Chef for lønadministrationen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du klar til at lede og motivere fagligt dygtige medarbejdere til at yde deres bedste og samtidig have stort fokus på at sikre, at I når målene?

Vil du bringe dine gode og solide lønadministrative kompetencer i spil, så du bliver en god sparringspartner for dine ledere og medarbejdere? Og synes du også, at det giver mening at løse en vigtig samfundsmæssig opgave og sikre korrekt lønhåndtering for alle forsvarets medarbejdere? Så læs endelig videre.

Om os

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. I Regnskabsstyrelsen er vi organiseret i fire afdelinger med i alt 240 medarbejdere. Sammensætningen af medarbejderne er bred, og miljøet er præget af høj faglighed og samarbejde på tværs i hele organisationen. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, udvikling, involvering og tilbyder en høj grad af fleksibilitet – en god work life balance.

I Regnskabsstyrelsen er vores mål at give den bedste kundeoplevelse, og vi har en høj faglig stolthed inden for hele regnskabsområdet. Som organisation har vi en samarbejdskultur og en bred vifte af kompetencer, som vi hele tiden ønsker at optimere, så vi bedst muligt opnår de resultater, som vi stiler mod.

Om stillingen

Som chef for lønadministrationen får du ansvaret for at videreudvikle en sektion med to mellemledere og 55 medarbejdere, som varetager administrationen af lønnen for alle forsvarets medarbejdere (ca. 25.000).

Din primære opgave bliver:

• at sikre det daglige driftsansvar for personale, ressourcer og udvikling og
• at garantere en effektiv opgavevaretagelse med høj kvalitet, planlægning samt prioritering og styring.

Stillingen omfatter også en udbygning og vedligeholdelse af et stærkt finansielt kontrolmiljø inden for afdelingens område. Samtidig består en del af opgaven i løbende at identificere, beskrive og motivere potentielle digitaliseringsmuligheder inden for de lønadministrative processer.

Som chef for lønadministrationen får du også ansvaret for at videreføre og styrke det faglige samarbejde med koncernens HR styrelse, og der er mulighed for at deltage i koncernfælles udviklingsprojekter. Du får endvidere et tæt samarbejde, både med de øvrige interne sektionschefer i Regnskabsstyrelsen, og med udvalgte fagchefer ved koncernens HR styrelse.

Stillingen giver tillige mulighed for at bidrage til udvikling af strategiske initiativer i styrelsen og ansvaret for at implementere udvalgte strategiske tiltag i egen sektion.

Som personaleleder bliver du en vigtig sparringspartner for dine specialiserede og engagerede medarbejdere i såvel faglige som processuelle spørgsmål, ligesom du sætter retning og får medarbejderne med dig.

Du refererer til afdelingschefen for Løn- og Finansafdelingen, og du bliver del af en erfaren chefgruppe i styrelsen på 9 sektionschefer, hvor du bidrager til sparring og samarbejdet.

Du kan se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du i høj grad har mulighed for at præge udviklingen, opgaverne og driften.

Om dig

Som chef for lønadministrationen er dine kompetencer inden for driftsstyring, udvikling og ledelse stærke, og du har fokus på motivation, trivsel og resultater.

Du forventer, at du har:

• En relevant akademisk uddannelse inden for rammerne af økonomi. Regnskab og revision, kombineret med flere års ledelseserfaring.

• Et godt kendskab til, eller har arbejdet indenfor, de lønadministrative fagområder på koncernniveau.

• Er engageret i ledelsesopgaven og formår at lede gennem ledere, så medarbejderne trives og udfolder deres fulde potentiale. Du understøtter løbende kompetenceudvikling og følger op på effekten af den.

Derudover kommunikerer du venligt, og klart og tydeligt, er tillidsvækkende og relationsskabende. Du er god til at tilrettelægge og implementere arbejdsprocesser og til at holde fokus på dem. Du er helhedsorienteret og god til at samarbejde på tværs, så interne og eksterne interessenter bliver inddraget rettidigt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale.
Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du at høre mere om stillingen kan du kontakte Afdelingschef Lene Fleng på tlf. 7281 0749.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Pia Knudsen på telefonnr.: 7281 9144.

Du bedes søge stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul ved at trykke på linket ”søg stillingen”. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfrist er den 4. november 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende og stillingen er til besættelse snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Fredag den 04. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3