Rekrutteringsfirma

Afdelingsleder til Holstebro Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Teamorienteret afdelingsleder med holistisk tilgang til opgaver og ledelse


Motiveres du af at lede dygtige og engagerede medarbejdere? Og hviler du i din faglighed og udnytter din refleksive ledelsesstil, når opgaver tager afdelingen i en ny retning? Så er det måske dig, der skal være med, når vi sammen skaber en fremtidssikret beskæftigelsesindsats.


Hos Holstebro Kommune mangler vi lige nu dig, der kan træde ind i rollen som vores nye afdelingsleder for området ’Sygedagpenge-Tilbage til arbejde’. Du bliver en del af lederteamet og er med andre ord med, der hvor det sker. Sammen med resten af teamet, kommer du til at stå i spidsen for at fremtidssikre vores arbejde på beskæftigelsesområdet. Det vil bl.a. være opgaver som bæredygtig beskæftigelse og udvikling af partnerskaber med hhv. kommunens forvaltning, erhvervslivet og uddannelsesinstitutionerne, der bliver omdrejningspunktet i din hverdag.

Lyder det som noget for dig? Så læs endelig videre.


Stærkere sammen end hver for sig.

Du sætter retningen og vil i din hverdag som leder for sygedagpengeområdet få ansvaret for den daglige drift af afdelingen. Det indebærer personale- og faglig ledelse af 39 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere – herunder rådgivere, fastholdelseskonsulenter og jobkonsulenter.

Det er en velfungerende afdeling, som er organiseret i 6 teams. Hvert team har deres egne kerneområder og løser hhv. myndigheds- og fastholdelsesopgaven samt indsatsen ud mod virksomhederne.

For at sikre kontinuerlig kvalitetsudvikling får du assistance af dygtige kolleger, herunder vores facilitator og virksomhedskoordinator. Som del af ledelsesteamet i Jobcenter Holstebro kommer du til at referere til jobcenterchefen.


Lidt mere om rammerne i din nye rolle

Du vil i jobbet som afdelingsleder være ansvarlig for den gode servicering af borgerne. Sammen med dit team arbejder du ud fra præmissen om, at involvering fremmer borgernes motivation og ansvar for eget forløb. Og naturligvis med jobfokus som det klare mål. Mere konkret vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Det personalemæssige ansvar for teamet i ”Sygedagpenge-tilbage til arbejde”
  • Fastlæggelse af mål og rammer for indsatsen samt ansvarlig for at mål og budgetter opnås
  • Sikring af den gode trivsel og faglige udvikling
  • Omsætning af strategi til handling og konstant holde fokus på den målrettede helhedsorienterede indsats
  • Tæt samarbejde og koordinering i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere og andre afdelinger i kommunen


Vi lykkes i fællesskab

Vi er stolte af vores arbejdsplads, og vi leder efter dig, der ligesom os er motiveret af at fastholde denne stolthed. Du kan glæde dig til at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi er kendt for at opnå gode resultater. Og så er vi en af de kommuner, der leverer højeste kvalitet indenfor beskæftigelsesindsatsen.

Sammen med jobcenterchefen og de andre afdelingsledere, sætter du en ære i at fortsætte den positive udvikling, vi allerede har skubbet i gang. Det gør heller ikke noget, hvis du bliver begejstret ved tanken om at være med til at sætte retning og mål for den kommunale beskæftigelsesindsats - både internt i jobcenteret og sammen med vores andre afdelinger i Holstebro Kommune.

Hvad siger dine kommende medarbejdere?
“Vi har brug for, at du leder med hjerte og hjerne, dvs. være inddragende, ansvarsfuld, synlig og tydelig ind i et forpligtende arbejdsfællesskab.”

“Du skal være engageret og motiveret for at give sparring og praktisere ledelse 1:1 samtidig med, at du skal kunne facilitere vores stærke samarbejds- og arbejdsmiljøkultur.”


Vi er nysgerrige på, hvad du har med dig i bagagen

Din baggrund kan se ud på mange måder, og vi er særligt nysgerrige på at høre fra dig, der måske allerede har arbejdet som leder i et jobcenter eller måske har arbejdet med sygedagpenge eller beskæftigelse på anden vis.

Det er en fordel, hvis du har suppleret din faglighed med en relevant bachelor/kandidatuddannelse og/eller en lederuddannelse på diplomniveau.

Vigtigst for os er dog dit mindset. Du trives i et teamorienteret arbejdsmiljø, hvor vi spiller hinanden gode. Med din refleksive ledelsesstil har du lyst til at udvikle dig selv, dit team og dine arbejdsområder.

Løn og ansættelsesforhold
Du kan glæde dig til en hverdag, hvor vi både vægter personlig og faglig udvikling højt. Og det er ikke bare noget vi siger. Hos os får du nemlig mulighed for at dygtiggøre dig gennem en lang række kurser og diplommoduler. Desuden kan du se frem til at blive en del af vores velfungerende personaleforening, hvor de sociale aktiviteter også er sat på agendaen.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.


Skal du være med, når vi sætter vores jobcenter på landkortet?

Så send os endeligt dit motiverede CV. Vi får hjælp af Konsulenthuset ballisager til at håndtere rekrutteringen, og vi kalder løbende til samtale. Så tøv ikke med at sende os dit motiverede CV.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jobcenterchef Birgitte Frydensbjerg på tlf. 20 25 06 22.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside https://www.holstebro.dk/job senest den 12. april 2023.

Samtaler finder sted den 25. april og den 27. april 2023.

Vi vil rigtig gerne have dig med ombord så hurtigt som muligt og i hvert fald senest 1. august 2023.


Vi glæder os til at høre fra dig!



Om jobcenter Holstebro

Vi er et moderne, fremsynet og ambitiøst jobcenter, hvor vilkårene for at lykkes er til stede. Vi er én af fem CUBB-kommuner, som sammen med et forskerteam fra AAU sætter fokus på borgerinvolvering i udviklingen af den fremtidige beskæftigelsesindsats.

I Jobcentret er vi godt 200 ansatte fordelt på fem afdelinger, hvor et fælles fokus er en helhedsorienteret og tværgående indsats med stor medarbejder- og borgerinvolvering. Nøgleordene er læring og kvalitetsudvikling.

Du kan læse mere om beskæftigelsesindsatsen i beskæftigelsesplanen for 2023 på Holstebro.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Are you passionate about eCommerce and looking for a dynamic role where you can combine your commercial mindset and tech-savviness? As our Reseller Success Manager, you are the go-to person for..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 9
16. september 2024 8
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 7
21. august 2024 8