Enhedschef til Udrejsecenter Kærshovedgård

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Er du motiveret af at lede medarbejdere og vil du være med til at sikre en tryg og stabil hverdag på et center med stor politisk og mediemæssig bevågenhed? Så er det nu, at du skal overveje at søge stillingen som enhedschef på Udrejsecenter Kærshovedgård.

Dine opgaver
Som enhedschef skal du sikre, at udrejsecenteret leverer en professionel opgaveløsning i henhold til operatørkontrakten, som er indgået mellem Kriminalforsorgen og Udlændingestyrelsen.

Du sikrer og optimerer den daglige opgaveløsning gennem planlægning, målsætning, ressourcestyring, prioritering og opfølgning i samarbejde med institutionschefen og enhedslederen.

Du bidrager til det gode og konstruktive samarbejde med både Røde Kors, Udlændingestyrelsen, Hjemrejsestyrelsen, Politiet, direktoratet og Områdekontoret i loyalitet over for retningslinjer og politiske vedtagelser.

Du har det personalemæssige ansvar for ca. 60 medarbejdere. Vi prioriterer et højt informationsniveau og regelmæssige statussamtaler med alle ansatte. Vi forventer, at du har fokus på at bevare det lave sygefravær gennem systematisk opfølgning, og at du har øje for den enkeltes trivsel og kompetenceudvikling – ikke bare gennem den årlige MUS men ved synlig tilstedeværelse i hverdagen.

Du har fokus på det gode arbejdsmiljø og samarbejder med arbejdsmiljørepræsentanten om løbende forbedring af de psykiske og fysiske forhold.

Du vil indgå i den daglige ledelse af udrejsecenteret sammen med institutionschefen og enhedslederen. Vi holder ugentlige ledermøder men arbejder i øvrigt tæt sammen og sparrer løbende med hinanden om såvel strategiske prioriteringer som driftsmæssige opgaver. Det er vigtigt for os at fremstå som én fælles ledelse over for både beboere og ansatte på centeret og de eksterne samarbejdspartnere.

Som enhedschef indgår du i institutionsbagvagten sammen med dine kollegaer fra fængslerne i Nørre Snede og Møgelkær.

Hvem er du?

  • Du har erfaring med ledelse og forstår at anerkende og motivere dine medarbejdere
  • Du er kvalitetsbevidst og god til at overholde deadlines
  • Du trives i en omskiftelig hverdag og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • Du har lyst til at udvikle dig fagligt gennem uddannelse og sparring
  • Du har politisk tæft og kan begå dig i en verden med mange forskellige interessenter
  • Du er god til at sætte dig ind i relevante regler og retningslinjer og kan formulere dig både mundtligt og skriftligt

Løn og ansættelsesvilkår
Hvis du er civil sker ansættelsen i henhold til relevant overenskomst og aflønning sker efter principperne i Ny Løn.

Ansættelsesområdet vil være kriminalforsorgen.

Hvis du er uniformeret tjenestemand sker indplaceringen i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i løngruppe 7. Der vil til stillingen være tilknyttet et udrejsetillæg.

Ansættelsesområdet vil være Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet er Udrejsecenter Kærshovedgård, Kærshovedgård 17, 7430 Ikast.

Stillingen er på 37 timer uden højeste arbejdstid og er til besættelse pr. 1. oktober 2022.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvem er vi?
Udrejsecenter Kærshovedgård har i øjeblikket ca. 250 beboere, der enten er afviste asylansøgere, udvisningsdømte eller personer på tålt ophold. Beboerne er ikke frihedsberøvede, men de er pålagt opholds-, melde- og underretningspligt. På centret er der en døgnbemandet politienhed fra Midt- og Vestjyllands Politi, som sammen med Kriminalforsorgen har ansvaret for sikkerhed og tryghed på udrejsecentret. Røde Kors varetager en række opgaver inden for sundhed, omsorg, undervisning og aktivering, og Hjemrejsestyrelsen er ligeledes til stede på centeret.

Du søger stillingen via linket ”Søg stillingen”.
Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og andet relevant materiale skal være modtaget senest den 5. august 2022 kl. 12.00.

Hvis du søger som tjenestemand, skal du endvidere uploade en bedømmelse fra din nærmeste leder senest den 5. august kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32. Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe billedlegitimation som fx pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte institutionschef Niels Johan Geil på telefon 7255 6001 i uge 27 og 31 eller nuværende enhedschef Casper Månsson på telefon 7255 6119 i uge 28-30.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ikast
  • Fredag den 05. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skive

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Er du knivskarp på at understøtte forretningsbeslutningerne gennem strategiske analyser, forretningsvendte indsigter og præcis rapportering, og derigennem understøtte virksomhedens vækstagenda? Bes..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ikast over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3