Hjemrejsekoordinatorer søges til Hjemrejsestyrelsen opsøgende enhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Hjemrejsestyrelsens søger hjemrejsekoordinatorer, der vil være med til at styrke Hjemrejsestyrelsens opsøgende hjemrejsearbejde for udlændinge uden lovligt ophold i Danmark.

Lidt om alt det vi tilbyder

Hjemrejsestyrelsens hovedfokus er at sikre, at udlændinge, der opholder sig ulovligt i Danmark, rejser hjem. Styrelsen varetager i den forbindelse en række opgaver relateret til vilkårene for afviste asylansøgere og andre udlændinge, der skal udrejse af Danmark, herunder motivationsfremmende foranstaltninger og kontrollen med disse. Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold.

Opgaverne i Hjemrejsestyrelsen har tidligere været delt mellem flere ministerier, myndigheder og private aktører. De omfatter vejledning af udlændinge om mulighederne for frivillig hjemrejse, udrejsekontrol og motivationsafklaring samt understøttelse af det praktiske hjemrejse- og udsendelsesarbejde.

Hjemrejsestyrelsen varetager også sekretariatsbetjeningen af Flygtningenævnet og Udlændingenævnet, der behandler klager over afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration som 1. instans. Endvidere er Nationalt ID-center, der er et uafhængigt kompetencecenter med ekspertise inden for identitetsspørgsmål og ægthedsvurderinger af ID-dokumenter, tilknyttet styrelsen.

Formålet med Hjemrejsestyrelsens Opsøgende enhed er, at udlændinge hurtigst muligt og kontinuerligt skal vejledes og rådgives om deres handlemuligheder, herunder i forhold til støtte til frivillig hjemrejse, og konsekvenser ved manglende medvirken til hjemrejse. Den Opsøgende enhed har dygtige og engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Som hjemrejsekoordinator i Opsøgende enhed får du en udfordrende hverdag, hvor den menneskelige kontakt er i centrum. Du skal arbejde med opsøgende hjemrejserådgivning af udlændinge uden lovligt ophold i Danmark. Du kommer til at arbejde med opgaver, der har stor samfundsmæssig betydning, politisk interesse og mediebevågenhed.

Opsøgende enhed lægger stor vægt på videndeling og samarbejde på tværs af faggrænser, og det er derfor vigtigt, at du er klar til at møde både faglige udfordringer, foranderlige arbejdsopgaver og en bred daglig interaktion med alle styrelsens medarbejdere.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant samfundsfaglig, socialfaglig eller sundhedsfaglig mellemlang eller lang videregående uddannelse. Vi ser også gerne, at du har erfaring med sagsbehandling og socialt arbejde.

Du bliver en del af en ny styrelse i løbende forandring, hvor du udfordres fagligt og

personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er tillidsvækkende og god til individuelle samtaleforløb
  • er ansvarlig og udviser modenhed og professionalisme
  • ønsker at bidrage til løbende udvikling af det socialfaglige arbejde
  • har lyst til at arbejde efter et nyt mind-set med forandringsteorier.

Det er vigtigt for os, at du ser løsninger frem for begrænsninger, og at du er fleksibel i forhold til at tænke i individuelle løsninger og nye muligheder.

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Styrelsen har hoveddomicil på Birkerød Kongevej 2, 3460 Birkerød. Du vil få arbejdssted på enten Center Avnstrup, der har adressen Avnstrupvej 1, 4330 Hvalsø eller på Udrejsecenter Kærshovedgård, der har til huse på Kærshovedgård 17, 7430 Ikast.

Angiv venligst i din ansøgning, om du ønsker at have arbejdssted i Avnstrup eller i Ikast.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jakob Spurlin-Roe på telefonnummer 30 65 78 48 eller på e-mail: [email protected].

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 8. september 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 37.
Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ikast
  • Onsdag den 08. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Er du knivskarp på at understøtte forretningsbeslutningerne gennem strategiske analyser, forretningsvendte indsigter og præcis rapportering, og derigennem understøtte virksomhedens vækstagenda? Bes..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Du har nu en unik mulighed for at sætte præg på en nyere skole, der er opført efter de nyeste pædagogiske tanker.Du vil blive en vigtig del af et stærkt ledelsesteam bestående af skoleleder og .
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ikast over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3