[xxxxx] i Hvidovre søger ny leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

dagplejen i Hvidovre søger ny leder
Har du lyst til at lede en dagpleje i rivende faglig udvikling? Kan du se dig selv i spidsen for videreudvikling af en refleksionskultur med fælles fagligt sprog? Så venter vi spændt på, at du sender din ansøgning til os.

Som leder af dagplejen sætter du dig i spidsen for at videreudvikle den pædagogiske retning, der er baseret på Marte Meo principper. Hver legestuegruppe har refleksionsmøder hver anden uge sammen med deres tilknyttede dagplejekonsulent, hvor de reflekterer over egen praksis via brug af film. Der er fokus på det, der virker, og dagplejerne går alle engagerede til opgaven. Du har ansvar for dagplejens drift, og sikre pædagogisk kvalitet, herunder at formidle og omsætte kommunale og nationale mål, strategier og politikker.

Pædagogisk profil dagplejen er godt i gang med en forandring med at opbygge et fælles fagligt sprog, og sammen udvikle på den pædagogiske kvalitet, både i dagplejehjemmene og i legestuerne. Det pædagogiske fokus er på dagplejernes positive interaktion med børnene. Metode og den pædagogiske tilgang hviler på Marte Meos menneskesyn, og vores dagplejekonsulenter er enten uddannet eller skal i gang med uddannelse som Marte Meo terapeut.

Om os dagplejen i Hvidovre består af 24 dagplejere, et gæstedagplejeteam, og 2 dagplejekonsulenter hvoraf den ene har stedfortræderfunktion. Der er også tilknyttet en administrativ medarbejder til dagplejen. De 24 dagplejere er delt op i tre legestuegrupper, som mødes en gang om ugen i vores dagplejehus Spiloppen. I Spiloppen er der kontor for dagplejeleder, dagplejekonsulenter, og gæstedagplejehus.

I dagplejen i Hvidovre er lederen tæt på alle dagplejere, da der er kontorfaciliteter i det dagplejehus, hvor alle dagplejere kommer ugentligt. Leder og dagplejekonsulenter har regelmæssige møder, hvor hovedformålet er at kvalificere den samskabende kultur i dagplejen. Leder, dagplejekonsulenter og dagplejere er sammen om at skabe at skabe trivsel og arbejdsglæde, og dermed en solid base for at skabe god kvalitet for det enkelte barn. Vi har et forpligtende samarbejde med 5 dagtilbud. Vi har samarbejde med logopæd og sprogvejleder, som legestuegrupperne sparrer med for at udvikle på de sproglige læringsmiljøer.

Din Profil Du er uddannet pædagog og har dokumenteret ledelseserfaring, og meget gerne erfaring med dagplejen enten som dagplejekonsulent/-pædagog eller leder. Du har eller er i gang med en diplomuddannelse i ledelse.

Hvis du kan svare ja til:

  • Du ser Marte Meo filosofien som et brugbart pædagogisk redskab til at sætte retning for den pædagogiske praksis.
  • Du har humor og et positivt livs- og menneskesyn, som du bruger aktivt i din ledelse.
  • Du kan lide at være en leder, der er tæt på dine medarbejdere, og samtidig lede på distancen.
  • Du kan se næste udviklingszone for både dagplejekonsulenter og dagplejere.
  • Du kan skabe mening med omsorgsfuldhed og anerkendelse i forandringsprocesser.

Så er det måske det rigtige match for dig og os, og vi vil rigtig gerne have, at du søger stillingen som leder af dagplejen i Hvidovre.

Om Hvidovre Kommune Dagtilbudsområdet er en del af Center for Børn og Familier, og du vil referere direkte til centerchefen. Som Leder af dagplejen bliver du en del af en åben kultur, hvor der er mulighed for en høj grad af inddragelse på det samlede 0-6 årsområde i Hvidovre Kommune. Vi lægger vægt på trivsel og arbejdsglæde. Hvidovre Kommunes værdier, som er dialog, åbenhed og engagement, kan mærkes f.eks. ved dialogmøder med politikere, og at input fra ledelseslaget tages med i beslutninger på dagtilbudsområdet.

Du bliver samtidigt en del af en stærk og engageret ledergruppe på 29 dagtilbudsledere. Du er tilknyttet et ledernetværk med kompetente ledelseskollegaer. I ledernetværket samles man om refleksion, videndeling og sparring, og der trækkes på kompetent viden udefra til at kvalificere ledelsesopgaven.

Du kan læse mere om områdets visioner, mål og strategier på Hvidovre Kommunes hjemmeside https://www.hvidovre.dk/politik/politikker-strategier-planer-og-kvalitetsstandarder/

Vil du vide mere Yderligere oplysninger om stillingen og/eller dagplejen i Hvidovre kan fås ved henvendelse til Centerchef Michael Karlsen tlf. 4175 0777. Hvis du ønsker at se dagplejens faciliteter, skal du kontakte pædagogisk konsulent Ulla Kaasgaard tlf. 5158 7669.

Løn og ansættelsesforhold Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2023 eller snarest derefter. Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse på Børne- og ungeområdet i Hvidovre Kommune.

Ansøgningsfrist: Vi skal have modtaget din ansøgning senest 15. januar 2023.

Kandidater, der i deres ansøgning har forholdt sig til og overvejende matcher ovenstående, vil blive indkaldt til ansættelsessamtale, hvor kandidaten vil få lejlighed til at uddybe sin ansøgning.

Første samtalerunde holdes den 18. januar. Anden samtalerunde holdes den 25. januar. Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt i dagtimerne. Der vil blive foretaget en personlighedstest mellem første og anden samtale.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8f77b997)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 6
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 8
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9