Leder til daginstitutionen Regnskoven i Havdrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Havdrup

Ambitiøs og faglig stærk leder søges til en integreret institution i Solrød Kommune.

Er du en leder, der brænder for pædagogisk udvikling, personaleledelse og teamsamarbejde, så er denne stilling måske noget for dig.

Her vil du som leder af Regnskoven:
  • have ansvaret for 40 vuggestuebørn og 98 børnehavebørn
  • få mulighed for at sætte pædagogisk og ledelsesmæssig retning sammen med ledelsesteam og personale
  • bidrage til et godt samarbejde med forældrebestyrelsen og forældregruppen
  • Indgå i og bidrage til lederfællesskabet 'Dagtilbud Solrød'


I Solrød Kommune har vi et forpligtende lederfællesskab. Du er selvfølgelig leder af institutionen Regnskoven med ansvar for budget, personale og forældrebestyrelse; men derudover indgår du i et forpligtigende samarbejde omkring ledelse og udvikling af daginstitutionsområdet i Solrød Kommune. Du refererer direkte til direktøren med ansvar for 0-18-årsområdet.

I Solrød Kommune har vi et højt fagligt ambitionsniveau på dagtilbudsområdet. Solrøds daginstitutioner arbejder målrettet med at få den styrkede pædagogiske læreplan til at leve i praksis med gode læringsmiljøer gennem hele dagen og en stærk refleksions- og evalueringskultur. Der skal være plads til at være barn og til forskellighed, give legen gode betingelser og skabe stærke børnefællesskaber, alsidige pædagogiske læringsmiljøer og et godt og differentieret samarbejde mellem forældre og dagtilbud.

Inden for rammerne af den styrkede læreplan arbejder dagtilbudsområdet desuden hen imod en styrket fælles retning og mål med arbejdet med kvalitet i dagtilbud, fx i forhold sprog og digitalisering. Samtidig er der en klar politisk ambition for 0-18 årsområdet. Solrød Kommunes Dannelsesstrategi bidrager til et fælles dannelsessyn for alle børn og unge på 0-18 års området og understøtter en koordineret indsats og et fælles sprog omkring dannelse. Det betyder bl.a., at vi arbejder på at styrke karaktertræk såsom mod, nysgerrighed, robusthed og medmenneskelighed, samt at vi systematisk arbejder for gode overgange mellem fx børnehave og skole.

I tæt samarbejde med din personalegruppe og dit ledelsesteam skal du sikre den faglige pædagogiske udvikling. Vi forventer at du har lyst til ledelse tæt på personalegruppen, der består af både nyansatte og ansatte, der har fulgt institutionen i mange år. Du skal ligeledes være med til at skabe og udvikle en fælles og fremadrettet pædagogisk profil for dagtilbuddet - en opgave, som personalegruppen ser frem til at bidrage til.

Vi vil være interesserede i, hvordan du som leder vil:
  • vise en tydelig og inddragende ledelsesstil
  • understøtte personalegruppens faglige udvikling og samarbejde
  • vise overblik og prioritere i dine opgaver
  • uddelegere opgaver og vise tillid til opgaveløsningen
  • vise en ledelsesstil, som tydeligt indtager et børne- og forældreperspektiv
  • bidrage til at realisere Solrøds ambitioner fx i forhold til dannelse, sprog og kvalitet i de pædagogiske læringsmiljøer
  • indgå i det forpligtende samarbejde i Dagtilbud Solrød.


Det er et krav, at du:
  • er pædagoguddannet
  • har ledererfaring samt supplerende lederuddannelse på diplom niveau.
  • kan arbejde med økonomistyring, administration og IT, som en naturlig del af jobbet.


Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til direktør Jesper Reming Tangbæk på mobil 4019 0690 eller sekretariatschef for Læring og Udvikling Lone Jessen Skovsbøl på 2324 8562. Sidstnævnte kan du også skrive til på mail [email protected] hvis du ønsker en beskrivelse af, hvad 'Dagtilbud Solrød' er.

Du kan også læse mere om jobbet i vores job- og personprofil her: https://solrod.emply.com/api-v2/file/get-content/885c72cc-2a81-49b9-b9cd-e2afb9fe6c47.

Ansøgningsfrist
Den 7. juni 2022 kl. 12.00.

Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis sendt elektronisk, hvor du uddyber din motivation for netop at søge denne stilling.

Ansættelsesforhold
Fuld tid.

Ansættelse sker efter overenskomst for pædagogiske ledere i kommunen. Der er forudsat pædagogisk uddannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest for den person, som ansættes i stillingen.

Tiltrædelse 1. august 2022 eller snarest derefter.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Havdrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Havdrup
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    We are seeking an experienced Team Leader to manage teams of concrete workers, steel fixers, and formwork carpenters. If you have strong leadership skills and is able to effectively manage tasks an..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Havdrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Havdrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Havdrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0