Altiden Fribo Greve søger en centerleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Er du klar til at stå i spidsen for et komplet nybygget og moderne friplejehjem, hvor du driver konceptet, udvikler holdet og skaber rammerne?

Oplev Altiden Fribo Greve her:

Hjemlighed og nærvær

Vores nybyggede friplejehjem, som åbnede i juni 2023, er placeret i et attraktivt område. I nærområdet findes både indkøbscentret Waves, Hundige Station, Hundige Strandpark og en lang række andre faciliteter. Der er gode forbindelser med offentlig transport, og bussen stopper kun 5 minutters gang fra hovedindgangen.

Vi har plads til 75 beboere fordelt på 5 afdelinger. Som en del af konceptet har vi byttet det "institutionelle" ud med en moderne og hjemlig arkitektur og interiør, som skaber et hjem, hvor det er rart at være. Faglighed, værdighed, pleje og omsorg er nøgleord.

Den gode dag

Vores mål er, at man skal føle sig tryg og godt tilpas. Omsorg og service skal være af højeste kvalitet, og samtidigt er det vigtigt, at man har en indholdsrig dag med gode oplevelser. For at sikre at man får den bedst mulige omsorg, så arbejder vi i Altiden efter Altidens omsorgsmodel, som vi kalder Den gode dag.

Den gode dag tager udgangspunkt i det nationale værdigrundlag for ældreplejen og er et redskab for vores daglige arbejde. Alle vores medarbejdere arbejder ud fra Den gode dag i alle de opgaver, de udfører. Det er grundlaget for, hvordan vi sammen skaber nærværende omsorg.

Vores vision er at gøre verden lidt bedre ét menneske ad gangen. I det daglige betyder det, at hver enkelt borger – ung som ældre, lever et så godt liv som muligt og mødes med respekt og nærværende omsorg.

Altiden som organisation

Altiden er en del af Ambea, Skandinaviens førende leverandør af velfærdsydelser inden for social- og ældreområdet, hvor vi tilbyder ydelser inden for bl.a. plejecentre, botilbud, børne- og ungehjem, støtte i eget hjem samt skole og uddannelse.

Læs mere på Altiden.dk

Struktur og viden

Du bliver klædt på, så du er helt på bølgelængde med vores koncept, værdier og høje standarder for hele Altiden. Vi har åbnet det nye hus gradvist, og det er vigtigt, at du sætter dig i spidsen for at få drift og rutiner godt etableret, så der er en rød tråd gennem alle vores indsatser. Det bliver dit ansvar, at både beboere og medarbejdere trives, og du vil bl.a.:

  • Sørge for at vores koncept og kvalitetsstandarder overholdes
  • Have det økonomiske ansvar
  • Sikre, at vi når vores KPIer
  • Stå for den overordnede rekruttering og udvikling af både sygeplejersker samt SOSU-assistenter og -hjælpere i samarbejde med HR
  • Sikre et godt samarbejde med Greve Kommune
  • Samarbejde med Kommunikationsafdelingen om at få boligerne promoveret i relevante medier såsom i avisen, på de sociale medier og lign.

Leder med gode kommunikationsevner

Du er klar til at gå forrest og sætte det gode eksempel for dine medarbejdere, og du har både øje for, at de har det godt samt udvikler sig. Du har fokus på det gode ældreliv og formår at sætte nogle gode omsorgsfulde rammer for vores beboere og engagerede pårørende. Og så er du lige så begejstret for denne mulighed, som vi er.

Helt konkret forestiller vi os, at du:

  • Har en ledelsesfaglig baggrund
  • Har forretningsforståelse og en kommerciel tankegang
  • Er uddannet sygeplejerske med en overbygning inden for ledelse
  • Har haft ansvaret som leder for et plejehjem / center, eller har stort kendskab til området

Er du vores nye centerleder?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, hvorfor du skal med på denne spændende rejse? Så kan du kontakte regionschef, Hanne Staanum på tlf. 31676184.

Send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi løbende inviterer til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist d. 1. august 2024

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7352b3d8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve
  • Torsdag den 01. august 2024

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Greve over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 5
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 7
13. august 2024 7
12. august 2024 6
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 7
8. august 2024 7
7. august 2024 8