HR- og personalechef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Herlev Kommune søger en dygtig og engageret HR- og personalechef, der vil stå i spidsen for at udvikle og skabe de bedste rammer for vores fremtidige arbejdsplads i tæt samarbejde med kommunens ledelse og MED-organisationen.

I Herlev Kommune har vi en ambition om at kunne levere den bedst mulige service og opgavevaretagelse overfor borgerne. Den ambition forudsætter, at vi tiltrækker, fastholder og udvikler kompetente medarbejdere og ledere. På den måde skal vi sikre, at borgernes behov hele tiden er i fokus.

Vi søger derfor en HR- og personalechef med klare bud på, hvordan vi fremadrettet sætter rammerne for rekruttering og strategisk kompetenceudvikling. Du skal også være med til at fastholde et højt og sikkert niveau for vores personaleadministration. Opgaveløsning skal sikres i tæt samarbejde med medarbejdere og ledere i hele vores organisation, vores MED-organisation, Chefgruppen og Direktionen.

Dine ansvarsområder og kompetencer:
Du bliver en vigtig sparringspartner for direktionen, centercheferne og for kommunens ledere og tillidsrepræsentanter i HR-relaterede opgaver på tværs af kommunens enheder, hvor du forventes at kunne inspirere og understøtte arbejdet med den strategiske kompetenceudvikling, samt omsætte dette til praksis.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift på løn- og personaleområdet, hvor du blandt andet skal sikre implementering af overenskomster, aftaler, og ny lovgivning omkring løn- og personaleforhold. Det er derfor vigtigt, at du har et solidt kendskab til HR-området og personalejuridiske forhold. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne indenfor det kommunale område.

Du skal have en sikker hånd i ansættelsesretslige forhold, og kunne rådgive indenfor personalejura og arbejdsmiljøforhold, samt begå dig i forhandlinger med de faglige organisationer om løn- og arbejdsforhold på vegne af Herlev Kommune.

Derudover får du en nøglerolle i MED-organisationen og vil løbende skulle samarbejde med repræsentanter for de faglige organisationer omkring videreudvikling af politikker og retningslinjer på personale- og arbejdsmiljøområdet, og ikke mindst det tværgående arbejde med at øge trivsel og reducere sygefravær i Herlev Kommune.

Du får ledelsesansvaret for en velfungerende afdeling med 14 kompetente medarbejdere som arbejder med løn- og personaleopgaver, arbejdsmiljø, HR og forhandling. Afdelingen er organisatorisk placeret i kommunens centrale Stab for IT, Personale og Økonomi. Her bliver du en del af ledelsen i staben.

Dine øvrige kvalifikationer:
  • Du har en stærk faglighed og erfaring på HR-området og på det personalejuridiske område, gerne på kandidatniveau, fx cand.jur.
  • Du har lyst til ledelse og gerne et par års erfaring med personaleledelse
  • Du skal have en god organisationsforståelse og kunne stå for organisationsudvikling på tværs af hele kommunen.
  • Du har en inddragende ledelsesstil med gensidig respekt overfor medarbejdere og ledere, og er god til at skabe samarbejdsrelationer. Du sætter en tydelig faglig retning, sparrer med medarbejderne og sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen
  • Som person har du gennemslagskraft og er afklaret og tydelig omkring eget værdisæt og egen autoritet


Men vigtigst af alt er, at du har lyst til at være i en organisation med høje ambitioner om at levere stærke og virksomme opgaveløsninger til vores borgere.

Vi tilbyder:
  • Selvstændighed i opgaveløsningen, masser af udfordringer og mulighed for at være med til at præge indholdet af jobbet
  • Mulighed for at præge udviklingen i organisationen og på det personalepolitiske område
  • En central placering med stor kontaktflade til hele organisationen og til de faglige organisationer
  • En velfungerende afdeling med dygtige og engagerede medarbejdere, samt en ledergruppe, hvor vi vil hinanden og den fælles opgave
  • Et engageret og godt arbejdsmiljø


Om Personale og Arbejdsmiljø
Afdelingen Personale og Arbejdsmiljø er organisatorisk placeret i kommunens centrale Stab for IT, Personale og Økonomi med reference til chefen for staben. Du kan se et organisationsdiagram over Herlev Kommune her.

Aflønning
Ansættelse sker på overenskomstvilkår med aflønning efter aftale om aflønning af chefer med mulighed for tillæg.

Ansøgning og samtaler
Indsend din ansøgning og CV via nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 8. marts 2020. Vi forventer at afholde første samtalerunde i uge 12, og anden samtalerunde i uge 13.

Få mere at vide
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Stabschef Kristina Lambrecht på telefon 30182363.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Søndag den 08. marts 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1