Afdelingsleder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Bliv en del af et døgntilbud med fokus på faglighed, trivsel og udvikling for både borgere og medarbejdere

Da vores afdelingsleder efter eget ønske har fået nye opgaver i vores organisation, søger vi nu en afdelingsleder til Mosaikken hus 4. Mosaikken er en del af Herning Kommunes tilbud til unge og voksne med diagnoser inden for autismespektret, og hus 4 er vores tilbud med særlige skærmede pladser til borgere med komplekse problemstillinger og massivt støttebehov.

Som afdelingsleder på Mosaikken hus 4 får du ansvar for at understøtte og videreudvikle den pædagogiske faglighed og kerneopgaven i afdelingen. Det har stor betydning for os, at vi altid møder borgerne med accept, venlighed, respekt og faglighed, og vi vil gerne give borgerne de bedste betingelser for at opleve et liv med mening og trivsel.

Din primære opgave som afdelingsleder på Mosaikken vil være ledelse af ca. 20 medarbejdere fordelt på flere faggruppe samt et antal timelønnede vikarer. Du får selvstændigt ledelsesansvar for det faglige personale, budget, arbejdstidsplanlægning og øvrige administrative opgaver. Her vil du få hjælp og støtte fra centerleder, administrative medarbejdere (herunder en vagtplanlægger), og dine afdelingslederkolleger.

Vi arbejder strategisk med det gode arbejdsmiljø, og som afdelingsleder skal du derfor påtage dig ansvaret for at understøtte trivsel og arbejdsglæde i hverdagen. Du vil komme til at indgå i opgave – og sparringsteams med de andre afdelingsledere, og du skal bidrage til samarbejde og udvikling både på Mosaikken og i det tværgående samarbejde med Herning Kommunes øvrige tilbud i Handicap og psykiatri.

Vi har i vores center for nyligt etableret PULS et lærings- og kompetencecenter på tværs af Handicap- og Psykiatri og det vil være dejligt, hvis vores nye afdelingsleder kan byde ind med kompetencer eller specialviden, som kan bruges i kursus- og undervisningssammenhænge.

Om dig


  • Har en pædagog-, social-, eller sundhedsfaglig baggrund
  • Har erfaring fra eller viden om autismeområdet og gerne fra døgntilbud
  • Har ledererfaring og gerne lederuddannelse - eller mod på at tage en lederuddannelse
  • Erfaring med eller viden om vagtplanlægning og arbejdstidsregler vil være en fordel
  • Har kendskab til KRAP og neuropædagogik
  • Kan kommunikere overordnede visioner og mål for det pædagogiske arbejde
  • Er nærværende og synlig i dagligdagen
  • Kan understøtte faglig sparring og løbende kompetenceudvikling af medarbejderne
  • Har overblik, arbejder strategisk og struktureret og er skarp til at prioritere tid og opgaver i en travl hverdag, hvor du skal navigere i et samspil med mange forskellige samarbejdspartnere.
  • Er en teamplayer i ledergruppen, hvor du ikke er bange for at bringe dig selv i spil
  • Brænder for at stå i spidsen for et sundt og udviklende arbejdsmiljø i samarbejde med medarbejderne.

Om os


  • Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads med høj faglighed og et omfattende introduktionsprogram, så du bliver klædt godt på til opgaven
  • Vi er et stærkt og engageret lederteam med 3 gode kolleger og en centerleder, som alle glæder sig til at tage godt imod dig
  • Vi er en arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejdet højt, men samtidig kan arbejde selvstændigt med respekt for de givne pædagogiske rammer, og hvor der er tillid til medarbejdernes ansvarlighed.
  • Vi er en arbejdsplads med dygtige, engagerede og fagligt velfunderede medarbejdere og lederkolleger
  • Vi er en arbejdsplads hvor der er rig mulighed for læring og fortsat udvikling samt gode muligheder for kurser og efteruddannelse.


Organisatorisk dækker Autismeområdet i Herning Kommune fire afdelinger med botilbud, fordelt på tre adresser samt et nyopstartet dagtilbud. På de fire afdelinger bor der i alt 52 borgere og der er ansat ca. 100 medarbejdere samt et antal timelønnede vikarer. Vi er organiseret i Handicap og Psykiatri (HOP), som hører hjemme i forvaltningen Social, Sundhed og Beskæftigelse.

Du ansættes på lederoverenskomst, det vil sige uden øvre arbejdstid, men i gennemsnit 37 timer pr. uge.
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst mellem KL og forhandlingsberettiget organisation.

Frist


Vi vil gerne modtage din ansøgning senest den 17. august kl. 10, og du bedes vedlægge CV, dokumentation for relevant uddannelse og evt. udtalelser.
Du søger elektronisk på knappen her til højre.

Der vil blive anvendt cases i forbindelse med ansættelsessamtaler. Ansøgere, som inviteres til 2. samtale, vil få udarbejdet en personprofil mellem 1. og 2. samtale. 1. samtale forventes gennemført den 23. august i tidsrummet 8.30-15.30 og 2. samtale den 29. august i tidsrummet 13.00-17.00.

Vil du vide mere?


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at besøge os. Kontakt Centerleder Charlotte Hald Madsen på mail [email protected] eller telefon 22 44 38 79.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Er du knivskarp på at understøtte forretningsbeslutningerne gennem strategiske analyser, forretningsvendte indsigter og præcis rapportering, og derigennem understøtte virksomhedens vækstagenda? Bes..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Kan du jonglere med bøffer i et travlt køkken?Bøfboss til [xxxxx] i ViborgStillingen er en deltidsstilling på 30 Timer pr. ugeSom bøfboss arbejder du i den daglige produktion i..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herning over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juni 2024 9
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 9
11. juni 2024 11
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 12
6. juni 2024 13
5. juni 2024 13
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13
1. juni 2024 13
31. maj 2024 13
30. maj 2024 12
29. maj 2024 12