Souschef til Kalundborg Kommunes Forebyggelses- og Genoptræningscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Har du allerede taget de første skridt i din lederkarrierer og ved du, at det er her du hører til? Så kan denne stilling blive et vigtigt og afgørende skridt på din rejse mod en plads som topleder i det offentlige.

Som Souschef i Kalundborg Kommunes Forebyggelses- og Genoptræningscenter bliver du selvstændig ansvarlig for den daglige drift af sundhedsfremme-, forebyggelses- og træningsopgaverne inden for rammerne af sundhedsloven og serviceloven. Du vil i dit daglige arbejde referere til Genoptræningschefen.

Din kompetenceprofil

For at matche opgaveporteføljens bredde og kompleksitet er det vigtigt at du er en inddragende, involverende og delegerende leder. Du skal være nysgerrig og udforskende i forhold til muligheder og kompetencer hos medarbejdere og kollegaer, ligesom du formår at lede opgaveløsningen gennem ledelse af andre.

Det betyder at du som leder kan bevare overblik og struktur, selvom der er mange bolde i luften - og du kender betydningen af at kunne uddelegere opgaver. Du skal kende hverdagen for medarbejderne, så du er altså både teoretisk og praktisk velfunderet.

For at få succes i jobbet kræves det også, at du hviler naturligt i din uformelle autoritet uden behov for de store armbevægelser - og samtidig har stor ledelsesmæssig power. Du er rutineret i en offentlig virksomheds politiske styring og samarbejdende organisering og du brænder for sikker drift og driftsoptimering med kvaliteten i fokus i din egen organisation og for kommunen som helhed.

God kommunikation og synlighed er afgørende elementer i enhver lederstilling, det gælder også hos os. Vi har brug for en souschef, som trives med at være synlig internt i afdelingen og eksternt ift. det omkringliggende samfund.

Afsættet for arbejdet i Kalundborg Kommune er "Fælles Retning" og i tillæg hertil beskriver kommunens Ledelses- og styringsgrundlag, hvordan vi skaber fælles retning, og hvilke forventninger, der er til den måde, der ledes og styres på i kommunen. Ledelses- og styringsgrundlaget består af følgende fire felter:

  • Vi optimerer samarbejder og processer
  • Vi holder styr på driften
  • Vi skaber velfærd sammen med andre
  • Vi styrker ressourcer hos os selv og andre

Det betyder, at du som souschef skal være med til at lede afdelingen gennem samarbejde og økonomisk ansvarlighed. Samtidig stiller forståelsen af velfærd, som noget vi skaber sammen med andre, krav til, at både egne og lokalsamfundets ressourcer aktiveres og styrkes. Læs mere om ledelses- og styringsgrundlaget her: Ledelses- og Styringsgrundlag

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder dig

Kalundborg Kommune har fokus på at skabe velfærd der har effekt i det enkelte borgerliv og vi er en kommune der er optaget af et styrket samarbejde og samskabelse med interne og eksterne relationer.

Forebyggelse og Genoptræning er kendetegnet ved en gruppe topmotiverede og engagerede sundhedsfaglige- og administrationsfaglige medarbejdere og vi er en organisation under vedvarende udvikling og forandring.

Du kan dermed få en plads som medspiller i udviklingen af det nære sundhedsvæsen.

Vi er en stor afdeling sammensat af en personalegruppe med forskellig baggrund, erfaring og kompetencer. Fælles for os er, at vi har en god humor og værdsætter et godt grin med hinanden. Vi er bevidste om det faglige niveau vi leverer, og som forventes af os, og vi går foran ved at være gode rollemodeller. Du vil derfor passe godt ind, hvis det betyder noget for dig, at du og resten af afdelingen leverer et højt niveau, hvis du har en positiv tilgang til dine kolleger, og - ikke mindst - hvis du har humor og er i stand til at grine lidt af dig selv.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi vægter hjælpsomhed og uhøjtidelighed højt, hvilket kommer til syne gennem vores ubureaukratiske facon, flade struktur og decentrale handlerum. Derudover tillægger vi den betydning, at gode ideer vokser og bliver til virkelighed gennem samspil i organisationen, fordi vores medarbejdere gerne vil gøre en forskel. Det omfatter samtidig et ledelsesansvar for at skabe den fælles forpligtende retning.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Du er meget velkommen til at kontakte Genoptræningschef Jette Stobbe Olesen, på mail [email protected] eller på tlf. 21 38 65 74, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Vi skal have modtaget din ansøgning via nedenstående link senest den 21. november 2021.

Vi afholder 1. samtale den 30. november 2021 og 2. samtale den 10. december 2021.

Kandidater der går videre til 2. samtale, skal gennemføre en test i perioden op til.

Ansættelsen er fra 1. februar 2022.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kalundborg
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    We are seeking an experienced Team Leader to manage teams of concrete workers, steel fixers, and formwork carpenters. If you have strong leadership skills and is able to effectively manage tasks an..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 8
1. juli 2024 9
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 5
2. juni 2024 6