Nyt dagtilbud i Herlev søger afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Den 16. april 2023 åbner Herlev Kommunes nye dagtilbud, børnehuset Edison, dørene for de første børn. Den 1. april 2023 starter det pædagogiske personale. Institutionen skal på sigt huse 158 glade børn og 29 pædagogiske medarbejdere. Vil du med på vores rejse, så læs med!

Vi søger en afdelingsleder som sammen med institutionens leder, og de kommende faglige fyrtårne kan sætte rammen for den faglige ledelse i vores nye børnehus.

Om børnehuset Edison
Børnehuset Edison er blevet til i et samarbejde mellem Wihlborg, som ejer bygningen. og Herlev Kommune. Under forberedelses- og byggeprocessen har der været involveret pædagogisk personale fra kommunens øvrige institutioner, hvilket betyder, at vi nu er klar til at slå dørene op for et moderne dagtilbud, hvor der blandt andet er taget højde for æstetik i indretningen og fleksible løsninger, som giver mulighed for zoneopdelte læringsmiljøer i de enkelte grupperum. Ud over institutionens grupperum bydes der på flere moderne fællesrum. Inventaret er nøje udvalgt med henblik på at skabe et attraktivt rum for både børn og voksne, rolige farver og lyddæmpende materialer.

Vi er beliggende få minutters gang fra Herlev station og den kommende letbane, i Herlevs gamle industrikvarter som de kommende år gennemgår en stor forandring og kommer til at rumme et stort antal familieboliger og grønne områder.

Institutionen rummer 9 store grupperum, som består af såvel vuggestue som børnehave. Vuggestuerne skal rumme 12 børn og børnehaverne 20 børn.

Om stillingen
Her får du muligheden for at være med helt fra starten, så brænder du for den tætte kontakt til børnegruppen, og arbejdet med et pædagogisk læringsmiljø der giver børnene medbestemmelse og skaber rammerne for trivsel, læring, dannelse og udvikling, så er du måske vores kommende afdelingsleder.

Vi ønsker en afdelingsleder med pædagogisk erfaring og som kan se og mærke høj faglighed. Du tør arbejde med dig selv og tage dit ledelsesrum, og samtidig spille ind i fællesskabet med lyst og energi. En afdelingsleder der vil være i tæt samarbejde med dagtilbudslederen, tør bede om hjælp og ser nysgerrighed som interesse og tillid. Du skal i samarbejde med lederen løse og håndtere driftsopgaverne i en daginstitution. Du skal kunne planlægge vagtskema og få dagen til at hænge sammen, også på de dage, hvor vi løber lidt stærkt. Du vil ikke være tilknyttet en fast gruppe, da vi vægter sparring og faglig feedback fx i forbindelse med gruppemøder.

Du skal kunne vidensdele, også i vores store fællesskab og kunne arbejde selvstændigt og ansvarligt med at følge opgaver til dørs. På den måde får vi udnyttet viden og faglighed. Du skal kende den nye styrkede læreplan og have faglige overvejelser omkring, hvordan læringsmiljøet skal tilrettelægges, så børnefællesskaberne trives og udvikles. Du skal arbejde ind i vores arbejdsmiljø, så vi alle fortsat trives og udvikles. Du skal kunne begå dig digitalt og kunne arbejde både i Word, AULA, Teams og Outlook. Du skal have lyst til at udvikle dine kompetencer via kurser og uddannelse.

Udover husets leder, vil der være tæt samarbejde med blandt andet vores teamkoordinerende pædagoger, ressourcepædagoger, tale-hørekonsulenter, psykologer, sundhedspleje, sagsbehandlere m.m.

Om dig
Som person er du tillidsskabende, arbejder ud fra et børneperspektiv og er omstillingsparat. Derudover ønsker vi os, at du:
  • arbejder ud fra fokus på læringsmiljøerne og ikke kun på det enkelte barn.
  • er opmærksom på børns og egne ressourcer, potentialer og muligheder.
  • har kendskab til ICDP – men ikke et krav.
  • er en god formidler og besidder gode relationelle kompetencer.
  • er robust i en dagligdag, der byder på travlhed, udfordringer og nogle gange uforudsigelighed.
  • har gode samarbejdsevner.
  • kan arbejde inden for åbningstiden 06.30 – 17.00 (kl. 16.00 om fredagen) samt ved aftenmøder ca. 1 gang om måneden. Afholdes uden for normal arbejdstid.


Det forventes, at man i de første måneder er særligt omstillingsparat, ligesom der i opstartsperiodens første måneder må forventes fleksibilitet i mødetiden, så ressourcerne bruges bedst, når børnene er i institutionen.

Informationsmøde
Der afholdes informationsmøder for ansøgere torsdag den 12. januar 2023 kl. 17.00 på adressen Hørkær 18A, 2730 Herlev. Indgang via ved gavlen.

Her vil være en præsentation af visionerne bag dagtilbuddet samt en rundvisning.

Ansøgning
Frist for ansøgning er den 19. januar 2023. Der indkaldes til samtaler løbende. Samtaler afholdes i dagtimerne.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst med BUPL. Herlev Kommune indhenter straffe- og børneattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne.

Stillingen er til besættelse pr. 1. marts 2023.

Har du spørgsmål?
Spørgsmål om stillingen kan henvendes til dagtilbudsleder Marina Krømmelbein på 2398 5845.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Torsdag den 19. januar 2023

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve - genopslag

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en lokal skole, hvor vi vægter nære relationer? Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Vores elevgruppe kan noget helt særligt og på Arenaskolen er alle voksne vigtige voksne.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3