Programdirektør til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse - kantine og rengøring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du erfaring med facility management, ledelse af komplekse opgaver og gennemførelse af store offentlige udbud, og har du mod på at stå i spidsen for en tiltrængt forbedring af leverancer og kvalitet i Forsvarets kantiner og rengøring, så er det måske dig, vi søger som programdirektør i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har som én af sine opgaver ansvaret for levering af facility management på alle tjenestesteder inden for Forsvarsministeriets område. Dette omfatter blandt andet kantinedrift og rengøring med en samlet økonomisk volumen på næsten en halv milliard kroner og omkring 500 ansatte.

Driften af blandt andet kantine og rengøring har været udliciteret til eksterne leverandører og har siden 1. februar 2018 været leveret af ISS.

Desværre har leverancerne ikke været tilfredsstillende, og ISS og Ejendomsstyrelsen blev den 26. juni 2021 enige om vilkårene for et førtidigt ophør af partnerskabskontrakten, der skulle have løbet til 31. januar 2024.

Driften af kantiner og rengøring skal udbydes igen i 2024, men indtil da er det besluttet, at hjemtage driften til Ejendomsstyrelsen med henblik på at konsolidere denne og forberede nye udbud af de to serviceområder. Nuværende medarbejdere fra ISS virksomhedsoverdrages og Ejendomsstyrelsen overtager ansvaret for driften af kantiner og rengøring den 1. april 2022.

Om stillingen

Til at stå i spidsen for den meget krævende opgave søges en programdirektør, der vil få ansvaret for at fortsætte den allerede påbegyndte forberedelse af hjemtagningen, driften af kantiner og rengøring under den midlertidige hjemtagning, gennemførelse af udbud af de to servicespor og overdragelse af opgaverne til den eller de nye leverandører af ydelserne i forventelig 2024.

Der er tale om en midlertidig chefstilling knyttet til denne specifikke opgave. Vi forestiller os, at arbejdet udføres under programdirektørens ledelse med et team sammensat af nogle af Ejendomsstyrelsens nuværende faste medarbejdere, ansættelse af nye midlertidige projektmedarbejdere med relevante kompetencer og anvendelse af eksterne konsulenter. Den kommende programdirektør vil naturligvis have indflydelse på dette.

Programdirektøren vil arbejde tæt sammen med chefen for Servicedivisionen, der har det samlede ansvar for levering af facility management, herunder også arealpleje, affaldshåndtering, driftsvedligehold og drift af skyde- og øvelsesområder.

Programdirektøren vil referere direkte til chefen for Ejendomsstyrelsen og indgå i styrelsens direktion.

Stillingen er med fast tjenested ved Ejendomsstyrelsens hovedsæde i Hjørring. Idet kantine og rengøring leveres i hele landet, må nogen rejseaktivitet forventes.

Om dig

Vi forestiller os, at du har et indgående kendskab til facility management og her særligt forhold vedrørende kantine og rengøring, hvor du måske har siddet i ledelsen i en større facility management virksomhed og har leveret gode og dokumenterede resultater.

Din erfaring spænder fra den konkrete drift af de to serviceområder over udvikling og forandring til konkret erfaring med store offentlige udbud og samarbejde med faglige, økonomiske og juridiske ressourcer i den sammenhæng. Det er væsentligt, at du har en dokumenteret ledelseserfaring fra store organisationer med mange medarbejdere, stor geografisk spredning og en stor økonomisk volumen.

Det vil endvidere være en fordel om du har erfaring med Forsvarsministeriets område og kender de karakteristika, der knytter sig til levering af kantineydelser og rengøring her.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, og udgangspunktet er, at ansættelsen sker på åremål. Stillingen er midlertidig i indledningsvist tre år indtil genudbuddet er gennemført og driften af kantine og rengøring er overdraget til nye leverandører, forventelig i 2024.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand,
hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen skal da stiles til
Dronningen, medmindre du er indplaceret i lønramme 37.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du
skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne under hele ansættelsen.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Dit daglige
tjenestested er indtil videre i Hjørring.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos chefen for Servicedivisionen oberst Thomas Øgendahl Knudsen, på telefon 4016 2660 eller e-mail [email protected], eller hos chefen for Ejendomsstyrelsen generalmajor Anders Mærkedahl Pedersen, på telefon 4172 9218 eller e-mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Wassmann på telefon 3266 5111.

Du skal søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante
dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfrist er den 5. september 2021. Vi afholder løbende samtaler og senest umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Ansættelse er snarest mulig.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5