Rekrutteringsfirma

Head of Digital (& ERP) til markedsledende køkkenproducent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Den markedsledende køkkenproducent TCM Group går en spændende tid i møde: Koncernen skal igennem en gennemgribende digital transformation, hvor der blandt andet skal udvælges og implementeres en række nye forretningssystemer. Det kommer du som den nye Head of Digital and ERP til at stå i spidsen for.

Efterfølgende får du udvidet dit ansvarsområde som første skridt i et generationsskifte, hvor du overtager det overordnede ansvar for hele IT-organisationen. Er det dig, der skal føre TCM sikkert ind i den nye digitale fremtid? Så læs med her…

Markedsledende køkkenproducent


TCM Group A/S er en af Danmarks førende og mest ambitiøse producenter af køkken, bad og garderobeløsninger. Koncernen består af kendte mærker som Svane Køkkenet, Tvis Køkkener og Nettoline, som tilsammen sælges igennem ca. 140 forhandlere i Skandinavien. TCM Group er også leverandør til den 45%-ejede e-commerce køkkenvirksomhed Celebert, som opererer gennem de forskellige brands kitchn.dk, billigskabe.dk, Celebert og Just Wood.

Koncernen står netop nu overfor en vigtig udfordring, da der er brug for en gennemgribende opgradering af centrale forretningssystemer for at fremtidssikre virksomheden.

I den nyoprettede stilling som Head of Digital (& ERP) bliver din fornemmeste opgave derfor at få udvalgt og implementeret det fremtidige forretningssystem ERP samt sikre en kontinuerlig videreudvikling på tværs af det digitale område.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Sikre design og implementering af den fremtidige forretningssystemplatform ERP med afsæt i forretningens forskellige behov på tværs af hele værdikæden i TCM Group (produktion, eksport, detail, service etc.)
  • Udvikle og implementere en IT-strategi, som understøtter virksomhedens forretningsstrategi gennem optimal IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, IT-systemer og IT-processer
  • Ansvar for IT-omkostnings- og investeringsbudgetter
  • Daglig ledelse af to medarbejdere i IT-afdelingen samt tæt samarbejde med relevante kolleger på tværs af organisationen og en række eksterne samarbejdspartnere

Vi ser dig som en afgørende del af et planlagt generationsskifte i IT-organisationen samt en generel organisationsændring med fokus på at sikre tilstrækkeligt fokus på både daglig drift og udvikling samt implementering af fremtidens IT-platform. Hensigten – for den rigtige lederprofil – er derfor at få udvidet ansvarsområdet til at omfatte hele IT-organisationen. På sigt får du dermed også ansvar for driften af infrastrukturen, sikkerheden og processerne indenfor IT-området.

Du får reference til CFO Mogens Elbrønd Pedersen og bliver en del af den øverste ledergruppe under direktionen. Din base bliver på virksomhedens domicil i Tvis ved Holstebro.

Du sikrer en succesfuld digital transformation


Du brænder for dit fag – og det smitter af på dem omkring dig! Med dine nøgleopgaver indenfor ERP og IT-udvikling får du et bredt ledelsesspænd, og det lykkes du med at løfte, da du er drevet af at skabe forandringer og trives i en rolle med et stort ansvarsområde. Derfor udstikker du selvsikkert retningen og skaber begejstring for visionen blandt kollegerne.

Din vigtigste opgave bliver at få implementeret de nye digitale initiativer på en måde, så de tilpasses forretningen og løfter den ind i den digitale fremtid. Her får du brug for at trække på din erfaring med udvikling, transformation og skalering af virksomheder samt en solid forståelse for forandringsprocesser og projektledelse. Kombineret med dit gode overblik og langsigtede perspektiv lykkes du med at uddelegere opgaver og ansvar til kolleger og eksterne samarbejdspartnere, så projekterne skrider retmæssigt frem.

Din baggrund er formentlig en relevant IT-uddannelse kombineret med en solid erhvervserfaring inden for IT-ledelse, hvor du er lykkedes med etableringen af en succesfuld IT-organisation. Du har en udpræget forståelse for moderne IT-infrastrukturer, IT-sikkerhed, GDPR-compliance m.m. og er vant til at arbejde med dette på et højere ledelsesniveau. Du har tidligere prøvet kræfter med forskellige ERP-systemer og ERP-projekter og har erfaring med udvælgelse og implementering af forretningssystemer. Sprogligt er det en forventning, at du både behersker dansk og engelsk.

Bliv en del af en innovativ og forandringsvillig koncern


Som den nye Head of Digital & ERP bliver du en del af en bundsolid virksomhed med gode jyske håndværksværdier og en stor villighed til at investere i fremtidens systemer og processer. Det vidner de mange løbende investeringer i moderne og højteknologiske fabriksanlæg blandt andet om. Nu er tiden kommet til at transformere og fremtidssikre det digitale område med dig i spidsen for det hele. Skal du med på rejsen?

Læs mere om TCM Group på deres hjemmeside.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Do you have a strong interest in eCommerce as well as a commercial mindset and are you looking for your next career step?At MASCOT® WORKWEAR we are on the hunt for a motivated and tech-savvy Rese..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juli 2024 7
29. juli 2024 7
28. juli 2024 7
27. juli 2024 7
26. juli 2024 8
25. juli 2024 8
24. juli 2024 7
23. juli 2024 7
22. juli 2024 7
21. juli 2024 7
20. juli 2024 7
19. juli 2024 8
18. juli 2024 8
17. juli 2024 8
16. juli 2024 8
15. juli 2024 8
14. juli 2024 8
13. juli 2024 8
12. juli 2024 8
11. juli 2024 7
10. juli 2024 7
9. juli 2024 6
8. juli 2024 6
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6