Funktionsleder til ny central økonomienhed i Administrations- og Servicestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Har du en stærk økonomi- og regnskabsmæssig faglighed, et godt personligt drive og kan du sætte retning og prioritere, når opgaverne af og til er mange? Så er du måske vores kommende leder til en nyoprettet økonomienhed.

Økonomienhed – i hjertet af organisationen
Administrations- og Servicestyrelsen har netop besluttet at samle størstedelen af styrelsens økonomiopgaver i en ny enhed. Økonomienheden vil udgøres af nuværende medarbejdere fra styrelsens økonomifunktion i Ledelsessekretariatet samt medarbejdere der arbejder med økonomi i andre enheder i Administrations- og Servicestyrelsen. Vi søger derfor en ambitiøs, praktisk og dygtig leder med stærke kompetencer indenfor offentlig økonomi.

Din første opgave vil blive at sikre en god samling af den nye enhed. Det er en opgave, der stiller store krav til din faglighed, dit engagement og dine samarbejdsevner. Du vil få ledelsesansvaret for enhedens forventeligt 8 medarbejdere. Enheden er organisatorisk placeret som en stabsfunktion med direkte reference til styrelsens direktøren.

Du sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen
Dine primære arbejdsopgaver som leder i økonomienheden er, først at samle den nye enhed, og herefter at stå i spidsen for, at enheden leverer høj kvalitet i opgaveløsningen på økonomiområdet samt bidrager til at opgaveløsningen udvikler sig i takt med at styrelsen og Skatteministeriets koncern udvikler sig.

Som leder bliver dine vigtigste ansvarsområder følgende:

  • At foretage finansiel controlling og bidrage til sikring af, at vores regnskabsdata er korrekte og udgør et solidt talmæssigt fundament for økonomistyringen, herunder at sikre effektive processer i forbindelse med budgetlægning, budgetopfølgning og regnskabsaflæggelse.
  • At understøtte direktionen og de enkelte kontorer i økonomiske spørgsmål
  • At sikre hensigtsmæssig implementering og drift af styrelsens nye betalingsmodel, samt sikre god dialog og tværgående samarbejde med de andre styrelser i Skatteministeriets koncern og med departementet.


Enheden har desuden til formål at forestå kontroller og godkendelse af styrelsens regnskaber samt koordinere finansielle revisioner i styrelsen.

Økonomi- og regnskabsinteresseret leder
Vi lægger vægt på, at du har en relevant videregående uddannelse med stærk indsigt i og erfaring med statslig økonomistyring og regnskab. Din erfaring har du fra enten revisionsbranchen eller en relevant stilling i en større offentlig organisation, hvor du har opnået solid indsigt i statens budget- og regnskabsregler.

Du er enten leder af en lignende enhed i dag eller måske vil en lederrolle være dit næste naturlige karriereskridt. Det vigtigste for os er, at du har lyst til at agere som rollemodel i en organisation, hvor der er fokus på faglighed. Du trives i en organisation med høj aktivitet, hvor forandringer er konstante. Du har den grundighed, der er nødvendig for at sikre leverancer af høj kvalitet i samarbejde med såvel interne som eksterne partnere.

Jobbet kræver, at du har gode kommunikative evner både i forhold til interne og eksterne interessenter, og at du forstår og trives med vilkårene og beslutningsprocesserne i en politisk styret organisation. Økonomienheden har base i Herning, men vil også have medarbejdere i København/Høje Taastrup, hvorfor du skal evne at lede medarbejdere på flere lokationer, ligesom du skal påregne en vis rejseaktivitet

Du vil som led i kontorets arbejde skulle samarbejde med både interne medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere, hvorfor du skal være god til at skabe relationer. Du er vant til at tænke kundefokus, regler og retningslinjer, procesoptimering og helheder ind i de tværgående arbejdsprocesser.

Du har et højt drive og energiniveau og en professionel serviceattitude. Med din personlige fremtræden fremstår du som en synlig, motiverende og fremsynet leder, der sikrer leverancer kendetegnet ved høj sikkerhed, kvalitet og har fokus på udvikling af dit fagområde.

Vi tilbyder et job med udviklingsmuligheder i hele Danmark i en organisation, hvor der er et stærkt fagligt miljø, og en arbejdsplads, hvor der er fokus på nærværende ledelse og gode kolleger.

Ansøgning, kontakt & løn
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 12. april 2020. Spørgsmål besvares gerne af sekretariatschef Steffen Barstad på telefon 7237 0980. Vi forventer at holde første runde samtaler ultimo uge 16. Der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest og trukket referencer. Tiltrædelse pr. 1. juni 2020 eller snarest muligt.

Stillingen forventes besat varigt i lønramme 36 med mulighed for tillæg. Ansættelse sker på varige vilkår. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Administrations- og Servicestyrelsen
’Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på www.adst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herning
  • Søndag den 12. april 2020

Lignende jobs

  • Chefværter/Lukkeansvarlige søges til vores melleml...

    Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. Vil du: Lede andre, have ansvar og samtidig servicer..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Gødvad, Silkeborg I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælle..
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Centerleder til CKU Skive-Viborg og STU Skivefjord

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herning over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 6
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 9
13. september 2024 10
12. september 2024 12
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 11
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7