Souschef til OK-Fonden Høng Erhvervsskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Høng

Vi søger en souschef til en nyoprettet stilling, der sammen med vores unge og medarbejdere vil være med til at fortsætte kursen for Høng Erhvervsskole, således vi fortsætter med at udvikle et bo- og behandlingstilbud, hvor selvbestemmelse og livskvalitet står forrest til trods for psykisk sygdom og misbrug.

Er du leder eller har erfaring med ledelses indenfor psykiatri? Har du arbejdet med unge? Vil du gøre en forskel for unge mennesker, der har brug for din faglighed og medmenneskelighed, og har du visioner for kvaliteten og udviklingen af Høng Erhvervsskole, så vi også fremover kan være et attraktivt tilbud på det private marked og foretrukken samarbejdspartner for landets kommuner - og ikke mindst en attraktiv arbejdsplads?

Så skal du læse med her!


Høng Erhvervsskole
Høng Erhvervsskole er et bo- og behandlingssted til unge. Botræning, værksteder og intern boglig skole danner afsæt for de unges afklaring og udvikling. Vores målgruppe er unge i alderen 15-29 år med psykiatriske problemstillinger og diagnoser, hvilket kan være i form af skizofreni og lignende lidelser, angstlidelser, personlighedsforstyrrelser, OCD, eller mindre udviklingsforstyrrelser såsom autisme, ADD og ADHD. Den unge skal være i stand til at følge et rehabiliterende forløb og være tilknyttet enten beskæftigelse, aktivitet og samvær eller være i STU-forløb.

Høng Erhvervsskoles virksomhed hviler på en helhedsorienteret indsats, hvor botræning, boglig skole og værksteder tilsammen skaber rammerne omkring de unges udvikling og afklaring.

Læs mere om os her.

Souschef med erfaring fra socialpsykiatrien
Vi søger dig, som allerede har skabt resultater inden for psykiatrien. Du har viden og kendskab til mennesker med sociale, psykiatriske, kognitive og misbrugsrelaterede problemstillinger. Du er kompetent og nærværende i det relationelle arbejde med psykisk sårbare mennesker. Du har meget gerne erfaring med psykiatrien, den specialiserede tværfaglige social- og sundhedsfaglige indsats samt samarbejdet med lokalpsykiatri, hospitaler mv., og du kender kompleksiteten og udfordringerne på psykiatriområdet, så du kan bidrage til, at vi lever op til gældende lovgivning og kvalitetskrav. Du er pædagogisk velfunderet, såvel somatisk som psykiatrisk, og er desuden opdateret på viden og behandlingstilgange ift. psykiatriske og kognitive problemstillinger.

Sparringspartner, retningsviser og tovholder
Du bliver som souschef nærmeste sparringspartner for chefen og vil være fungerende stedfortræder, når chefen er fraværende. I vil tilsammen udgøre ledelsen på Høng Erhvervsskole. Som souschef og del af en to-personsledelse har du både drifts- og udviklingsansvar. Du er synlig på gulvet og har det administrative overblik. I dagligdagen er du nærværende og til stede sammen med de unge og medarbejdere. Du viser ledelse i det relationelle og miljøterapeutiske arbejde og kan sætte retningen for den pædagogiske linje gennem både ord og handling. Du er sparringspartner for medarbejdere, når der opstår dilemmaer og problemstillinger og stiller dig til rådighed, når der er brug for din dømmekraft.

I samarbejdet med medarbejdergruppen sikrer du en høj kvalitet i den helhedsorienterede indsats på tværs af bo- og behandling, STU og dagtilbud.

Du har stærke administrative kompetencer og arbejder struktureret og systematisk. Du ser dig selv som en god ”afslutter”, der kan være med til at realisere alle de gode idéer, så de bliver implementeret og skaber værdi for de unge. Sammen med chefen er du ansvarlig for uddannelse, står for kompetenceudvikling, udviklingsforløb, undervisning og temadage, sikre tilsynsparathed, reviderer vejledninger, introduktion og onboarding af nye kollegaer, ansvarlig for arbejdstidsplanlægning, deltager i visitation og for-samtaler og sikrer et godt samarbejdet med kommuner og myndigheder.

Sammen forløser vi potentialet
Vi har en god og stabil drift, og sammen skal vi forløse potentialet og sætte baren endnu højere, så Høng Erhvervsskole fortsætter med at være stedet, hvor mål, drømme og håb bliver realiseret. Vi er i gang med en spændende overgang, hvor målgruppen udvides og nye kompetencer tilføres. Det betyder, at vi blandt andet har fokus på organisering, kompetenceudvikling samt udvikling/fastholdelse. I efteråret 2021 opstarter vi et Recovery-orienteret indsatsforløb, psykiatrikursus, praksiskursus om psykiske vanskeligheder og samtidig misbrug, sagssupervision samt et udviklingsforløb i forhold til at styrke samarbejdet, højne fagligheden og styrke fællesskabsfølelsen. Du bliver leder for en tværfaglig medarbejdergruppe, så du vil blandt andet arbejde sammen med lærere, social- og sundhedsassistenter og pædagoger. Vi tror nemlig på, at forskellige fagligheder og personligheders samarbejde er forudsætningen for at lykkes.

En del af noget større.
Som souschef bliver du en del af et større fællesskab i OK-Fonden, der alle deler samme vision og værdigrundlag. Denne vision bygger på fem værdier om ligeværdigt samarbejde, høj faglighed, plads til forskellighed, familien som værdifuld samt æstetiske omgivelser. Visionen har resultereret i 15 plejehjem, 4 psykiatri og 1 hospice landet over, samt administrering af 1300 boliger hvoraf 500 er fordelt på 30 seniorbofælleskaber med flere til. Vi er mere end 2300 medarbejdere. Alt dette gør OK-Fonden til Danmarks største omsorgsorganisation.

Læs mere her.

Kvalifikationer og erfaring
For at komme i betragtning til jobbet forventer vi, at du:
  • har 3-5 års ledelseserfaring inden for psykiatrien
  • har relevant uddannelse fx som sygeplejerske, pædagog, lærer, socialrådgiver eller psykolog

Løn er efter gældende overenskomst. Desuden tilbyder OK-Fonden en række attraktive medarbejderfordele blandt andet sundhedsforsikring.

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist og samtaler: Send din ansøgning hurtigst muligt og seneste d. 02.08. Vi holder samtaler løbende.
Ansættelse: Snarest
Vil du høre nærmere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Høng Erhvervsskole Camilla Kokholm på tlf. 21 57 52 48
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Høng.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Høng
  • Mandag den 02. august 2021

Lignende jobs

  • SOUSCHEF

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Japanvej 15 DK-4200 Slagelse Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Afdelingsleder for sygeplejen i [xxxxx]

    Om jobbet Brænder du for ledelse og ønsker du en attraktiv lederstilling – så grib chancen nu! Vores afdelingsleder er blevet vores nye chef i Hjemmeplejen, Sygeplejen og Døgnrehabilitering .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Souschef med Udviklingsfunktion til Afsnit for Hor...

    Souschef med klinisk udviklingssygeplejerskefunktion til Afsnit for Hormon- og Hjertesygdom, Slagelse Sygehus. I afsnit for Hormon- og Hjertesygdom søger vi en Souschef med klinisk udviklingssy..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Høng

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Høng over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Høng over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0