Rekrutteringsfirma

Afdelingsleder for heltidsundervisning og Klub Haslev, Ung Faxe, Faxe Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

CareMatch søger for Ung Faxe, Faxe Kommune, en erfaren og nærværende afdelingsleder for heltidsundervisning og Klub Haslev

Om jobbet

Faxe Kommunes Ungdomsskole, Ung Faxe, består af heltidsundervisning, 10. klasse, fritidsundervisning, ungdomsklubber mv. Ung Faxe skal som samlet organisation styrke ungdomsmiljøerne i hele Faxe Kommune.

Ung Faxe kendetegnes ved at vægte læring, faglighed og trivsel. Ung Faxe præges i disse år af pionerånd, da skolen er i gang med at lave en ny struktur og implementere en målrettet udviklingsdagsorden. Den nye afdelingsleder får gode muligheder for at præge både udviklingen, kulturen og strukturen på skolen.

Der er i Faxe Kommune heltidsundervisning for 7.-10. klassetrin. Undervisningen er i en udviklingsproces, hvor der skal arbejdes hen imod læringsaktiviteter, der passer præcist til målgruppen og skaber et perspektiv for de unge. Afdelingslederen får en nøglerolle i denne udviklingsproces.

Ungdomsklubberne under Ung Faxe er placeret i byerne Haslev, Dalby, Rønnede, Faxe, Faxe Ladeplads og Karise. Målgruppen er fra 7. klasse op til og med 18 år. Klubberne skal med deres aktiviteter kunne samle alle de unge, der har brug for social kontakt i deres fritid.

Læs mere om ungdomsskolen i Faxe Kommune på www.ungfaxe.dk.

Den nye afdelingsleder får et særligt ansvar for heltidsundervisningen og Klub Haslev. Der er 10 medarbejdere i heltidsundervisningen og 3 medarbejdere i Klub Haslev, som afdelingslederen skal lede fagligt. Afdelingslederen er ansvarlig for driftsudgifterne inden for heltidsundervisningen og Klub Haslev.

Afdelingslederen får også ansvar for diverse projekter i Ung Faxe.

Afdelingslederen refererer til ungdomsskolelederen. Afdelingslederen indgår i et ledelsesteam med ungdomsskolelederen og en afdelingsleder for fritidsdelen. Samarbejdet på tværs i ledelsesteamet er af stor betydning.

Forventninger til afdelingslederen

Afdelingslederen forudsættes at have solide erfaringer i arbejdet med unge. Vedkommende skal kunne se de unges perspektiv og have indsigt i ungdomspsykologi. Erfaringer med socialpædagogisk og/eller specialpædagogisk arbejde vil ligeledes være en fordel.

Erfaring med ledelse er vigtigt. Relevante kandidater skal kunne dokumentere gode erfaringer med at lede gennem andre, engagere, inspirere og samle trådene.

Den gode kandidat skal også kunne sætte retning for arbejdet. Vedkommende skal, sammen med de andre i ledelsesteamet, kunne omsætte Faxe Kommunes visioner, strategier og politik til konkret praksis til gavn for de unge.

En uddannelse som pædagog vil være en relevant baggrund, men meget andet kan komme på tale. En lederuddannelse oveni vil være udmærket, men de arbejdsmæssige erfaringer er vigtigere.

I sin personlige fremtræden forventes afdelingslederen at være nærværende, tillidsfuld, dialogorienteret og synlig. Vedkommende skal kunne danne gode relationer til både de unge, deres forældre, ledelseskolleger og medarbejdere – og samtidig holde fast i den retning, der er sat.

Ansættelsesvilkår

Det er en fuldtidsstilling med forventet tiltrædelse 1. marts 2022. Løn og ansættelsesvilkår forhandles med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Ansøgningsfrist og samtaler mv.

Ansøgningsfristen er 9. januar 2022. Første samtale om stillingen er 11. januar, anden samtale 20. januar 2022. Der vil være test af kandidater, der går videre til anden samtale. Disse kandidater har endvidere et kort møde den 17. januar med centerchefen i Center for Børn & Undervisning.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til ungdomsskoleleder Tim Zwisler (tlf. 24991401, [email protected]), seniorkonsulent Ulla Blom (tlf. 25169406, [email protected]) eller seniorkonsulent Erik Pedersen (tlf. 51631143, [email protected]).

Faxe Kommune ligger syd for hovedstadsområdet – med gode transportmuligheder til og fra København med kollektiv trafik eller motorvej. Faxe er rig på fantastiske naturoplevelser, historiske godser og herregårde og et aktivt erhvervs- og foreningsliv, som vores cirka 36.500 borgere har glæde af. Som arbejdsplads satser vi ambitiøst på udvikling af vores kultur. Vi kalder det Faxe i Fællesskab. Her har vi fokus på fællesskaber, samskabelse og innovation som naturlige ingredienser i vores samarbejde på alle niveauer – for og med borgerne i kommunen. (www.faxeifaellesskab.dk).



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Haslev
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    We are seeking an experienced Team Leader to manage teams of concrete workers, steel fixers, and formwork carpenters. If you have strong leadership skills and is able to effectively manage tasks an..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Haslev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1