Chef for Forvaltnings- & Ledelsesstøttesektionen i Koordinationsafdelingen ved Forsvare...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du lyst til at være en del af teamet, som medvirker til at lede en af de største og mest komplekse IT organisationer i det offentlige?

Om os

Koncern IT (KAKI) er ansvarlig for at drive, vedligeholde og udvikle forsvarets it og i det hele taget digitalisere koncernen. Organisationen tæller omkring 300 medarbejdere (ca. 1/3 militære og 2/3 civile), og er dermed blandt de største i den offentlige sektor.

KAKI driver, vedligeholder og udvikler koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer. Endvidere driver, vedligeholder og udvikler KAKI koncernens SAP-applikation DeMars. KAKI forestår desuden koordinering, planlægning, ressource- og udliciteringsstyring, kapacitetsforvaltning samt sikkerhed og kvalitetsstyring mv. inden for it.

I Koordinationsafdelingen (KOA) støtter vi KAKI’s ledelse samt drifts- og udviklingsafdelingerne, samtidigt med at vi koordinerer ressourcer og projekter. Koordinationsafdelingen har yderligere ansvaret for drift af bygningen i f.t. reception, lokaler/kontorer og sikkerheden.

Afdelingen er i foråret blevet tilpasset i f.t. opgaver og organisering, hvor forventningen er at vi fremadrettet bliver bedre til at levere og koordinere samarbejdet internt og eksternt. Da vi er i en udviklings og optimeringsproces, vil du kunne få stor indflydelse på opgaveløsningen og udvikling af KAKI, KOA og egen sektion.

Vi befinder os midt i en markant it-mæssig modernisering, som skal understøtte forsvarets og koncernens internationale engagement i verdens brændpunkter og samtidig gennemføre og bidrage til en større omlægning og modernisering. Koncernen er derfor i gang med en meget stor konsolideringsopgave, som i de næste seks år skal skabe en helt ny måde at levere it på til hele koncernen, og KAKI spiller en central rolle i den opgave, som er forankret i et selvstændigt program.

Om stillingen

Til vores Koordinationsafdeling søges en Sektionschef/akademisk sagsbehandler, som i samarbejde med KAKI’s øverste ledelse samt afdeling- og sektionscheferne, skal være KAKI’s primære sagsbehandler på en række områder listet nedenunder.

Ydermere vil du i dagligdagen skulle deltage i rådgivning og vejledning af chefer og medarbejdere i KAKI samt deltage i prioritering og koordination af indgåede opgaver i KAKI.

KOA har i de forudgående år stedse fået tilført flere arbejdsopgaver, hvilket også fremadrettet må kunne forventes. Følgelig er der også en forventning om, at du kan være inspirator og drivkraft i den fortsatte organisations- og forretningsudvikling af KOA og Koncern IT. Vi arbejder struktureret i f.t . de overordnede processer, men fleksibelt, innovativt og med stor frihed og selvstændighed i opgaveløsningen, hvor kvaliteten i produktet er i fokus.

Dine hovedopgaver bliver, at:

• Være daglig sparringspartner for chefen for KOA, samt fungere som souschef i dennes fravær.
• Gennemføre koordination og sagsbehandling af KAKI’s revisionssager (Rigsrevisionen Forsvarets Interne Revision og eventuelt tilsyn som gennemføres af Departementet og Center for Cybersikkerhed)
• Udarbejde principielle sager til afgørelse hos chefen, vicechefen og chefen for KOA i KAKI.
• Udarbejde talesedler, notater, håndakter, breve med mere for chefen/vicechefen for KAKI og chefen for KOA.
• Bistå chefen for KAKI med at sikre afdelingerne de bedst mulige vilkår hvad angår tid og midler til at løse pålagte opgaver.
• Ansvarlige for koordineringen af KAKI’s efterlevelse af GDPR.
• Håndtere borgerhenvendelser og diverse aktindsigtssager.
• Forestå kundekontakt, hvor en sådan kontakt ikke ses naturligt hjemmehørende i de øvrige fagspecifikke afdelinger i KAKI.
•Monitere, gennemgå og fordele post, som indgår i KAKI’s kontrolpunktspostkasse, til relevante medarbejdere i KAKI.
• Koordinere og sikre effektive processer i f.t. den administrative støtte til chefer og ledere internt i KAKI
• Ansvarlig for koordination af indkøbsstøtte (rådgivning og vejledning) internt i KAKI i samarbejde med Strategisk Indkøb i FMI.
• Koordinerer en effektiv ledelsesstøtte og kommunikation.
• Personaleleder/chef for 7- 10 medarbejdere.

Som det fremgår af ovenstående, omfatter stillingen et bredt spektrum af opgaver i KAKI, hvor du vil blive udfordret på ledelses- og koordinationsrollen.

Du kommer til at indgå i en organisation præget af højt tempo, gode kolleger, medarbejdere, sektions- og afdelingschefer, som alle gør en stor indsats for, at du også vil kunne trives.

Om dig

Du har lyst til at være ”spillende” træner, hvor du både udvikler medarbejderne, processerne og selv deltager i sagsbehandlingen. Du er handlingsorienteret, involverende og sikrer en helhedsorienteret opgaveløsning.

Du kan være civil med en akademisk uddannelse på kandidatniveau eller major/orlogskaptajn med gennemført Videreuddannelsestrin II for militære ledere. Du skal have helhedssyn, således at du hele tiden holder dig såvel interne som eksterne medarbejderes og kunders faglige behov og servicering for øje.

I KOA er der et ønske om relationsbaseret ledelse, hvorfor du gennem din personlighed formår at skabe gode relationer både internt i KOA, i KAKI, i FMI samt hos KAKI’s kunder. Du skal være udadvendt og være opmærksom på forhold, som fremmer det gode samarbejde. Et godt humør og smilende væsen er ikke en hæmsko.

Du skal kunne trives i et miljø med et utal af arbejdsopgaver, med høj intensitet og til tider pressede deadlines. Du skal være i stand til med kort varsel at begå et notat om et for dig muligvis fremmed emne. Du skal derfor være i besiddelse af gode skriftlige færdigheder.

Du arbejder analytisk, og formår at komme hele vejen rundt om en given problemstilling, også selv om du ikke måtte have den fornødne faglige viden i relation til udfordringen.

Du har en passende erhvervserfaring generelt. Det ville være ønskeligt, hvis du har arbejdet på/erfaring fra ledelsesniveau og/eller fra det departementale niveau. Det anses som værende en fordel, uden dog at være et krav, hvis du har en juridisk eller forvaltningsmæssig uddannelsesbaggrund samt kendskab til Forsvarets organisation og opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst

Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode. Du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen ved Afdelingschef i KOA/KAKI Oberstløjtnant Henrik Adelgaard på telefon 50878321/40359687 eller hos Major Preben Oehlers Christensen på telefon 72814302.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Toke Rasmussen på telefon 32665991 eller [email protected].

Ansøgningsfristen er den 8. august 2019.

Vi forventer at holde samtale i uge 34/35 2019.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Torsdag den 08. august 2019

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 9
21. august 2024 12