Afdelingsleder til klinisk farmaci på [xxxxx] - Nordsjællands hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Brænder du for ledelse? Er du åben, empatisk og tillidsvækkende? Besidder du en naturlig gennemslagskraft og tror du på, at god trivsel skaber motiverede og effektive medarbejdere – så er du måske det nye medlem af vores ledergruppe.

Hvem er du? Du er en dygtig formidler, der kommunikerer tydeligt. Du kan stå fast på dine beslutninger og viser vejen samtidig med, at du lytter til medarbejdernes gode input og ønsker. Du er god til at skabe trivsel og engagement blandt dine medarbejdere og har fokus på den enkelte, samtidig med at driften bliver tilgodeset

Du er sandsynligvis farmaceut og gør en dyd ud af at holde dig fagligt ajour og bidrage med nye initiativer. Du er pragmatisk og kan holde hovedet koldt, når der skal prioriteres.

Desuden vil det være en fordel hvis:

  • Du har ledelseserfaring og lyst til at arbejde med en tværfaglig personalegruppe
  • Du har erfaring fra, eller kendskab til hospitalsvæsenet og meget gerne klinisk farmaci
  • Du har lyst til at drive en løbende udvikling

Om jobbet Vores værdier er Tillid, Åbenhed, Helhedssyn og Professionalisme, og disse værdier danner et vigtigt grundlag for det arbejde vi udfører.

Du bliver tilknyttet apoteksenheden på Nordsjællands Hospital, der dækker hospitalsafdelinger i Hillerød og Frederikssund, samt Sundhedshuset i Helsingør. Din fysiske arbejdsplads vil være på Hospitalet i Hillerød

Du bliver den ene af to afdelingsledere, som har ansvaret for den daglige drift og samarbejdet mellem apoteket og hospitalerne. I arbejder tæt sammen med afdelingslederen for cytostatikaproduktionen. Du bliver desuden en del af et tværgående ledelsesteam på Region Hovedstadens Apotek.

Alle vores ydelser er kontraktbaseret, og som afdelingsleder har du ansvaret for, at vi lever op til vores kontrakter og leverer ydelser af højeste kvalitet. Herudover har du ansvaret for at understøtte udviklingen og implementeringen af vores kliniske ydelser.
Vi har mange forskellige opgaver og ydelser og dermed også mange forskellige samarbejdspartnere. Du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt.

Hvem skal du lede I afdelingen er der ca. 45 farmakonomer og farmaceuter, der fungerer som sparringspartnere for læger og sygeplejersker i optimering af medicineringsprocessen. Du vil have personaleansvar for ca. halvdelen af disse medarbejdere.

Farmakonomerne udfører medicinservice og varetager medicinmanagement, som dækker over medicindispensering og -administration samt medicinudskrivelsessamtaler.
Farmaceuterne optager og validerer medicinanamneser gennem patientsamtaler og udfører medicingennemgange i Akutafdelingen og på nogle sengeafdelinger.

Der er stor efterspørgsel på vores kompetencer, og derfor får du som afdelingsleder, god mulighed for at udvikle klinisk farmaci sammen med et meget engageret personale.

Hvad tilbyder vi
  • En fleksibel arbejdsplads med dygtige kolleger
  • Grundig oplæring i de forskelligartede opgaver
  • Et meningsfuldt, spændende og udfordrende job
  • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
  • 1 fast 37 timers stilling og muligvis et 1 års vikariat fra 1. sep. 2022

Hvad gør du nu? Send din ansøgning online, så vi har den senest den 8. august. Vi forventer at holde samtaler løbende.

Har du spørgsmål, så ring til din måske kommende leder Helle Byg Armandi på telefon 2361 3652

Læs mere om Nordeuropas største sygehusapotek på: www.apoteket-regionh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Mandag den 08. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of ESG – Reconor Denmark Are you like us driven by a strong purpose to influence and ensure highest possible circularity in environmental solutions to reduce the strain on our planet for now..
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 4
11. juli 2024 4
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1