Personaleleder med erfaring inden for ledelsesbetjening og tværorganisatorisk koordinering til Statens Administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du stå i spidsen for at levere en solid ledelsesbetjening tæt på styrelsens chefer og direktør samt sikre skarp koordinering på tværs af organisationen og med samarbejdspartnere i Finansministeriets koncern?

Statens Administration søger en erfaren teamleder til Ledelsessekretariatet. Du vil få til opgave at strukturere dagligdagen og styre opgavernes forløb i teamet, så Ledelsessekretariatet kan lykkes med de mange spændende og forskelligartede opgaver, der præger hverdagen. Der er behov for en involverende leder, som sikrer holdbare løsninger, og som evner at skabe overblik, fremdrift og følgeskab.

Ledelsessekretariatet har en central placering i Statens Administration, da mange ender bindes sammen her til formfuldendte beslutningsoplæg og præsentationer. Mindst lige så mange bestillinger og forespørgsler koordineres via sekretariatet. Vi søger derfor en teamleder med en god organisatorisk forståelse, en evne til at skabe resultater i samarbejde med mange interessenter samt et fast fokus på kvalitet, fremdrift og deadlines.

Vi forestiller os derfor, at du er energisk, skarp og ser dig selv gå forrest på Statens Administrations ambitiøse dagsorden: SAMmentænkte løsninger, hvor vi sætter standarden for sikker og effektiv drift i den offentlige sektor.

Om stillingen Dit vigtigste fokus er dels at sikre dine medarbejderes motivation og trivsel, dels at sikre at Statens Administration fremstår som en professionel organisation både internt og eksternt via de oplæg, rapporteringer, koordinering og understøttelse, som Ledelsessekretariatet bidrager med.

Ledelsessekretariatet dækker en bred portefølje af opgaver inden for ledelsesbetjening og har derfor mange både interne og eksterne kontaktpunkter. Konkret løser Ledelsessekretariatet opgaver inden for kommunikation, koordination af revisioner, økonomi, fakturering, målrapportering, mødeunderstøttelse og udarbejdelse af diverse beslutningsoplæg. Endvidere fungerer Ledelsessekretariatet som bindeled til Finansministeriets koncernfælles funktioner inden for HR, økonomi og service.

Du vil som vores nye teamleder blive personaleleder med ansvar for otte dygtige medarbejdere i Ledelsessekretariatet. Du vil have personalemæssig reference til kontorchefen for Kunder og strategi og vil ofte løse opgaver direkte for og med direktøren, hvor din faglige reference er forankret. Derudover indgår du i en engageret ledelsesgruppe på tværs af Statens Administration.

Hvem er du? Som vores nye teamleder har vi brug for, at du:

  • Har lyst til og erfaring med at bedrive god personaleledelse
  • Er stærk på relationer og interessenthåndtering
  • Er løsningsorienteret og giver konstruktiv feedback
  • Er struktureret og besidder evnen til at sikre fremdrift
  • Har stærke kommunikative evner i skrift og tale
  • Har indsigt i - og gerne erfaring fra - den statslige sektor

Vi forestiller os desuden, at du har en baggrund som generalist, samt at du brænder for god ledelsesbetjening og sætter en ære i at skabe og fastholde konstruktive samarbejdsrelationer i en omskiftelig dagligdag.

Om os Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet. I Statens Administration sætter vi standarden, skaber værdi og formidler viden i SAMmentænkte løsninger og bidrager til en effektiv administration i den offentlige sektor.

Gennem solid ledelsesbetjening understøtter Ledelsessekretariatet, at Statens Administration kan levere på den strategiske dagorden.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales.

Arbejdsstedet er Arsenalvej 33, 9800 Hjørring.

Lyder det interessant? Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Kunder og strategi, Lydia Lindskov Beck på tlf. 2280 9983.

Løn- og ansættelsesvilkår Såfremt du har en akademisk baggrund, vil du blive ansat som chefkonsulent med personaleansvar efter overenskomst for akademikere i staten.

Hvis du har en anden baggrund ansættes du som teamleder i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet til Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten. I begge tilfælde vil der være mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 29. september 2024.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Stillingen forventes besat senest pr. 1. december 2024.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 12.09.2024
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Søndag den 29. september 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 4
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1