Dygtig teamleder med skarpt blik for drift til Statens Administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Da en af vores teamledere går på pension, søger vi en dygtig, driftssikker og resultatorienteret teamleder, som har erfaring med ledelse og en god regnskabsforståelse.

Du er energisk, skarp og ser dig selv gå forrest i Statens Administrations shared servicecenter, hvor du vil være med til at sætte standarden for effektiv administration i den offentlige sektor.

Ideelt set er du en erfaren personaleleder og har erfaring inden for området regnskab – men vigtigst for os er at finde den rette nye lederkollega til kontoret. Det er ikke afgørende, om du har din erfaring fra det private eller fra det offentlige.

Du skal i tæt samarbejde med den øvrige ledelsesgruppe sikre, at vores kunder får den aftalte regnskabsydelse til rette tid og i rette kvalitet.

Om stillingen Vores nye teamleder bliver personaleleder for ca. 25 dygtige medarbejdere. Medarbejderne har en bred faglig portefølje, er fagligt ambitiøse og har konstant fokus på at levere den bedste service til vores kunder i rette tid. Du får det fulde ansvar for teamets produktion og medarbejdere, og du bidrager til et godt og konstruktivt samarbejde på tværs af organisationen.

Som teamleder i regnskab refererer du til en kontorchef, og du vil sammen med fire andre teamledere samt to kontorchefer udgøre ledelsesgruppen for kontoret Regnskab. Derudover kommer du til at indgå i ledelsesgruppen for Statens Administration, hvor vi lægger vægt på, at du bidrager til udviklingen af en robust og effektiv styrelse.

Hvad kan du? Du har solid erfaring med regnskab samt erfaring med ledelse i bred forstand. Har du kendskab til procesoptimering, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Du drives af at skabe værdi og resultater gennem dine medarbejdere og kan samtidig have mange bolde i luften. Du har evnen og lysten til at skabe motivation, arbejdsglæde og engagement hos dine medarbejdere.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • hviler i lederrollen og er en dygtig og erfaren personaleleder, som kan skabe arbejdsglæde og engagement
  • sikrer klarhed om, samt overblik over, opgaver og forventninger på individ- og gruppeniveau
  • udstikker en klar retning, og sammen med dine medarbejdere bidrager til fortsat at skabe en god fælles kultur, hvor teamsamarbejde, sikker drift, kvalitet og forbedringer er i fokus
  • har løbende fokus på at skabe gode relationer internt i dit team og i ledelsesgruppen samt til kunder og eksterne samarbejdspartnere
  • har gennemslagskraft og gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt.

Vi forventer, at vores ledere er teamplayere, ledelsesmæssigt ambitiøse og indgår i den fælles indsats, der sikrer vores samlede målopfyldelse.

Hvem er vi? Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet. I kontoret Regnskab er vi på nuværende tidspunkt ca. 115 medarbejdere, der har ansvaret for at levere regnskabsydelser til vores kunder. Kontoret består af to kreditorteams, to finansteams og et økonomiteam.

I kontoret håndteres der årligt ca. 980.000 købsfakturaer og ca. 122.000 rejseafregninger, vi håndterer lønindlæsninger sammen med vores søsterkontor, samt udfører mange andre klassiske bogføring- og regnskabsopgaver for vores 160 statslige kunder. I kontoret Regnskab arbejdes der i processer og løbende optimering af kvalitet og effektivisering af arbejdsgangene.

Vi tilbyder en udfordrende lederstilling i en styrelse, hvor der er fokus på og støtte til din ledelsesmæssige udvikling. Du vil blive en del af et uformelt miljø og en stærk ledelsesgruppe, hvor der bliver lagt vægt på løbende sparring og erfaringsudveksling.

Vil du vide mere? Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lars Sejer Nielsen på tlf. 30 62 79 06 eller kontorchef Pia Sommergreen Bengtsen på tlf. 41 71 61 87.

Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå en sikkerhedsgodkendelse.

Du kommer til at have din daglige gang på Arsenalvej 33 i Hjørring.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest onsdag den 20. oktober 2021.

Stillingen forventes besat pr. 1. december 2021 eller 1. januar 2022 – efter aftale.

Vi forventer at afholde samtaler løbende herefter. Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med ansættelsessamtalerne vil blive gennemført en test.

Statens Administration opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg SV

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Aalborg SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 5