Etablissementsleder til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse ved Dragonkasernen Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du lederevner og masser af drive? Brænder du for drift, personaleledelse og tilfredse brugere på et af forsvarets etablissementer?

Vi søger en leder til etablissementspartnerelement Holstebro, som vil være med til at levere professionel og engageret service, for enheder og brugere på Dragonkasernen i Holstebro.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsen støtter og servicerer militære operative enheder, og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, ved at udvikle og levere de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et fuld service koncept, hvor opgaverne bl.a. omfatter etablissementsdrift, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver, samt natur- og terrænpleje.

Om etablissementspartnerelementet:
Ejendomsstyrelsens 28 etablissementspartnerelementer, fordelt på forsvarets tjenestesteder, skal sikre en stærk lokal tilstedeværelse, og kontakt og nærhed til brugerne – såvel militære som civile. Etablissementspartnerelement Holstebro er således for de miltære og civile brugere på Dragonkasernen den primære indgangsvinkel til rekvirering af serviceleverancer hos Ejendomsstyrelsen.

Det er etablissementspartnerelementernes rolle, at støtte den lokale militære tjenestestedschef, som er pålagt et ansvar for prioritering af drifts- og udviklingsaktiviteter på tjenestestedet, og elementet har blandt andet selvstændigt ansvar for bygningsdrift, daglig drift af installationer og faciliteter, samt mindre vedligeholdelsesopgaver.

Etablissementspartnerelementet består af i alt 14 medarbejdere, med baggrund indenfor administration og kontor, bygningsvedligehold og tekniske installationer. Alle arbejder tæt sammen, så der sikres en samlet, lokal understøttelse af brugerne.

Opgaverne i etablissementspartnerelementet omfatter håndtering af alle typer af brugerhenvendelser, initiering af indkøb, praktiske drifts- og vedligeholdelsesopgaver, støtte til arrangementer, tilsyn, kvalitetssikring, varemodtagelse, mv. Alt i alt håndterer etablissementspartnerelement Holstebro alle de spørgsmål, forespørgsler eller forhold som relaterer til det at drive Dragonkasernen, og de tilknyttede faciliteter og arealer.

Om stillingen

Som leder af etablissementspartnerelementet refererer du til chefen for Etablissementspartnerafdelingen.

Din vigtigste opgave er, at sikre tjenestestedets faciliteter opfylder de nødvendige behov ved brugerne. Fokus er på at sikre serviceleverancer til brugerne samt støtte kollegaer i Ejendomsstyrelsen med lokalkendskab.

Du bliver ansvarlig for den daglig ledelse af elementets medarbejdere og over for tjenestestedschefen ansvarlig for daglig iværksættelse, prioritering og styring af facility management ydelser, etablissementsdrift samt bygningsvedligeholdelses- og tekniske projektet under 100.000 kr.

Du bliver Ejendomsstyrelsens lokale repræsentation på Dragonkasernen, som med et indgående lokalkendskab sikrer en solid lokal understøttelse af brugerne. Der vil i den sammenhæng være en del mødevirksomhed med tjenestestedschefen og øvrige brugere.
I samarbejde med tjenestestedschefen, er en af dine opgaver at udarbejde lokale driftsplaner, med udgangspunkt i de lokale forhold. Du er ansvarlig for overholdelse samt opfølgning på etablissementspartnerelementets tildelte budgetter, samt at tilsikre at etablissementspartnerelementets opgaveløsning sker i rammen af Ejendomsstyrelsens godkendte driftsmanual og indkøbsprocesser.

Som leder er du ansvarlig for kontrol og varemodtagelse af leverancer fra eksterne leverandører, herunder lokal opfølgning på klager, fejl og mangler, samt tage ansvar for problemløsningsprocessen ved tvister og behandling af lokale klager.

Du varetager de personalerelaterede opgaver vedrørende direkte underlagte medarbejdere, herunder at udvikle og optimere elementets interne processer og opgaveløsning, sikre relevant kompetenceudvikling, gennemføre udviklings-, FOKUS- og lønsamtaler. Du får mulighed for, at arbejde med mangeartede arbejdsopgaver som spænder fra ledelse og drift til økonomiopfølgning og brugertilfredshed. Spændet i dine samarbejdsflader er bredt, hvilket giver stor dynamik i hverdagen.

Du vil have fast tjenestested på Dragonkasernen, men der vil forekomme rejseaktivitet, og en mindre del af arbejdet kan ligge udenfor normal arbejdstid.

Om dig

Du har en stærk faglig profil, med grundlæggende viden og erfaring indenfor facility management, sagsbehandling, økonomi- og budgetstyring, og er vant til at have kontakt med offentlige myndigheder. Det er et krav, at du har erfaring med etablissementsdrift, samt kendskab til kunde- og leverandørforhold i forbindelse med håndtering af eksterne leverandører.

Vi forventer at du har en akademiuddannelse i ledelse, eller tilsvarende, og besidder relevant ledelseserfaring fra en driftsorganisation, eller offentlig virksomhed eller myndighed. Som leder har du erfaring med, at drage maksimalt udbytte af dit teams potentiale, og kommunikerer nemt med dine kollegaer, medarbejdere og kunder. Du går forrest og viser vejen for dine medarbejdere.

En åben kommunikation, løsningsorienteret tilgang, forståelse for processer og procedurer, evne til at træffe svære beslutninger, samt skabe og fastholde stabile og længerevarende relationer - også i en hverdag med et foranderligt og til tider højt tempo - er naturlige dele af din personlige værktøjskasse.

Kendskab til Forsvarsministeriets koncern, offentlig forvaltning og forsvarets forvaltningspraksis kræves. Det foretrækkes, at du har gjort tjeneste på et af forsvarets tjenestesteder.

Gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner på dansk, samt erfaring i anvendelse af it- værktøjer og Microsoft Office pakken kræves. Kendskab til SAP DeMars er en fordel.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Du har mulighed for at forhandle et tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

ANSØGNING OG KONTAKT
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet er du velkommen til at kontakte:
Chef for Etablissementsafdelingen Jesper Bjerg Støwe Kristensen på tlf. 7181 3480 eller den aktuelle leder for etablissementspartnerelement Holstebro, Kim Leerhøy på telefon 4116 6205.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Pia Knudsen på tlf.: 7281 9144.

Ansøgningsfristen er 4. november 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Stillingen er til besættelse snarest.

Du søger stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne medbringe dem til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Fredag den 04. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3