Rekrutteringsfirma

Regionschef for DK og UK søges til Actona Company

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Har du solid erfaring med salg og salgsledelse, og er du en nærværende, løsningsorienteret og proaktiv leder? Brænder du for at udvikle dine medarbejdere og omsætte strategier til konkrete handlinger? Så er du måske den regionschef, vi leder efter til et af Europas førende møbelhandelshuse.

betterpeople søger på vegne af Actona Company en regionschef til Danmark og UK.

Actona Company A/S, som er en del af Lars Larsen Group, har i mere end 35 år udviklet og produceret møbler, som i dag sælges i mere end 90 lande. Virksomheden består af ca. 1350 dedikerede medarbejdere, hvoraf de ca. 245 er på hovedkontoret i Tvis/Holstebro.

Salgs- og ledelsesansvar for Danmark og UK
Som regionschef hos Actona Company får du ansvaret for nogle af virksomhedens største Key Accounts, og du bliver daglig leder for seks sælgere, hvoraf to holder til i UK. Du indgår i lederteamet inden for salg sammen med andre regionschefer, produktchefer og teamledere, og du referer direkte til salgsdirektøren, som du bl.a. samarbejder med om udviklingen af den overordnede strategi for dine regioner. Som regionschef bliver du ansvarlig for det samlede salg i din region, herunder indtjeningsmål og budgetter, og det er din opgave at lede, coache og sikre talentudvikling i dit team, hvilket bl.a. spænder over den driftsmæssige ledelse, rekruttering og oplæring af nye medarbejdere, udarbejdelse af handlingsplaner og styring via nøgletal og KPI’er. Du deltager desuden selv i salgsbesøg hos kunderne og sikrer, at strategien og forretningsprocesserne følges. Der vil være min. 60 rejsedage årligt, da du løbende besøger UK og deltager i møbelmesser i Europa og Kina. Når du ikke rejser vil dit primære udgangspunkt være fra hovedkontoret i Holstebro.

Alsidig salgsleder med kommerciel baggrund
Dine kvalifikationer har du opnået gennem relevant erhvervserfaring med langvarige forbrugsgoder, måske fra møbelbranchen eller lignende brancher, og du har en naturlig interesse for møbler, design og nutidens trends. Din uddannelsesbaggrund er formentlig kommerciel, måske har du en kort/mellemlang uddannelse inden for salg og markedsføring, men vigtigst er din solide erfaring med salg og salgsledelse, gerne fra både det danske og engelske marked. Din ledelseserfaring har du opnået gennem 2-5 år i lignende job.
Du er en alsidig salgsleder, som har helt styr på KPI’er og budgetter, og som stadig drives af kontakten med kunderne og af at finde de rigtige løsninger. Du er vant til og evner i høj grad at balancere mellem løbende drift og langsigtede mål og visioner.

Selvstændig og løsningsorienteret leder med gennemslagskraft
Som leder er du nærværende, løsningsorienteret og proaktiv, og du evner at tænke både strategisk og taktisk. Du motiveres af kontakten med såvel dine kunder som medarbejdere, og én af dine vigtigste egenskaber er din evne til at vise vej og skabe motivation og resultater gennem andre. Som person er du selvstændig, struktureret og vedholdende. Du er dygtig til at skabe relationer med gennemslagskraft og drive, og du sætter en ære i at udvikle stærke relationer på tværs af organisationen.

Førende møbelkoncern med stærkt brand og sammenhold
Actona Company er en virksomhed i konstant udvikling med en klar ambition om at være den fortrukne partner og det foretrukne møbelhandelshus til både off- og onliners over hele verden. Du bliver en del af et stærkt brand, og du vil opleve høj motivation og omgive dig med mennesker, der brænder for det, de laver. Sagt med andre ord kommer du til at spille på et kompetent hold med ambitiøse medspillere. Kulturen er præget af frihed under ansvar og et godt kollegialt fællesskab, hvor sociale arrangementer og nærvær vægtes højt, og hvor ærlighed, samarbejde og proaktivitet er værdier, der kendetegner arbejdsgangene.
Karriere- og udviklingsmæssigt er mulighederne store, da du gennem jobbet har mulighed for at udvikle dig, både professionelt, ved at skabe solide resultater, og ledelsesmæssigt, ved at få flere ansvarsområder, markeder og ansatte.

Rekrutteringen varetages af betterpeopleDa stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Team Lead Maria Faber på e-mail [email protected] eller på mobil 5382 4466 eller CEO & Partner Claus Bak på e-mail [email protected] eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Are you passionate about eCommerce and looking for a dynamic role where you can combine your commercial mindset and tech-savviness? As our Reseller Success Manager, you are the go-to person for..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 9
16. september 2024 8
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 8