Stærk lederprofil til løn- og finansafdelingen i [xxxxx] (FRS)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være med til at formidle de strategiske retningslinjer og sikre at der arbejdes for det samlede mål i organisationen? Og kan du lede og sætte retning for en stor afdeling, hvor kvalitet og formidling af faglige løsninger på koncernniveau er højeste prioritet? Så kan du blive vores nye kollega. Vi søger lige nu en ny chef til løn- og finansafdeling i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse.

Om os

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. I Regnskabsstyrelsen er vi organiseret i fire afdelinger med i alt 250 medarbejdere, hvoraf 80 er ansat i løn- og finansafdelingen. Sammensætningen af medarbejderne er bred, og miljøet er præget af høj faglighed og samarbejde på tværs i hele organisationen. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, udvikling, involvering og tilbyder en høj grad af fleksibilitet – en god work-life balance.

I Regnskabsstyrelsen er vores mål at give den bedste kundeoplevelse og opnå de bedste resultater. Det gør vi med høj faglig stolthed inden for hele regnskabsområdet, en god samarbejdskultur og en bred vifte af kompetencer, som vi hele tiden ønsker at optimere.

Der er flere aspekter, der gør FRS til en skøn og inspirerende arbejdsplads. Kulturen hos FRS er kendetegnet ved en dynamisk og samarbejdsorienteret tilgang. Vi værdsætter mangfoldighed og skaber en inkluderende atmosfære, hvor hver medarbejder føler sig værdsat og støttet. Vores værdier som faglighed, fællesskab og moderne tænkning danner grundlaget for vores daglige arbejde og skaber en kultur, hvor opgaveløsning, kundeservice, samarbejde og innovative ideer trives.

Vores dedikation til at kombinere faglig dygtighed med et stærkt fællesskab gør FRS til et fantastisk sted at udvikle en meningsfuld karriere.

Om stillingen

Du får det ledelsesmæssige ansvar for to selvstændige og koncernfælles fagområder, der omfatter, dels:

• Lønsektionen, herunder lønadministration for alle Forsvarets medarbejdere, bogføring, afstemning, indberetning af lønrelaterede poster og sikring af udbetaling af rette løn til rette tid, og dels

• Finanssektion, herunder betalinger, afstemninger, håndtering af stamdata, kantineregnskaber, bogføring og indberetning.

Du får mulighed for sætte dit præg på hvordan væsentlige finansielle processer tilrettelægges og gennemføres med baggrund i en risikovurdering. Ligesom der skal etableres et tilstrækkelig 1. linje kontrolmiljø. Den konstante udvikling af fagområderne, kræver ligeledes et ledelsesmæssigt fokus på, at understøtte opgaverne med moderne digitale løsninger. Endvidere skal du sikre de gode rammer for trivsel og samarbejde i hele afdelingen.

Lige så væsentligt, vil du skulle indgå i ledelsen af Regnskabsstyrelsen, og dermed aktivt og tillidsfuldt bidrage til, at styrke den samlede ledelse og i direkte reference til direktionen.

Ansvarsområdet er dermed bredt forankret, og kræver ud over en faglig skarp leder, også en stærk kommunikator og holdspiller. Der må til sagsområdet forventes en vis bevågenhed både internt og eksternt, som i den store offentlighed. Som chef er det derfor vigtigt, at du har suppleret din regnskabsfaglige viden med en høj interesse for en sikker og optimal driftsafvikling af de store volumer samt et afstemt og stærkt kontrolmiljø for ansvarsområdet, herunder stor opmærksomhed på at ting skal gøres rigtigt.

Stillingen giver dig således en unik mulighed for at få et godt indblik i både de enkelte processer på løn- og finansområdet, men i lige så stor grad mulighed for et værdiskabende chefvirke på koncernniveau, da du bliver en fast del af vores ledelsesgruppe. Stillingen fordre derfor evnen til at samarbejde med chefer på tværs af organisatoriske skel, og at kunne repræsentere styrelsen både internt og eksternt.

Om dig

Som chef er det vigtigt, at du har en høj regnskabsfaglighed og en solid ledelseserfaring med ledelse af ledere. Faglighed er en hjørnesten i vores organisation, og som leder forventes det, at du personificerer dygtighed, engagement og ansvarlighed på dit område. At være dygtig indebærer ikke blot at have en solid viden inden for dit fagområde, men også at være dedikeret til konstant forbedring og opdatering.

Du skal formå at formidle de strategiske retningslinjer - uden at miste sansen for detaljen. Du skal dermed være analytisk stærk, løsningsorienteret og god til at prioritere. Du skal løbende orienterer dig bredt i organisationen, og have et mindset til at tænke helhed og den tværgående proces, samt have stor procesforståelse gerne med baggrund i LEAN, og dermed kunne skabe den rette balance mellem effektive processer og finansiel risiko.

Du er god til at kommunikere og samarbejde både internt og eksternt. Du kan formidle et budskab på en klar måde og kan begå dig i kontakten og samarbejdet med andre. Det kan både være, når vores tilgang skal afstemmes internt, og når vi skal præsentere vores arbejde eksternt.

Ansvarsområdet stiller derfor både store krav til din faglighed, men også din måde at samarbejde og motivere andre på. Du bliver motiveret af, at løse vigtige samfundsopgaver ”Fordi noget er værd at kæmpe for”. Du bidrager til at løse en vigtig opgave i arbejdet med at sikre tilliden til den offentlige sektor. Du trives i det faglige og politiske miljø og motiveres af dit arbejdes relevans.

Vi forestiller os også, at du:

• har en relevant økonomisk uddannelse som fx cand.merc.aud, cand.oecon eller lignende
• har erfaring med revision/regnskab/økonomi
• har stor erfaring som leder, især leder af ledere
• drives af forretningsmæssig tankegang og forståelse.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1.

Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer ligesom, at der er mulighed for at ansættelse kan ske på åremål.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pension.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele din ansættelsesperiode.

Stillingen er ledig til besættelse den 1. februar 2024.

Dit daglige tjenestested er Hjørring Kaserne, Arsenalvej 55C, 9800 Hjørring.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Jan Møller Pedersen på tlf. 4096 0202 eller mail: [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Tina Nielsen på tlf. 3266 5973.

Ansøgningsfristen er den 4. december 2023.

1. samtaler forventes afholdt den 11. og 12. december 2023 og 2. samtaler den 14. december 2023.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Mandag den 04. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 4
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1