Passioneret leder søges til Usserødhave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vores leder har valgt at skifte til en lederstilling i en af vores mindre nabo institutioner, og vi søger nu en ny leder.

Usserødhave er en privat certificeret bevægelsesinstitution under DGI, hvilket betyder, at idræt og bevægelse er en fast og fuldt integreret del af hverdagen og vores aktiviteter. Vi er beliggende på en stille villavej i det skønne Usserød, og er en institution med cirka 70 børn fordelt i vuggestue og børnehave, samt 18 medarbejdere. Vi er et privat dagtilbud, der er organiseret som en non profit organisation.

Du refererer til – og kommer til at arbejde tæt sammen med – vores engagerede bestyrelse, hvor flertallet har været i bestyrelsen i mange år. Lederstillingen indebærer et stort råderum og et stort ansvar, og der er virkelig gode muligheder for at sætte dit præg på udviklingen af Usserødhave og sammen med medarbejderne sætte børneperspektivet i centrum.

Som bevægelsesinstitution har vi et styrket fokus på at være fysisk aktive, hvilket gjorde, at vi i 2021 investerede i en større renovering af børnehavens legeplads, og vi netop nu er igang med en større opgradering af lærings- og legemiljøerne indendørs i hele institutionen. Vores beliggenhed lige op af den fredede og naturskønne Usserød Ådal, giver os god mulighed for at være aktive uden for huset, da vi ligger tæt på åbne marker og et godt stisystem ved åen.

Vi har fyldt på alle pladser i institutionen, en god solid økonomi og stærk forældreopbakning. Vi anser os selv for et kvalitetstilbud, der sætter det gode børne- og familieliv i højsædet. Vores personale står for både involvering af det lokale idræts- og foreningsliv, talrige emneuger, og så har vi kolonitur for den ældste børnehavegruppe.

Vi søger en leder der:

  • Vil og kan stå i spidsen for den pædagogiske udvikling og faglighed med respekt for de mange gode resultater, der er opnået i Usserødhave gennem årene.
  • Har høje ambitioner på Usserødhaves vegne, og trives godt med at benytte den handlefrihed, men også de forpligtelser og muligheder, der er ved at være en privat institution.
  • Har en anerkendende og nærværende ledelsesstil, og som kan bidrage aktivt til fastholdelse og rekruttering af personale.
  • Er empatisk, og ønsker at være en aktiv del af hverdagen i Usserødhave, og være nærværende også for børn og forældre
  • Vil være med til, i samarbejde med bestyrelsen, at føre Usserødhave videre i den udvikling vi allerede er i gang med.

Usserødhave har tegnet private overenskomster med BUPL og FOA, og har pr. 1.1.2023 indgået aftale med FOBU, som bl.a. bistår i arbejdsopgaven med løn, regnskab, jura og økonomi. Du kan læse mere om Usserødhave på www.usseroedhave.dk.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du er ansvarlig for Usserødhaves pædagogiske, økonomiske og administrative drift og udvikling
  • Du følger op på tilsyn og har et konstruktivt samarbejde med Hørsholm Kommune.
  • Du skal i samarbejde med medarbejderne være drivkraften i at bibeholde en stærk lærings- og evalueringskultur.
  • Du har et godt samarbejde med bestyrelsen for at opnå den optimale drift og udvikling af vores dejlige institution.

Er du interesseret:

Hvis du har lyst til at stå i spidsen for en spændende hverdag, så glæder vi os til at høre fra dig. Du er også velkommen til at kigge forbi og se Usserødhave, inden du sender din ansøgning. Du kan høre mere og aftale nærmere med konstitueret leder Sanne Sjøberg på [email protected] eller på tlf.: 2783 2994

Du er også velkommen til at kontakte formand for bestyrelsen Thomas Pedersen på [email protected] eller på tlf.: 2876 6079.

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen ønskes besat snarest og er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomst indgået med BUPL. Der vil blive taget referencer og indhentet børne – og straffeattest inden ansættelsen.

Ønsker du at søge stillingen bedes ansøgning og CV sendes via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er onsdag den 10. august.

Vi forventer at afholde første samtaler tirsdag den 16. august og anden runde af samtaler onsdag den 24. august. Vi håber at du kan starte senest 1. oktober 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hørsholm
  • Fredag den 05. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1