Pædagogisk leder søges til Tuse/Udby skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Skoleledelse der virker – noget for dig?

Er du klar til at være pædagogisk leder på en skole, der ser fremad, og hvor udvikling er noget vi skaber sammen? Er du uddannet lærer og måske allerede leder, og har du lyst og mod til at lede og understøtte ambitiøse og kompetente medarbejdere?


Om os

På Tuse/Udby skole har vi store forventninger og ambitioner på alle børns vegne. Vi arbejder ud fra en klar overbevisning om, at alle børn kan lære alt hvis de øver sig, og hvis de støttes af voksne der tror på dem og vil dem – også når det er svært.

Vi er samlet godt 780 dejlige børn fra 0.-9.kl., og 95 kompetente og engagerede medarbejdere fordelt på skolerne i Tuse og Udby. På begge skoler er der tilknyttet specialtilbud for børn med særlige udfordringer og behov.

Tuse og Udby ligger ved Holbæk – tæt på tilkørsel til motorvej (fx 25 min til Roskilde, 36 min. til Tåstrup, 42 min. til Slagelse og 32 min. til Sorø).

Du kan evt. se mere om skolen på: https://www.youtube.com/watch?v=dyO5Ejduuj0&t=3s

Lidt mere om os

Den ledige stilling som pædagogisk leder er på Tuse skole. Det samlede lederteam for de to skoler består af: 1 skoleleder og 4 pædagogiske ledere, herunder ledelse af SFO.

Med en ny skolestruktur i Holbæk er alle skoler nu klar til øget decentralisering og styrket lokal opbakning. Som noget særligt går vi også i gang med et 3-årigt frihedsforsøg – ”Børnenes skole”, hvor vi sammen med medarbejdere, forældre og børn skal gøre en god skole endnu bedre.

På Tuse/Udby skole har medarbejdere mulighed for fleksibel tilstedeværelsestid, hvor lærere og pædagoger planlægger egen arbejdstid. Alle team arbejder med fleksibelt skema, hvor de sammen lægger skema for egne klasser.

I Holbæk kommune er der både lærere og pædagoger i undervisningen i indskolingen og mellemtrin ligesom pædagogerne også tager del i den understøttende undervisning.

I Holbæk kommune har vi indgået lokalaftale om arbejdstid, herunder om tid til forberedelse og undervisning.

Om jobbet

Opgaven kræver, at du allerede er leder eller har erfaring fra lederjob inden for de seneste år.

God skoleledelse gør en forskel, og skoleledelse der virker, er blandt andet: klar kommunikation om retning og forandringer, at være tæt på undervisning og medarbejdere samt at lede distribueret sammen med fx læse-, matematik- og inklusionsvejledere.

God ledelse er at sikre alle børn et godt skoleforløb, uagtet at de har forskellige forudsætninger.

God ledelse er et konstant fokus på inkluderende læringsmiljøer, og hvordan disse i samarbejde med medarbejdere og forældre styrkes.

Om dig

Du skal medvirke til fortsat udvikling af inkluderende læringsmiljøer, – fællesskabet skal være for alle, og alle skal være forpligtiget herpå. Du skal understøtte trivsel samt faglig og pædagogisk progression for alle medarbejdere og børn.

Du har et skarpt blik for medarbejdernes motivation og teamsamarbejde. Du arbejder systematisk for at skabe rum for faglig dialog om undervisningen. Du prioriterer at være synlig blandt medarbejdere og børn – også i den daglige undervisning.

Du har ledelsesopgaver, på tværs af Tuse og Udby skole – fx praktikkoordinering, planlægning af matematikkonferencer e.a. Nogle ledelsesopgaver har du sammen med anden pædagogisk leder.
Du er bevidst om arbejdet med at tydeliggøre skolens styrkeområder i lokalsamfundet og dermed gøre skolen til det attraktive førstevalg for børn og forældre i området.

Du praktiserer i ord og handling en anerkendende og motiverende ledelsesstil med vilje og evne til at inddrage, give feedback, stille skarpt og skære igennem når det er nødvendigt.

Ansøgningsfrist

Fredag d. 20. august.

Vi holder tosamtalerunderog første samtale holdes virtuelt via teamonsdag d. 25. august. Her vil du i ca. 30. min. få mulighed for at præsentere dig samt uddybe din ansøgning. Efter første samtalerunde udvælges ansøgere til anden samtale.

Anden samtale holdes med fysisk fremmøde på Tuse skole mandag d. 27. august, og her tages der udgangspunkt i en eller flere konkrete cases.

Husk at medsende alle bilag sammen med ansøgningen (incl. eksamensbevis for læreruddannelse).

Ansættelsesudvalget indstiller prioriteret kandidatliste til områdeleder, der herefter træffer beslutning om ansættelse. Tiltrædelse er 1. oktober eller hurtigst muligt.

Løn og ansættelsesvilkår, jf. overenskomst for ledere m.fl. for undervisningsområdet indgået mellem KL og Lærernes Centralorganisation.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere inden du søger stillingen, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Ib Krogh på tlf.7236 6399 i ferien eller lige efter, ligesom du også er meget velkommen til en rundvisning på skolen lige efter ferien.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.


Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Alle Kan Bidrage, Uddannelse til Alle Unge, Læring og Trivsel, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Borgerservice. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holbæk
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 3
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 9