Koordinator til E-distriktet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Pr. 1. oktober 2022 søger vi en struktueret, empatisk og faglig kompetent koordinator til vores nye velfærdsteknologiske enhed.

I Haderslev Kommunes ældrepleje arbejder vi målrettet med at skabe en værdifuld hverdag for vores borgere. Dette gør vi ved at hjælpe den enkelte borger med netop det, der er mest værdifuldt i hans/hendes hverdag og ved at prioritere nærvær, respekt og anerkendelse.

Vi er på området i en rivende udvikling, hvor vi går foran i udviklingen af nye tilbud til borgerne. Vi afprøver aktuelt "Plejehjem i eget hjem", har etableret "E-distrikt" (digital pleje og omsorg) og arbejder med Buurtzorg inspireret hjemmepleje, hvor vi fx kommer til at eksperimentere med selvledende tværfaglige teams og nye måder at samarbejde med borgeren på.

Hvad er E-distriktet?
E-distriktet arbejder i borgers hjem med at understøtte borgeren i at vende tilbage til et liv, hvor de oplever mindst mulig afhængighed af kommunen. Dette ved hjælp af velfærdsteknologier. Omdrejningspunktet er borgernes egne oplevelser af deres behov, ønsker og mål for et selvstændigt liv, og arbejdsopgaverne er både af praktisk og pædagogisk/undervisende karakter.

Kontinuitet og kvalitet for borgere og medarbejdere
Som koordinator har du ansvaret for at planlægge, disponere og koordinere ressourcer og kompetencer i tværfagligt samarbejde med afsæt i borgernes behov og visiterede indsatser. Herunder deltage i daglige opgaver sammen med dine kollegaer i enheden.

Din primære opgave er, sammen med det resterende personale, at bidrage til koordineringen af borgerforløb, samt at sikre at der dagligt foreligger digitale kørelister tilgængeligt for medarbejderne i enheden, så der sikres kontinuitet og kvalitet for borgerne.

Du er loyal overfor og kender Haderslev Kommunes kvalitetsstandarder, værdisæt, retningslinjer, procedure, de politiske og ledelsesmæssige beslutninger, og kan arbejde ud fra dette.

Læs mere om stillingen i funktionsbeskrivelsen.

Vore ønsker til dig:
Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor social- og sundhedsområdet, fx social- og sundhedsassistent eller lign. Har erfaring med planlægning eller har interesse i at lære det. Du besidder gode IT-kundskaber og gerne kendskab til Nexus. Du er god til at skabe overblik og er i stand til at organisere og tilrettelægge opgaver og derved sikre fremdrift.

Ingen ansøgere kan det hele, men vi vil lægge særligt vægt på, at du er en fagligt kompetent og ambitiøs koordinator, som besidder personlig gennemslagskraft og formår at være vedholdende i forhold til de daglige arbejdsopgaver på en empatisk måde.

Du:
  • Udfører arbejdet i henhold til gældende kvalitetsstandarder, retningslinjer og vejledninger
  • Evner at navigere mellem fokus på borgerperspektiv og fokus på det faglige perspektiv
  • Har gode mundtlige og skriftlige kompetencer
  • Har økonomisk forståelse for den daglige drift
  • Er tillidsvækkende og har gode samarbejdsevner
  • Fokuserer på anerkendelse i din kommunikation
  • Er loyal i forhold til ledelsen og de beslutninger der træffes i organisationen, og evner at være i dette krydsfelt

Indholdsrig og afvekslende arbejdsdag
Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job med en indholdsrig og afvekslende arbejdsdag i en engageret og fagligt stærk enhed.

Vilkår/rammer
Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Tiden til varetagelse af koordinatorens opgaver, vil som udgangspunkt være 75%. De resterende 25% af tiden bruges i basisfunktion.

Som koordinator vil der forekomme arbejde i weekender og helligdage ved behov.

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation.

Interesseret i jobbet?
Få flere oplysninger hos konstitueret leder Christina Bonde på telefon 24 97 15 63 eller hos afdelingsleder Rikke Mølgård Nielsen på telefon 23 44 17 81, mail: [email protected]

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 7. juli 2022, kl. 12.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 26. august 2022.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Haderslev
  • Torsdag den 07. juli 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kolding

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Afdelingsleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sydjylland

    Er finans- og regnskabsdisciplinerne dine metier? Er du lederen, som evner at sætte retningen for finansorganisationen på tværs af lande? Formår du at balancere mellem fokus på stabil daglig drift .
    • Afdelingsleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejle

    En leder, der tager ansvar og vil være med til at sætte retningen Vil du løfte kompetenceniveauet i et stærkt team og skabe en effektiv struktur, der sikrer tryghe..
    • Afdelingsleder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3