Chef til Center for koordination og strategi i Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Kan du se perspektiverne i at udvikle HR for at understøtte fremtidens forsvar? Kan du stå i spidsen for et ledelsessekretariat, som spiller en central rolle i at drive styrelsens udviklings- og forandringsprocesser? Og vil du skabe resultater i en dynamisk hverdag, hvor proaktivitet og stærke relationer er centrale nøgleord? Hvis ja, så er du måske vores nye stærke chef til Center for koordination og strategi.

Om os

FPS er forsvarets samlede HR organisation. Vi har ansvar for HR-drift og strategisk udvikling af HR inden for hele Forsvarsministeriets område. Vi er mere end 600 ansatte fordelt på 26 tjenestesteder. Vi er organiseret med en direktion og seks faglige centre. Den ledige chefstilling er i Center for koordination og strategi (CKS), som er et center med to kontorchefer. Centret fungerer som direktions- og ledelsessekretariat, men har derudover også har ansvar for HR-strategisk udvikling, intern koordination, pressehåndtering/kommunikation og HR-analyse. CKS består af godt 25 medarbejdere, fordelt i fire sektioner, hvor alle medarbejdere er fysisk placeret i Ballerup.

Om stillingen

Center for koordination og strategi løser opgaver, som svarer til opgaver i et traditionelt ledelsessekretariat samt en udviklingsenhed. Centeret har således til opgave at levere professionel betjening af FPS’ direktion, myndighedssagsbehandling, pressehåndtering og kommunikation samt arbejde med evidensbaserede HR-strategiske analyser, ledelsesinformation og ikke mindst udarbejdelse af HR-strategier og politikker for ministerområdet.

Centeret ledes i fællesskab af to kontorchefer, hvoraf du måske kan blive den ene. Du får direkte ledelsesansvar for to sektioner nemlig styringssektionen og kommunikationssektionen, som p.t. tæller i alt 14 medarbejdere.

Du vil i stillingen få ansvaret for en bred vifte af konkrete opgaver, som spænder over ledelsesunderstøttelse af direktionen, styrings- og koordinationsopgaver, intern- og ekstern kommunikation, pressehåndtering samt løbende større opgaver fx aktuelt koordination af styrelsens inputs til det forligsforberedende arbejde.

En vigtig opgave består i at forberede og følge op på beslutninger i direktionen. Kontorchefen vil have tæt kontakt til direktøren og den øvrige direktion, og derfor stilles krav om betydelig fleksibilitet, kvalitet i den faglige rådgivning samt høj arbejdskapacitet. En anden vigtig opgave er at understøtte arbejdet med at videreudvikle FPS som organisation herunder styrelsens strategi og ledelsesudvikling.

Fælles for porteføljen er, at den indebærer en stor berøringsflade såvel internt i FPS som udadtil, hvilket giver en god indsigt i ministerområdets udvikling samt en unik mulighed for at få bibragt yderligere viden og erfaring på strategisk niveau.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse og har erfaring med offentlig forvaltning. Du kan være både civil eller militæruddannet. Det vigtigste er, at du har helhedsforståelse, analytisk kapacitet og er en dygtig og ambitiøs leder. Det er derfor en forudsætning, at du har erfaring som chef. Som militær har du gennemført VUT-II eller ækvivalerende stabskursus.

Vi søger en chef med gode relationelle kompetencer, som har let ved at skabe tillid og som samtidig kan sætte retning. Det er vigtigt, at du evner at prioritere mål og midler løbende, så ressourcerne bruges hensigtsmæssigt, og resultaterne nås rettidigt. Der vil ofte være flere opgaver end hænder.

Centeret har en alsidig medarbejdergruppe med både militært og primært civilt uddannet personel, som alle bidrager med forskellige fagligheder og analytiske perspektiver. Du er således en stærk personaleleder, der formår at favne og udvikle disse kompetencer.

Du bliver i stillingen en del af et center med mange samarbejdsflader intern og eksternt og for at lykkes i stillingen, skal du:
• Kunne samarbejde og finde løsninger.
• Kunne strukturere, koordinere og eksekvere.
• Have god organisationsforståelse og lyst til at arbejde med HR, forandringsledelse og kommunikation.
• Have strategisk udsyn og kunne ”tænke ud af boksen”.
• Have en ledelsesstil baseret på dialog, anerkendelse og medindflydelse.
• Være ambitiøs og have lyst til at tage ansvar og være med til at præge organisationens udvikling.

Endelig forventer vi, at du besidder helhedssyn og herigennem formår at tænke ministerområdets udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal i dette tilfælde stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37. Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Dit daglige tjenestested er i Ballerup.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Som militær er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommandør John Boye Rasmussen på telefon 3266 5404 eller nuværende stillingsindehaver oberstløjtnant Peter Raunholt Sørensen på telefon 3266 5054.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Marie Veedfald ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 3266 5597.

Ansøgningsfristen er den 17. august 2022, og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen ønskes besat fra den 1. oktober 2022.

Du skal søge jobbet via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og ministerområdets øvrige myndigheder løser nogle helt særlige opgaver for rigets sikkerhed – nogle gange med livet som indsats. Vi bidrager til den operative kerneopgave ved at rekruttere og fastholde kompetente mænd og kvinder til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger. Og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Det stiller særlige krav til os som HR-organisation. Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren. Det kræver, at vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med specialer inden for militærfaglighed, psykologi, rekruttering, marketing, arbejdsmiljø, jura, mangfoldighed og meget mere. Og vi står klar, når det gælder - også uden for almindelig åbningstid. Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.
Vi er en udviklingsivrig arbejdsplads, hvor ansvar følger initiativ, og hvor dagene sjældent ligner hinanden. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Og den faglige udvikling følger med. Vi er en travl arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab. Det har vi også brug for – Danmarks sikkerhed kræver mere end almindelig HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Onsdag den 17. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5