Elevstillinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

- bofællesskabet Thrigesvej og dagtilbuddet Fortuna

Her får du drømmejobbet for enhver afdelingsleder


En af vores dygtige afdelingsledere har ønsket at få andre opgaver i vores center og vi søger derfor en kollega til vores fantastiske lederteam. Der er her tale om en lederstilling, hvor du virkelig har mulighed for at bruge alle dine talenter og få stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og udviklingen af indsatsen til borgere med autisme.

Selvom du skal lede to meget forskellige tilbud, som dog ligger i umiddelbar nærhed af hinanden, får du i denne stilling gode betingelser for at skabe resultater med et ledelsesspænd på kun 12 medarbejdere. På sigt vil der komme lidt flere til, men der er fortsat tale om en attraktiv stilling, hvor du får muligheden for og tiden til at skabe udvikling og resultater, være tæt på og skabe de bedste betingelser for at medarbejderne kan løse kerneopgaven og borgerne kan trives i vores tilbud.

Vi er et center, som er i vækst og som har en sund økonomi. Vigtigst af alt er vi et center med helt utrolig stærke medarbejderressourcer og en faglighed, som er ud over det sædvanlige. Som leder får du derfor rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og vil opleve et job med mening og hvor du virkelig kan gøre en forskel.

Ledelsen i vores center består af en centerleder og fire afdelingsledere. Du vil blive en del af et ambitiøst lederteam og du skal have lyst til, at arbejde med ledelsesudvikling og turde bringe både dine faglige og personlige kompetencer i spil. Vi er et forholdsvis nyt lederteam og vi arbejder derfor målrettet med at lære hinanden at kende, bringe det bedste frem i hinanden og få alles kompetencer bragt i spil. Vi vil hinanden og vi vil vores arbejde og vi glæder os til at byde endnu en kollega velkommen i vores team.

Vi arbejder strategisk med det gode arbejdsmiljø, og som afdelingsleder skal du derfor påtage dig ansvaret for at understøtte trivsel og arbejdsglæde i hverdagen. Du vil komme til at indgå i opgave – og sparringsteams med de andre afdelingsledere, og du skal bidrage til samarbejde og udvikling både på autismeområdet og i det tværgående samarbejde med Herning Kommunes øvrige tilbud i Handicap og psykiatri.

Som afdelingsleder på vores døgndækkede bofællesskab på Thrigesvej og det helt nyopstartede dagtilbud Fortuna, får du ansvar for at understøtte og videreudvikle den pædagogiske faglighed og kerneopgaven i afdelingerne. Det har stor betydning for os, at vi altid møder borgerne med accept, venlighed, respekt og faglighed, og vi vil gerne give borgerne de bedste betingelser for at opleve et liv med mening og trivsel. I vores center, tror vi på den anerkendende tilgang til hver enkelt borger og vi arbejder desuden ud fra en neuropædagogisk tilgang med udgangspunkt i low arousal og KRAP. Du skal kunne gå foran i dette arbejde og samtidig, ud fra den autismepædagogiske retning, støtte op om den struktur vi arbejder ud fra.
Vi står i vores center for at skulle etablere et lærings- og kompetencecenter på tværs af Handicap- og Psykiatriområdet og du vil få rig mulighed for at være med i dette udviklingsarbejde. Det vil desuden være dejligt, hvis vores nye afdelingsleder kan byde ind med kompetencer eller specialviden, som kan bruges i kursus- og undervisningssammenhænge.

Kan se dig selv i vores fantastiske center?
Har du en pædagog-, social-, eller sundhedsfaglig baggrund?
Har du ledererfaring og lederuddannelse - eller mod på at tage en lederuddannelse?

Så giv centerleder Charlotte Hald Madsen et ring på telefon 22 44 38 79. Så kan du høre lidt mere om de to tilbud og vi kan tage en drøftelse af dine kompetencer og evt. aftale et kaffebesøg, hvor du kan høre lidt mere om os.

Organisatorisk dækker Autismeområdet i Herning Kommune fire afdelinger med botilbud, fordelt på tre adresser samt et nyopstartet dagtilbud. På de fire afdelinger bor der i alt 52 borgere og der er ansat ca. 100 medarbejdere samt et antal timelønnede vikarer. Vi er organiseret i Handicap og Psykiatri (HOP), som hører hjemme i forvaltningen Social, Sundhed og Beskæftigelse.

Du ansættes på lederoverenskomst, det vil sige uden øvre arbejdstid, men i gennemsnit 37 timer pr. uge.
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst mellem KL og forhandlingsberettiget organisation.

Frist


Vi vil gerne modtage din ansøgning senest den 13. januar 2022 kl. 10.00, og du bedes vedlægge CV, dokumentation for relevant uddannelse og evt. udtalelser.
Du søger elektronisk på knappen her til højre.

Der vil blive anvendt cases i forbindelse med ansættelsessamtaler. Ansøgere, som inviteres til 2. samtale, vil få udarbejdet en personprofil mellem 1. og 2. samtale. 1. samtale forventes gennemført den 19. januar og 2. samtale den 25. januar. Der indkaldes til 1. samtalerunde den 17. januar 2022.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Souschef i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Skive

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Sustainability Manager

    Are you an experienced sustainability professional with a proven track record within environment and governance areas? Do you have a keen interest in rapidly evolving European sustainability legisl..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herning over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 6
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 6
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 9
13. september 2024 10
12. september 2024 12
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 11