring med administration af kurser og uddannelser? Er du løsningsorienteret, energisk og en forrygende kollega, så er det lige præcis dig, vi søger til vores nyetablerede videnscenter.

Din opgave som kursussekretær i Videnscentret:

Du skal i samarbejde med en nystartet stab i Videnscenter for Neurorehabilitering (VNR) være med til at opbygge og udvikle videnscentrets kursusvirksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver vil være administration af ekstern virksomhed, primært i forbindelse med kursusaktiviteter, men også i forbindelse med bevillinger fra eksterne fonde.

Du vil skulle varetage en række administrative opgaver i forbindelse med VNR’s kursusvirksomhed samt eksternt finansieret forskning, herunder:

  • Oprettelse af events i Conference Manager
  • Afregning af kursisters betaling
  • Kontering of bogføring af fakturaer i Rigshospitalets regnskabssystem SAP
  • Månedsafstemning i forbindelse med eksternt finansierede projekter og indtægtsdækket virksomhed i SAP
  • Afregning af kreditkort
  • Afregning af udlæg og honorarer i TUR
  • Ad hoc-opgaver såsom bestilling af varer, mødereferater mv.


Vores forventninger til dig:

Dine faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har erfaring med administration af kursusvirksomhed eller udbud af lignende uddannelse fra sundhedsområdet, forskning eller offentlig forvaltning.

Vi forventer også, at du har gode IT-færdigheder, godt kendskab til Office-pakken samt har nemt ved at tilegne dig nye IT-programmer.

Dine personlige kvalifikationer

Du er god til at have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket. Videnscentrets kursussekretær/administrative medarbejder vil have en blækspruttefunktion, og det er derfor vigtigt, at du er god til at problemløse og kan løse mange forskellige typer af opgaver i løbet af en arbejdsdag. Du er er energisk, har gåpåmod og er i stand til at se muligheder i stedet for begrænsninger. Det er også vigtigt, at du er god til at samarbejde tværfagligt.

Da centret er nystartet og endnu ved at blive etableret, er der i høj grad mulighed for at være med til at forme centrets retning og strategi. Dette indebærer også, at du er fleksibel i forhold til opgaveløsning – særligt i etableringsfasen.

Om Videnscenter for Neurorehabilitering

Region Hovedstaden oprettede Videnscenter for Neurorehabilitering (VNR), organiseret under Rigshospitalets Neurocenter, den 1. marts 2021.

VNR har til formål at styrke tværsektorielt samarbejde gennem viden, kompetenceudvikling, forskning og innovation med henblik på at understøtte sammenhæng i patientforløb inden for neurorehabilitering. Særligt med fokus på borgere med erhvervet hjerneskade og rygmarvsskade.

Forskning vil blive en integreret del af centret, herunder initiering af og bidrag til tværsektoriel praksisforskning. Centrets primære målgruppe er fagprofessionelle, der arbejder med neurorehabilitering, på tværs af hospitaler, kommuner og private rehabiliteringsinstitutioner.

Neurocentret

Rigshospitalets Neurocenter tager sig af patienter med sygdomme i hjerne og rygmarv. Det omfatter udredning af sygdomme, medicinsk behandling, operationer, akutmodtagelser og genoptræning. Neurocentret har afdelinger på Blegdamsvej, i Glostrup, Hvidovre og Hornbæk.

Mange patienter er i kontakt med flere afdelinger. Det giver en unik mulighed for at understøtte det sammenhængende patientforløb fra modtagelsen af den akut syge patient til højtspecialiseret neurorehabilitering samt patientens levede liv efter behandling.

Har du spørgsmål til stillingen:

Du er velkommen til at kontakte Anne Norup, leder af Videnscenter for Neurorehabilitering, på tlf. 2485 3396 eller på e-mail: [email protected] for yderligere oplysninger.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst. Lønnen forhandles i henhold til reglerne om lokal løndannelse, hvor der vil blive taget hensyn til dine hidtidige optjente kvalifikationer.

Ansøgningen skal være os i hænde senest 25. november kl. 23.59.00. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 26. november.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Torsdag den 25. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3