Afdelingsleder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

POLARIS Center Herning er den specialiserede del af den kommunale psykiatri i Herning Kommune. POLARIS Center Herning består af 2 afdelinger, Skiftesporet og Skovlyset med både forebyggende tilbud herunder akuttilbud, bostøtte, dagtilbud, botilbud samt VISO-leverance til andre kommuner. Vi samarbejder med den øvrige del af den kommunale psykiatri, som befinder sig i børn og familieafdelingen, Sundhed og ældre og i Social og Beskæftigelse. I POLARIS center Herning arbejder vi med udgangspunkt i de bærende principper for recovery.

I POLARIS Center Herning tager vi vare om mennesker, der for en stund har mistet navigationsevnen i dele af deres liv. Vi hjælper disse liv på vej, vi hjælper dem med at finde de bærende ønsker, drømme og håb for fremtiden. I samarbejdet med borgerne finder vi de mål de gerne vil navigere efter – disse bliver ledestjernen for recovery rejsen og et selvstændigt liv udenfor den kommunale psykiatri på sigt og hermed defineres vores kerneopgave.

Vi har veluddannet medarbejdere. Vi sætter pris på at udbygge og nytænke tilbud til borgerne, således vi hele tiden kan følge med den samfundsmæssige udvikling på området – derfor bliver dine ideer og faglige perspektiver hilst velkomne Vi har fokus på at lykkedes med opgaveløsningen også når det betyder at vi skal gå andre veje for at nå et godt resultat. Gode resultater giver bedre liv for borgerne og trivsel til vores medarbejdere.

Ledelsesteamet består 5 afdelingsledere samt centerleder. Afdelingsledernes nærmeste leder er Centerleder. Afdelingslederen har ledelsesansvaret for Bo-enheden ved Skiftesporet og er fysisk placeret her. For nuværende har Bo-enheden 14 pladser belagt fordelt på 2 matrikler tilknyttet ca. 14 medarbejdere. Borgergruppen er unge på vej i arbejde, uddannelse mv. Vi er ved at kigge på fordelingen af ledelsesopgaver og der må påregnes at opgave- og ledelses ansvaret udvides.

Afdelingslederen har lederansvaret for driften af Bo-enheden og de fremtidige opgaver der kommer til at ligge i tilknytningen til afdelingen. Den primære funktion er daglig drift herunder styring af økonomirammen for afdelingen, personaleledelse og ledelse ift. indsatsen til borgerne. Afdelingslederen har ligeledes ansvaret ift. afdelingens udvikling og fremdrift.

Du vil i dit arbejde få et tæt samarbejde med lederkollegaer i POLARIS, andre faggrupper og kolleger i området f.eks. Rusmiddelcentret, rådgivere, læger, psykiatrien m.m. og PEER´s (borger med erfaringsviden).

Som afdelingsleder har du det faglige ansvar for afdelingens ydelser til de unge. Bo-enheden er et psykosocialt tilbud til unge sindslidende fra 16 år. Skiftesporets idegrundlag bygger på et livslæreperspektiv og en grundlæggende tro på at alle kan komme sig (recovery) efter et psykisk sammenbrud. Vores opgave er at give rammerne herfor og indsatser der understøtter de unges recovery rejse. Der er fokus på mål, ønske og drømme samt de unges ressourcer. Her vægtes højt at de unge kommer i arbejde/uddannelse.
I vores bestræbelser herpå, arbejder vi ud fra en fælles systemisk referenceramme, der er relations- og netværksorienteret. Det er en tankegang og arbejdsmåde hvor vi vægter relationen og dialogen både med den unge og dennes netværk, idet det er her igennem den enkelte, kan udvikle sin selvforståelse og udvikle nye handlemuligheder. Vores nye afdelingsleder forventes at have en faglig baggrund, hvor bl.a. metoder som åben dialog anvendes.

Vi vægter at afdelingslederen har faglig viden, er venlig og imødekommende i tilgangen til de unge og evner at motivere dem til at indgår i samarbejdet med medarbejderne omkring deres recovery proces. Vi søger en afdelingsleder der er løsnings- og samarbejdsorienteret og via faglig vejledning og ledelsesstøtte til medarbejderne kan understøtte deres arbejde hos de unge.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor vi arbejder med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hvor man hjælper hinanden og har det godt sammen. Kommunikationen er uformel og åben, og vi sætter pris på den gode sociale stemning på arbejdspladsen. Vi sætter stor pris på det gode arbejdsmiljø, at vi finder gode løsninger og har rettidig omhu når vi arbejder med mennesket, fagligheden og økonomien. I forbindelse med din introduktion og start i jobbet vil du blive understøttet af en mentor (lederkollega). Vi arbejder strategisk og praktisk med det gode arbejdsmiljø, den faglige indsats og som afdelingsleder får du ansvaret for at understøtte trivsel, sikkerhed og arbejdsglæde i hverdagen.

Om dig


  • har erfaring med ledelse af døgntilbud og en pædagogisk eller sundhedsrettet uddannelse
  • har erfaring i ledelse af medarbejdere
  • har erfaring fra arbejdet med unge der er er svære livssituationer
  • har erfaring med at arbejde med åben dialog og netværksarbejdet
  • har lederuddannelse på diplom- eller masterniveau eller vil erhverve det
  • har recovery og rehabilitering som et naturligt afsæt for dit mindset
  • kan kommunikere overordnede visioner og mål for det pædagogiske arbejde
  • kan bedrive nærværende og synlig ledelse i dagligdagen
  • kan varetage den fælles opgave omkring bagvagts funktionen i weekender og Helligdage
  • kan understøtte faglig sparring og løbende kompetenceudvikling af medarbejderne
  • kan arbejde indenfor en økonomisk ramme og formår optimal styring af ressourcer
  • har overblik, arbejder strategisk og struktureret og er skarp til at prioritere tid og opgaver i en hverdag, hvor du skal navigere i et samspil med mange forskellige samarbejdspartnere
  • er en teamplayer i ledergruppen, hvor du ikke er bange for at bringe dig selv og din mening i spil
  • kan lede forandrings- og udviklings tiltag for afdelingen

Yderligere oplysninger


Mere information om stillingen kan også fås ved henvendelse til centerleder Dorte Påskesen på telefon 40 71 43 16 eller på mail [email protected]

Ansøgningsfrist


3. oktober 2022 kl. 8.00

Ansættelsessamtaler afvikles den 6. oktober og ugen efter

Du ansættes på lederoverenskomsten, som vil sige uden øvre arbejdstid, men i gennemsnit 37 timer pr. uge.

Ansøgning vedlagt CV og evt. udtalelser, samt dokumentation for uddannelse, SKAL sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.

Vores Hjemmeside er under ombygning – men ring endelig hvis du vil høre mere.

Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skive

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Er du knivskarp på at understøtte forretningsbeslutningerne gennem strategiske analyser, forretningsvendte indsigter og præcis rapportering, og derigennem understøtte virksomhedens vækstagenda? Bes..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herning over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 11
29. juni 2024 10
28. juni 2024 9
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 9
11. juni 2024 11
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 12
6. juni 2024 13
5. juni 2024 13
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13
1. juni 2024 13
31. maj 2024 13